רווק/ה ?

*יערית

New member
גם כזה?../images/Emo5.gif

עם
על ראשו? איך אמרת פעם ועוד אומרת.... "רק אהבה מביאה אהבה...."

בכל כלל יש יוצא מן הכלל

ואת יודעת מה? אם אפגוש כזה מן הכלל אשקול שנית (בתנאי שיסכים עם סגירת הבסטה!)

כמו הרבה הצהרות...

הם טובות בתאוריה...אבל שחושבים עליהם הפוך, מתבררת הטעות....כי למעשה מה שאת אומרת הינו, שגרוש\ה בעל ילדים תמיד ידע, תמיד יבין, ומה לעשות, זה ממש לא נכון.....וכמסקנה הגיונית, מה שעובד כוון אחד, לרוב גם חוזר.

זה כבר הפרוש האישי שלך פוטוסינטזה

וזו אינה הצהרה אלה מה שאני חושבת, גם אם זה אינו מוצא חן זו דעתי. ואגב גם גרוש עם ילדים לא מספק אותי... אחד הדברים שחשובים לי הוא לראות איך הוא מתנהל באבהות שלו...

חיב להיות קשר?

כי אותי זה די מגביל.....וברצינות לרגע {לפני שיחלוף לי} ההתניות שאת שמה לעצמך יכולות להיות בסיס טוב {בתאוריה לפחות} לזוגיות....לאהבה, לעומת זאת, אין חוקים,,,,מכוון שבסופו של דבר, חשובה לי יותר האהבה מהזוגיות,,,ולא ממש רואה הגיון באחת ללא השניה,הגבלות, נראה לי ממש לא במקום....ושעופרה לא תכעס, זו כמובן רק דעתי....

פוטו

לכל אחד/ת מאיתנו יש קווים אדומים נכון? נכון שאין חוקים ואם במקרה בטעות,בנסיבות מסויימות אכיר רווק שיהיה לו את זה , אשקול שנית אבל... כל עוד שלא הרשה לי להשאר עם התאוריה שלי . בבקשה. וכיוון שאני חושבת שהספקת קצת (לא הרבה) להכיר אותי כאן בפורום אתה ודאי יודע שגם עבורי האהבה חשובה יותר מהכל יחד עם זה , לא מכניסה עצמי לבורות... (זוכר את עניין הבורות או שאזכיר?)

האמת...אין לי בעיה {לא שזה משנה}

עם דעותיך...גם רואה בצורה מסוימת את ההגיון המנחה...יש לי לעומת זאת בעיה{והיא רק שלי} עם הכללות מעליבות,,,,ולא את הרווק, שבטח משהו דפוק בו ממילא...

../images/Emo6.gif

גם לי יש בעיה עם הכללות ושונאת אותן ושוב חוזרת ומדגישה שוהיה אם אשקול יש?

ophra

New member
"חשובה לי יותר....

האהבה מהזוגיות... ולא ממש רואה הגיון באחת ללא השניה"... מסכימה לגמרי, ובדיוק בגלל זה לא חושבת שיהיה לי עניין לאורך זמן באהבה ללא זוגיות (ובטח לא בזוגיות ללא אהבה...
) זוגיות משמעותה שיתוף שיתוף בחיי משמעותו הכרות עם ילדי אם ההכרות הזו לא "עובדת"... צפויה בעיה בזוגיות... אני חושבת שזה מה שניסו להגיד כאן בעצם....
(ועם זה אני כמובן מסכימה לחלוטין) בוודאי שקביעת גדרות וגבולות קשים מדי עלולה להגביל ולמנוע מאיתנו אהבות אפשריות שחלקן אולי אפילו יוכלו להפוך להיות זוגיות אבל ההנחה שזוגיות מוצלחת לאורך זמן תמיד תכלול שילוב מוצלח בין בן/ת הזוג לילדי/ו היא בעיני נכונה.... עפ
(לא כועסת, אמרנו כבר...
)

טעות שלי...

לא רואה הגיון בזוגיות ללא אהבה,,,,,מתחיל מאוד לסמפט אהבה ללא זוגיות...

ophra

New member
זו כמובן הבחירה שלך.....

ואני מנחשת שאתה יכול לנחש לבד מה אני חושבת עליה...
אפשר גם להכנס כאן לדיון בהגדרה של "זוגיות".... (זה דווקא יכול להיות מעניין באמת) אבל זה כבר לשרשור אחר. בפעם אחרת.... עפ
(תחזור לדיון בנושא כשיהיה לה טיפה יותר זמן)

ophra

New member
איך הוא מתנהל באבהות....

מודה שזו נקודת חולשה גם אצלי. אבות ש"חולים" על הילדים שלהם שמתנהלים איתם בטבעיות ובנינוחות שמתגעגעים כשהילדים לא איתם שלא מפסיקים לקשקש על החכמות וההברקות שלהם (בגבול הטעם הטוב כמובן...
) "עושים לי את זה".... מודה.
אבל.... (הנה בא ה"אבל"....) החולשה הזו עלולה לגרום לי "לפסול" או לאבד עניין בגבר שיש לו ילדים ואין לו קשר כזה איתם אבל לאו דווקא בגבר שאין לו ילדים.... וכשהוא מדבר על ילדים של אחרים נדלק בו "זיק" כזה...
נכון, סביר להניח שגבר כזה ירצה גם ילד משלו ואני.... מבחינתי סיימתי... אבל זו לא תהיה סיבה מבחינתי לא להכיר או להתעניין בלהכיר.... ואנקדוטה קטנה לסיום:
אותו רווק, שבגללו התחיל כל הדיון הזה... (אחחחחחחח.... אם רק היה יודע... חחחחחחח
) אחד הרגעים הראשונים שבהם הוא מצא חן בעיני היה כשסיפר על חוויה עם ילד קטן של ידידה שהלכו ביחד "לעייף" אותו בגינה.... היה משהו מקסים בדרך שבה הוא סיפר.... אולי אז, באותו רגע ממש, הוא התחיל "לעניין" אותי כגבר....
אולי....
עפ
(עוסקת בהשערות היפוטתיות)

למעלה