רווק/ה ?

ophra

New member
תנאי מספיק ותנאי הכרחי

מה שאומרים כאן זה שהיות ה"פוטנציאלי" גרוש הינו תנאי הכרחי אך כולם יסכימו בוודאי שזה לא תנאי מספיק. לפעמים יותר פשוט להגיד: "אני חושב אחרת" מאשר להביא תיאוריה נגדית לדעה שמוצגת, במיוחד כשהתיאוריה הזו לא עומדת במבחן הלוגי.... עפ
(תכף תביע את דעתה האישית)

זה לא מה שנאמר...

מה שנאמר הינו שרווק, ללא ילדים, אף פעם לא יבין...נקודה...הפרשנות כבר שלך...

ophra

New member
נכון. זה מה שנאמר.

אפשר להסכים או לא להסכים אבל אי אפשר להסיק מזה שמה שנאמר זה שגרוש עם ילדים תמיד יבין. לוגיקה פשוטה זה הכל. עפ
(ממש לא כועסת
)

בוודאי שאפשר...

כשאדם מאפין אחר בהכללה, היא עובדת לכמה כיוונים, לדוגמא,,,ליהודים יש אף גדול, כמחשבה מובנית תגרום לאדם המזהה אחר ברחוב כשחותם מרשים לו כיהודי,,,,,העובדה שאין זה מחיב, נכונה רק, לראש נטול הכללות...

עקרונית אני לא מכלילה...

זו אחת הסיבות שבגללם נטשתי לא מעט עקרונות שלי. יש להן נטיה... לעקרונות, לגרום לנו להיות מאחוריהם ולפספס את הדיון עצמו או את החיים.

פגשתי פעם...

עקרון אחד,,,אמרתי לו, לא מאמין בך,,,הוא שאל אם זה עקרוני אצלי,,,,אז אמצתי אותו,,,,,,,,,שידע, שלי, אין עקרונות...

מייקי69

New member
שונאת תגיות, תוויות ומגירות

אז בהתחלת הדיון, שמת אותו, את ה"מוקצה" במגירת ה"רווק". אחר כך הועבר הבחור למגירת "אבא לילדים או לא" בסוף הוא גמר סתם עם תוויות של "איך הוא מתנהל באבהות שלו..." ופתאום הדיון הוא כבר לא כל כך על רווק או לא, על עם או בלי ילדים, אלא על, בעצם, העקרונות המובילים אותך בבחירת הפרטנר למערכת היחסים הבאה. אז קודם כל, למען ההגינות, אני מודה שאני חושבת כמוך. זאת אומרת, שכשאני מקבלת פניה אנונימית, באיזה אתר הכרויות, וכתוב שם "רווק", ישר אני מתעלמת, או מוחקת. אבל זה רק כשמדובר בכרטיס אנונימי, שעבורי אין לו פרצוף או אישיות (עדיין). בחיים, כמו בחיים, אין סוף לאפשרויות ולהפתעות. כמובן שאי אפשר לפתח מערכת יחסים הכוללים את הילדים שלך, עם מי שאין לו גישה, רצון, או יכולת להתמודד עם קיומם ומקומם בעולמך. זאת אקסיומה. אבל מכאן ועד לשים אותם במגירות...? המממממ.... לי יש בעיה עם זה. עברתי מיליון פעם דירות, ואיפשהו בדרך, איבדתי את המגירות וגם את כל המדבקות הקטנות האלה של התיוג.

נו אז מה את עושה עכשיף

רעש וצילצולים טגידי לי הא? (מתה עלייך
) כנראה לא קראת את כל השירשורון... והיה אם בטעות במקרה יהיה שם מישו שאכיר בדרך הטבע,הכרות עמוקה , להבדיל מהוירטואל ותהיה בו היכולת המופלאה הזו שאנחנו מקבלים ביום בו הפכנו הורים ,אשקול (מסכן הבחור יותר עדיף שיברחחחחחחח
)

ophra

New member
נראה לי שכבר אמרתי די... ../images/Emo13.gif

מסכימה עם חלקים נרחבים מתנגדת, כמובן, להכללות, בוחנת כל אדם ומקרה לגופו וכן... לפעמים נכנסת להכרויות גם אם אין סיכוי שהן תהיינה "פרק ב´" או כל פרק אחר של חיי... רק לסיום (ובאווירה מחויכת מעט) כמה יתרונות שיכולים להיות לרווק: - יש לו הרבה יותר זמן פנוי והוא יכול להתאים את עצמו ללוח הזמנים הקשיח שלי... - גם אם יש לו אקסיות למיניהן, אין את ה-"X"ית, איתה התחתן, ממנה התגרש, ושהיא אם ילדיו... - הוא לא משלם מזונות, מה שמשאיר לו יותר אמצעים "לבזבז" עלי...
- תמיד אפשר לבוא אליו, כי הוא גר לגמרי-לגמרי לבד... עפ
(זהו. הלכתי.)

עוף כנף

New member
רווק

(לפני שקוראת את כל השרשור, וקצת מבולבל...). הקשר ה"רציני" העקרי שלי מאז הגרושין היה דווקא עם רווק. לא חשבתי על "סטטוס", יתרונות וחסרונות. ראיתי בו את האדם. אבל,- האדם התגלה המון פעמים כתוצאה של ה"רווק": הכמיהה לילד, הרצון להתחברות מהירה לצורך כך, חוסר בגרות רגשית (קשה לי בדיוק להסביר) ומה שמאפיין ביותר - צורך בחזוקים אינסופיים. והוא אפילו שאל המון פעמים איך הוא הגיע ל"מצב כזה" של רווקות בגילו (45). לפעמים כשספרתי לו על דברים שקורים עם הילדים, הוא הבין ואף יעץ, מהיותו בתחום החינוך. אבל, כשבקש להכיר את הילדים, דחיתי את הענין, איכשהו לא הרגשתי טוב עם זה. בעקרון, קשר כזה לא מומלץ. הצורך הבולט של הרווק הוא בניית תא משפחתי. לאן זה ימשיך? שתפתי אתכם בעבר בבעיה של מכר, שמיד עם סיום פרק א´ הכיר רווקה, ותוך זמן קצר ביותר היא הרתה, הם נשאו ובזמן קצר, לידה והריון נוסף,- ופרוק המשפחה. גם אני לא חושבת כרגע על ילד נוסף, ולחץ מסוג כזה רק עלול להעיב על כל הזוגיות.

אובייקטיבית העילוי....

היי קשר עם רווק/ רווקה יכול שיהיה אחלה מכל הבחינות, ויותר מכך יכול שיהיו גם יתרונות וגם זה משתנה מאחד לאחת, פרט לעניין הילדים, להיות אבא/אמא זו חוייה מסוג החוייות שאם אינך חווה אותה על בשרך ונשמתך אינך יודע מהי, אינך יכול לגעת בה, אינך יכול לחוש אותה בנשמתך, ואינך יכול להרגיש אותה זורמת בכל נימי גופך. כשאנו הופכים להורים, מה שהיה הוא לא מה שעכשיו ומה שיהיה, אנחנו הופכים לאחרים, אנחנו פשוט משתנים. ומכאן שגם הרווק/ ה בעל הרצון , הדמיון והפתיחות הגדולים ביותר,מה להגיד פשוט עילוי של גבר, לא יכול להיות במקום הזה מסיבות אובייקטיביות. ואכן מסכים איתך שכניסה למערכת יחסים עם רווק היא כרוניקה של פיצוץ שדה מלא מוקשים מראש בהיבט של ילדים. שבת שלום

למעלה