רוד ואן ניסטלרוי

MS6

New member
ובגלל זה אתה צריך לקלל את בגין?

זה החשבון שאתה עושה?

ראליסט

New member
תגובה אחרונה בנושא זה:

די לצביעות.פה הופכים את השמאל וגם את המרכז לגייס חמישי.זה גרוע מלאמר מה שאני אמרתי. והגיע הזמן שמר "מגן" ילמד שבפורום אותו הוא מנהל,אין לו זכות לדבר דברי נאצה באף אחד.אם הוא לא לומד,אולי צריך לרדת לרמתו. אבל רק בכדי שדברים לא יובנו לא נכון.אמירתי על בגין היתה אמירה נגד מר "מגן ימני". אני מתנצל על שפגעתי בכבודו של מנחם בגין,שלמרות שלא אהבתי את כל השקפות עולמו,הערכתי את אומץ ליבו על ההליכה למהלך הנועז של הסכמי קמפ-דיוויד. מבחינתי,כדי לסיים את הסיפור אני רואה בחלק השני של דברי-הקשור למנחם בגין,כמשהו שלא קיים.

רונאל1

New member
צודק. באמת מנהל פורום מליגה ז'

שמנהיג חבורת צבועים שכל הזמן מתבכיינים על השמאל כאילו אנחנו בשלטון, ומצד שני כל הזמן מקללים, מאשימים, מגדפים ומסיתים. לעולם לא תראה מישהו מלהקת צבועי הליכוד בפורום נניח מעיר למנהל הפורום על כך שהוא כינה חייל צה"ל קרבי בעזה, ליכודניק בעצמו, בשם בוגד. בחיים לא תמצא אותם מעירים נניח לגזענית הפרימיטיבית שהצטרפה לאחרונה לפורום, הגברת ענבלי-תורת הגזע. ואני רק יכול להציע גם לך ידידי, להשתין על החבר'ה האלה בקשת.

masorti

New member
לי יש הצעה לא פחות טובה...

אולי נשתין עליך בקשת. מצד שני, קשה להשתין מישראל עד שיקגו.

ראליסט

New member
בוודאי.

אתה רומז-או בעצם אומר שאני לא שפוי,או במקרה הטוב,אדם עצבני והיסטרי. אני לא ממש מטומטם. זה שאתה מסווה את נאצותיך במילים "עדינות",כמו "קח כדור הרגעה",לא מסיר ממך את הכתם של מנאץ. לו הגבת לעניין על מה שאני טענתי בתחילת כל השרשור הזה-מילא."קח כדור הרגעה",זו תגובה ממש פוליטית.. טוב שבספתח לפורום אתה מבקש "דיון אינטיליגנטי"."קח כדור הרגעה"-זה ממש חלק מדיון אינטיליגנטי.

בוא תראה לי ידידי

איפה בדיוק הגבתי ברוע/רשעות? מר ריאליסט כינה את דבריי בנוגע ליורו 2004 "דוגמא מטומטמת" והגיב בצורה שהוציאה אותם לגמרי מהקשרם תוך שימוש רגיל בסימני קריאה מוגזמים. על כך הגבתי כפי שהגבתי. איפה הבעיה פה?

MS6

New member
לא אמרתי שאתה אדם רע...

אמרתי "בוא נגיד" כאילו נניח שאתה כזה.. מה הקשר לבגין פה? אגב לא מצאתי פסול בהודעתך. אני חושב שאתה דווקא מגיב די לעניין.

ראליסט

New member
שים לב להבדל:

אני מתיחס רק להשקפותיך.אם אתה נותן דוגמא שלדעתי אינה חכמה,אני אומר שהיא מטומטמת.לא אמרתי עליך אישית שאתה מטומטם,צריך לקחת כדורי הרגעה וכד. הגבתי לנושא ולא כלפיך. ואם 5 סימני קריאה הם "תגובה מרושעת",אז אני מוכן לוותר מעתה והלאה על שימוש בסימני קריאה.אפילו המקלדת שלי לא תעלב. (אגב-אני מקווה שמותר לי להשתמש בנקודה לציון סוף משפט-זה לא יהווה בשבילך "פגיעה מרושעת"?).

תשמע, אפילו אני מפתיע את עצמי

בצורה שאני מצליח להוציא שמאלנים משליטה. מה כבר אמרתי שאתה משתולל ככה?

masorti

New member
לא קשה להוציא שמאלני משליטה...

מספיק לרמוז שקיים חשש שהוא אינו נזר הבריאה. רעיון כזה לא עולה על דעת השמאלני, ודעתו נטרפת מהעלבון.

ראליסט

New member
הנה הצביעות בהתגלמותה:

כולכם יללתם פה על כך שדיברתי באופן גס על "מגן ימני",והוספתי את בגין לעניין. כמובן שהתנצלות שלי לגבי בגין,היא סתמית בעיניכם. שוב-במקום להגיב למהות ,אתה מתאר את דעתי כ"נטרפת". כנראה שאצלכם שמאלנים (מכל סוג),הם אנשים סוג ג',שמותר לקלל אותם.אבל אוי לזעזוע כאשר אחד מהם עושה זאת לכם.

לסיכום השרשור: כבוד גדול

העובדה שאדם בחר כדי לפגוע בי לקלל ולהכפיש את גדול מנהיגי ישראל בדורנו שאנוכי עפר לרגליו העניקה לי כבוד שלא מגיע לי בכלל. אז תודה לכם חברים יקרים על השדרוג שבעצם הזכרתי עם ענק הענקים הזה באותו משפט.

ראליסט

New member
לי יש כבוד לבגין,

אבל עובדתית והיסטורית: בגין לא היה ענק הענקים של התנועה הציונית. בגין היה ר"מ במשך 6 וחצי שנים.מהם בחלק הראשון הקים ממשלת מרכז שדיין שר החוץ שלה (אותו דיין שפישל ביום הכיפורים),ועזר ויצמן שר הבטחון (אותו ויצמן שדעותיו התבררו כדעות מר"ץ). בממשלה הראשונה של בגין,היה לו הישג אחד ויחיד-כביר אמנם: הסכם השלום עם מצריים.מעבר לכך הוא דרדר את הכלכלה הישראלית,וגרם להתחלפותם של שני שרי אוצר:ארליך והורביץ. אבל זה כלום לעומת הקדנציה השניה שלו,שבה הביא עלינו את אסון לבנון,את אסון האינפלציה-שכמעט דרדרה אותנו למדינת עולם שלישי,והחל מאמצע 82,בעצם הפסיק לתפקד.גם אם הסיבות היו אישיות,היה עליו להתפטר מייד ולא לחכות עד שיגיעו מיים עד נפש בגין הוא מיתוס של המחנה "הלאומי".כראש ממשלה,היה אחד הבינוניים ,למעט הסכם השלום עם מצרים. למעשה ללא הסכם השלום,בגין היה אחד מהגרועים בראשי הממשלה של מדינת ישראל. עכשיו אולי תגיד שאני צריך לקחת כדורים נגד דיכאון או כדורי מרץ,מר "מגן ימני"?

Roobie

New member
לכל הסוגדים לבגין - חובה לקרוא

ולהפסיק עם השטות שקובעת כי בגין הוא ראש-הממשלה הטוב ביותר שהיה בישראל.

שינילה

New member
אמנם סיכמת את השרשור, אבל

יש לי שאלה אליך: האם, לדעתך, לאריאל שרון, ראש ממשלת ישראל ומנהיג הליכוד ו"המחנה הלאומי", אחד מראשי הדוחפים להתפתחות ההתיישבות היהודית ביש"ע (שאתה כל כך תומך בה), אין כבוד לאומי? או אולי דווקא בגלל שאריאל שרון אוהב את עצמו, אותך ואת עמו, הוא מעוניין לצאת מקן צרעות המזיק לעמו? זה פורום הליכוד, ומעניין שדווקא אני, הרחוק מאוד מלהיות תומך ליכוד, מגן בזמן האחרון על מדיניותו של יו"ר.....הליכוד. אני בכל מקרה מוצא כבוד לאומי רב ביציאה מרצועת עזה ומפרברי ג'נין. ישראל ללא רצועת עזה, לדעתי, היא ישראל לאומית יותר. ואם אריאל שרון "הבולדוזר", מקים עשרות ישובים ביש"ע, חושב כך, אני קטונתי...

היה לו

כמו שהיה לרוב העם עם קום המדינה. הוא פשוט התעייף, כמו שכולכם התעייפתם. מעניין שכשאריק שרון הקים את הישובים, התנגדתם בכל תוקף ואיש לא אמר "קטונתי". עכשיו הוא פתאום קדוש. אך אל דאגה: הערבים, כרגיל, יכריחו אותכם לחדול מעייפותכם. השאלה כמה אנשים ישלמו בחייהם בשל הצורך שלנו להבין שלהתעייף זה לא משהו שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו.

ראליסט

New member
בטח,

כל מי שאינו תומך בהתנחלויות,הוא "מתעייף". למעשה כל אילו שמתעסקים כל היום בנושאי ההתנחלויות,שכחו שיש מדינה שבה יש 5 מליון אזרחים,וגם הם זקוקים לקצת תשומת לב.

למעלה