רוד ואן ניסטלרוי

רוד ואן ניסטלרוי

חלוצה של נבחרת הולנד, אמר הבוקר כי המשחק היום הינו יותר ממשחק כדורגל, אלא עוד חלק בחשבון הארוך שיש להולנד עם גרמניה. רואים שחקן ישראלי אומר דבר כזה? רואים שוער ישראלי זועק "יחי ישראל" כפי שזעק פביאן ברטז אחרי הפנדל של זידאן "ויוה לה-פראנס"? זה כנראה חלק מהעניין. לעם בלי כבוד לאומי קל מאוד לבוא ולמסור שטחי מולדת למי שרצחו בשלוש וחצי השנים האחרונות יותר מ-1000 מבניו. ואיך אמא שלי אומרת? מי שלא אוהב את עצמו, שלא יתלונן שאחרים לא אוהבים אותו.
 

MS6

New member
דוגמא קצת מוזרה אבל אתה צודק במאה..

אחוז. כשיש לך אנשים כמו אותם חלאות של "בצלם" שמחכים לראות חייל ישראלי מועד ואז ממהרים לצלם ולתעד את ההתעללות הישראלית, איך לעזאזל אתה מצפה שהעולם יתמוך בנו?? ארגוני השמאל הקיצוני מסוכנים לישראל יותר מהטרוריסטים עצמם! מכיוון שלאט לאט פעילותם אשר גובלת בבגידה במדינה משפיעה על השמאל התמים שמשפיע על חלקים מה"ימין" ואח"כ יוצא שרוב העם דבק בדיעות שפשוט לא הגיוניות... כמו הרעיון המטומטם של להתנתק מעזה. עזבו שניה את העניין של היישובים היהודים. אם הייתי שמאלן וכל מה שהיה חשוב לי זה איזור המרכז והשאר- שישרף מצדי, הייתי מתנגד להצעה הזאת לגמרי! כי הרי אין פה שום הסכם והצד השני לא מחויב לשום דבר, אז למה לעזאזל לזרוק קלף מיקוח שכזה???
 

ראליסט

New member
דוגמא מטומטמת!

האם כשלקחנו את גביע אירופה לאלופות,לא היו מראות פטריוטיים? לך יש כבוד לאומני,וזה כל ההבדל.אתה רואה בשליטה על עם אחר-כבוד. לי ולרוב השפוי במדינה,יש כבוד לאומי.זהו כבוד המחפש כיצד לקדם את מדינת ישראל,ולא את השטחים-על חשבון מדינת ישראל. אתה אולי סובל מאוטויודופוביה,וחרד מכל אחד שמאמין בשלום כולל באזור גם אם פרושו ויתור על שטחי יש"ע.אני ממש לא סובל ממחלה זאת,ואני גאה על יכולתינו להקים מדינה מפותחת,גם על שטח קטן מזה שעליו חלמו הרויזיוניסטים. כל אילו הדומים לך-בצד הפלסטיני,החולמים על הכל או לא כלום,הביאו למצב של חורבן על עמם-ולמעשה הנוקשות שלהם,אותה אתה מעריץ,הרסה את כל "חזונם" הלאומי. רק מי שמתפשר-ישיג יותר.נוכחנו בזה מההחלטה על הקמת המדינה שהיתה אמנם פשרה על גבולות-והביאה להקמת מדינה יהודית,ועד לסרבנות של הפלסטינים אף להצעות ברק,שהביאה להם אסון.
 
קח כדור הרגעה

ורגע, שכחתי....: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באהבה ממני. אני יודע שזה עושה לך את זה.
 

ראליסט

New member
לך לנערת ליווי...

זה מעמיד לך את זה...(אולי תיקח את בגין יחד איתך-לו לא עמד כבר מזמן...)
 

רונאל1

New member
לא, אנחנו מסוגלים להגיע יותר נמוך..

עד אליך
 

MS6

New member
אתה טיפוס מגעיל..

ואני מקווה מאוד שמגן ימני ישכיל לחסום אותך על ההודעה הזאת. אדם שכמוך לא שווה לעפר שמנחם בגין דרך עליו!
 

ראליסט

New member
אני מקווה שתשים לב,

כיצד הגיב המגן שלך,על תגובה שלי שהיתה בעלת אופי פוליטי לחלוטין. הגיע הזמן ללמד אותו שהאינטרנט סובל הכל. מצידי שיחסום את כל ההודעות שלי,ובזאת יוכיח שאין לו שום יכולת להגיב ענינית ולו לטענה אחת שלי.
 

MS6

New member
נניח שהוא אדם רשע שמגיב רע..

מה הקשר בינו לבין מנחם בגין?
 
למעלה