רוג'ר ווטרס

nik19864

New member
רוג'ר ווטרס

מישהו יודע על מה בדיוק כתב ווטרס את האלבום THE PROS AND CONS OF HITCH-HIKING ? על מה מדובר שם בדיוק ? סה"כ אחלה אלבום עם אחלה סולואים של אריק קלפטון...

Barmelai

New member
הפעם ווטרס הולך דווקא על קונספט

ומספר בגוף ראשון ודקה דקה (כמו בסדרה 24 עשוריים לאחר מכן) על גבר שעובר טריפ במשך 40 דקות, ספק בהזייה ספק בחלום, ספק במעבר חליפות בין השניים. ובחלומו נסים ונפלאות, הוא תופס כוסיות באירופה, בורח מערבים בלבנון, נפרד מאישתו בארה"ב, מסתבך עם הילדים במחנה, תופס טרמפ עם נהג משאית, סטוץ עם עקרת בית משועממת, טיסה עם יוקו אונו, ומתעורר שמח וטוב לב לגלות שהוא שוב בחיק אשתו. על הדרך הוא גם מהגג ומלהג על מלחמות, פוליטיקה, בדידות ושאר מרעין בישין הפוקדים מוסיקאים עשירים בגיל העמידה. אחלה אלבום, תפור היטב, זורם, אחיד מוסיקלית ויש בו מספר שירים חזקים במיוחד - ביחס לקריירת הסולו שלו כמובן.

RoieL

New member
"הפעם" ווטרס הולך על קונספט?

תקשיב לאנימלז
דארק סייד|גאה| החומה|
פיינל קאט
רדיו כאוס
[מצטער, האלבום משעמם] ועוד ועוד..

oneman2

New member
why did you write Dark Side?

unlike the others, this album is not water's album. it was made by the pink floyd memmbers equaly.

melancholy man

New member
הטקסטים שם הם של ווטארס

ואם תשאל אותו, הוא יגיד שהכל שלו, גם המוסיקה. מה שכן בדרק סייד וב wish יש יותר עבודה של להקה מאשר באלבומים המאוחרים יותר, ומן הסתם יותר מאלבומי הסולו של ווטארס.

Barmelai

New member
לא ציניות, סרקאזם

סרקאזם תמיד עובר, לפעמים מעל הראש אבל עובר. ולגבי ההערה של oneman2 - נכון דארק סייד ווויש הם יותר עבודת צוות מוסיקלית, אבל הקונספט הוא של ווטרס לבדו. למעשה מהאלבום דארק סייד שבו ווטרס הפך בעל הבית של הלהקה (זה לא אומר שהוא היה היוצר היחיד) כל אלבומי הפ"פ עם ווטרס ולאחר מכן של ווטרס סולו הם אלבומי קונספט. ולומר על רדיו ק.א.ו.ס שהוא משעמם זאת מחמאה. האלבום הוא תקלה נוראה כמעט בכל אספקט שלו.

Jflyaway

New member
בלי קשר לאמור על ווטרז

(שמבחינתי נפטר ב 1972) אני כמו ברמלאי שותף לאבחנת ההפרדה שבין צינית וסארקאזם. הציניות ניזונה ממירמור אישי ואין בה חמלה או אהדה לזולת. בסארקאזם יש בעיקר הומור עצמי, והמושא זוכה לצביטה עם ליטוף... רדיו ק.א.ו.ס לא שמעתי ולא מכיר.

Pete Best

New member
אתה מוזמן לקומונת רוג'ר ווטרס ../images/Emo13.gif

הקישור בחתימה שלי, אין לי כוח להעתיק

למעלה