רוברטו קולואטי

greenor

New member
רגע רגע, זה דווקא טוב שהוא יילך...

ככה תוכלו, כל המוחים למיניהם, לשתף יותר... שחקני בית... הרי קודם רציתם נשמה לא? אז מה יותר נשמה מלעודד קבוצה המדשדשת לה לאיטה? הרי אנחנו קהל של הצלחות, בואו נוכיח אחרת... מה שאני רוצה להגיד זה: די לצביעות. כל המוחים שקשקשו בשכל על זה שאין צביון לקבוצה, פתאום בוכים שברדה, באדיר, רוסו, וקולואטי הולכים.. רק תזכירו לי מי משכירי החרב האלה הוא חיפאי? הוא... "צביון"?... ולדעתי רוברטו לא יילך, הסוכן שלו פשוט מנסה להלחיץ את שחר בדלת האחורית

Break Ya Neck

New member
מה הקשר?

עמד לרשותנו העונה אחד מהחלוצים הטובים שנחתו בארץ, למה שלא נרצה שישאר? גם רוסו אחד מהזרים הטובים שהיו פה, למה שלא נרצה שישאר? אם כבר אז אנחנו צריכים לכעוס שמביאים שחקנים כמו ארביטמן שעוד לא עשה כלום בכדורגל שלנו במקום לתת במה לשחקן מוכשר כמו בן בסט מתוצרת הנוער של חיפה, או שרצו להביא את בן יוסף (שהעדיף את בית"ר) במקום לשתף את הבלם שעלה מהנוער (ברח לי השם שלו)...

עבד כעביה אולי?

תעשה לי טובה... יגיע בלם זר לידיעתך, סבן מגיע, שוער: דוידוביץ' הגנה: סבן, חיים (קייסי), בנאדו ובלם זר קשרים: בוקולי, עידן טל, דירסאו ואולי אפק. חלוצים: רוברטו וקטן (ארבייטמן) זה לא הכרב לאליפות?

Break Ya Neck

New member
אז זהו שקולואטי וקטן ממש לא בטוח

שישארו בחיפה, בוקולי נותן חצי עונה טובה והולך לישון את שנת החורף, דירסאו וטל קשרים הגנתים. את אפק אני לא יודע מאיפה הבאת אבל אני ממש לא חושב שהוא יגיע אלינו. אני מקווה שאני טועה ובסוף קטן וקולואטי ישארו ואז אני אהיה יותר רגוע בקשר לאליפות.

TheWiseGuy

New member
הרכב לאליפות....

זה אולי הרכב לאליפות בארץ (גם לא בטוח, תלוי איך מכבי ת"א יתחברו) אבל זה לא הרכב עם סיכויים באירופה, ואם מכבי חיפה לא מנסה לתפוס מקום בליגת האלופות אז חבל לכל הכדורגל הישראלי על הזמן.....

LiReX

New member
בוקה הציעו את קולאוטי להשאלה למכבי

תל אביב, לא למכירה... כך שהם לא יצטרכו לשלם עליו 800 אלף דולר... ומעבר לזה- גם תומר בן יוסף שהיה אמור לבוא אלינו חתם בבית"ר, גילי ורמוט שהיה אמור לבוא חתם בהפועל תל אביב.. וזה בנוסף לרוסו באדיר ברדה ומי יודע מי עוד.... אני חושב שמסתמנת כאן איזה מגמה בליגה של להפיל את מכבי חיפה.. כאילו נפגשו כל ראשי הקבוצות ואמרו: די לשליטה הירוקה!!! פתאום כל אחד פותח את הכיס כמו אני לא יודע מה, שחקנים כבר לא מתלהבים לשחק אצלנו, אנחנו כבר לא המועדון שאין שחקן ישראלי/זר שלא ירצה לשחק בו... בכמה שבועות הצליחו להרוס לנו את השם... אבל אני סומך על שחר שיהיה בסדר!!!

קולואטי ישאר!

אין מה לחשוש לדעתי,לקולואטי אין מה לחפש בארגנטינה והוא לא ממש מבוקש באירופה. הוא יהיה במכבי חיפה,וכסף זה לא מה שימנע משחר להחתים אותו..

adir1986

New member
התקשורת החובבנית הישראלית!!!!

אני אוהב כדורגל, אבל לצערי הכדורגל זה ענף אולי מס' 6 בארץ רק אחרי הכדורסל,הכדוריד,ג'ודו,שייט,וגלשני מיסטרל...ז"א לא משנה כמה התקשורת העלובה שלנ תסקר על הכדורגל החובבני שלנו שלמעשה אין בו רמה ולא הישגים עדיין זה לא ישנה את המצב...ושאף אחד לא יבלבל את המוח כמה מתעניינים בענף כזה או אחר...אנשים מתעניינים רק ברמה ובהישגים ככה כמובן יש עניין ותוצאה מכך באה הפופלריות...במדינה נורמלית כדורגל כמו שלנו אף אחד לא היה מתייחס, אצלנו בתקשורת זה משהו אחר מפני שרוב העיתונאים מזוהים עם הכדורגל ככה שיותר חשובה להם העבודה מהספורט...כי ספורט אחר הם ממש לא מבינים..הדוגמא הכי טובה זה פרמוו אבי רצון יונתן הללי וכל מיני כאלה , הרי אם חותכים את הכדורגל מהתקשורת בעצם חותכים גם אותם ..בכל זאת זה הפרנסה שלהם ככה הם יעשו הכל כדי שהכדורגל תמיד ישאר בתמונה...אחרי זה אומרים למה הג'ודו והשייט שמצליחים לא מתקדמים..אז איך התקדמו שהם לא מקבלים מספיק פרסום...הדוגמא הכי טובה זאת צ'כיה מדורגת 2 בכדורגל העולמי ולמרות זאת ההוקי קרח ענף מס' 1 שלה..ככה שלכל מדינה יש את הענף שלה..בישראל רק הכדורסל שולט בלי מתחרים..אפילו קבוצות כמו גליל עליון או הפועל ראשון בכדוריד עשו יותר הישגים באירופה יותר מכל הכדורגל הישראלי. ככה שהתקשורת המעפנה שלנו לא יכולה לבלבל את הציבור לטובת האינטרסים ההאישיים שלה.

רוברטו קולואטי

נשאר או לא נשאר? תהיות,מחשבות,דעות,עידכונים,וכול' תשרשרו רק לכאן

tamra

New member
איפה יענקלה??

אני לא מבין איפה אדון שחר למה הוא לא מגיב שיגיד אם הוא רוצה אותו או לא שלא נשמע כל שניה על כתבה אחרת

scarlett 1

New member
דיי כבר להתרגש

הוא מגיב יפה מאוד רק בלי כל הרעש הציבורי. וזאת הדרך הנכונה להתנהל. לא עם כל הבלאגן התקשורתי של נזק שבסוף יתפוצץ להם בפרצוף.

tamra

New member
מה עם כל השחקנים?

ברקוביץ' אמרנו יללה לא נורא רוסו אמרנו לקחנו אליפות בלעדיו!! בדיר הוא שחקן גרוע!!!! עכשיו קולאוטי נאבד אותו ונגיד הוא לא חלוץ???

scarlett 1

New member
ברקוביץ' אמרנו לא נורא?

דבר/י בשם עמצך. יש לא מעט שאמרו כן נורא. אבל זה באמת לא נורא. באדיר לא גרוע אבל הוא לא עיקבי מספיק. קולאוטי לא יעבור לת"א.

scarlett 1

New member
תיקון!!

אבל זה באמת לא נורא הכוונה אבל רוסו זה באמת לא נורא.

tamra

New member
כן אמרנו

כשהו לכלך על שחר כולנו התרגזנו עליו ואמרנו שילך לעזאזל

scarlett 1

New member
דבר/י בשם עצמך

הכולם שלך לא כולל את כולם. אני מכירה כמה וכמה שזה לא כולל אותם.

כבר אי אפשר לדעת

כנסו לוואן קולאוטי מעדיף מכבי תל-אביב... כנסו לוואלה קולאוטי או בחיפה או בציריך ותל אביב בכלל הורידו עניין מקולאוטי... ב-nrg ואני מצטט את קולאוטי "אמות לפני שאשחק במכבי תל-אביב" ציז'ק אומר שהכתבות בכלל לא משקפות את מה שקורה במכבי חיפה! אז בדוגרי אני אישית רוצה ומעדיף להאמין לציז'ק אבל כבר אי אפשר לדעת.

למעלה