רוברטו קולואטי

חחחחחח איפה אוהדי מכבי ת"א עכשיו?

ידעתי שכל מילה שיוצאת לדריקס מהפה היא מלפפון חמוץ

TheWiseGuy

New member
קולאוטי עוזב למכבי ת"א?

מה קורה ליעקב שחר? לפני שנתיים יעקב שחר בחיים לא היה נותן למכבי ת"א להשתלט ככה על הכדורגל? מתי פעם אחרונה שמכבי חיפה העבירה שחקנים ברמה הגבוהה בארץ למכבי ת"א (רוסו, קולאוטי?) ולהפועל ת"א (באדיר).... מכבי חיפה משחררת כבר 3 שחקני מפתח שלה ומביאה כמעט כלום..... אם לא נתחזק בשני זרים טובים+ישראלי או 2 אין למה ללכת אפילו לאירופה....

עד כאן!

מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה לוותר על רוברטו קולואטי ולתת אותו למכבי ת"א. שחר חייב להתעורר ועכשיו אחרת אנחנו נהיה בצרות.

scarlett 1

New member
הוא לא ילך לנזק

אם כבר הוא יעזוב ת'ארץ. אני לא קונה את זה בגרוש. ראול יעזוב את ריאל מדריד בישביל בולטון וונדררז לפני שקולאוטי יחתום אצל נזק.

מה זה??????????????????????????????

לא נראה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד כאן!!!!!!!! אני מאוד מקווה ששחר לא יעשה את טעות חייו!!!!!!!!! הוא חייב לשלם על קולאוטי אין דבר גזה!!!!!! הוא לא זז ממכבי חיפה!

scarlett 1

New member
אם קולואטי יעזוב לנזק אז

יגידו על שחר את כל מה שלא העיזו להגיד עליו עד עכשיו. אבל זה לא פאקינג יקרה לנו! אסור לתת לזה לקרות! זה בטח סתם עוד ברווז עיתונאי!

patito ƒeo

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo107.gif

בדיחה גרועה. :| אסור אסור ועוד פעם אסור.

מיטל101

New member
קראתי....

אני לא אסבול את זה... אני מצטערת להגיד אבל עם קולאוטי עובר לתל אביב אנחנו מתפרקים.. אנחנו צריכים אותו!! מה פתאום מכבי תל אביב???????

Etiiiiiiiii17

New member
טוב זה שווה שאני יפסיק להתכונן

ויגיב
מה הולך פה
מישהו מוכן להסביר לי??????? שבוע וחצי אני לא נכנסת לבדוק דברים ופתאום אני רואה שברדה ובאדיר עזבו... זה עוד סבבה... כאילו לא שברדה תרם במשו ובאדיר כבר לא באדיר אבל קולאוטי
ללאאאא זה כבר לא בגדר השפיות..
עד שמצאנו חלוץ טוב ושמביקע, והוא היה מלך השערים העונה, עד שזה הגיע הם רוצים להפטר ממנו
אם זה קורה באמת זה כבר לא יהיה טוב.. אבל באמת.. שיחררנו חצי קבוצה בזמן שהאחרות מתחזקות בשחקנים טובים, חלקם שלנו.. זה ממש אבל ממש לא טוב

Etiiiiiiiii17

New member
אמאאא אתה לא יודע איך הגעת אותי

הרגע
הייתי הכי עצבנית שיכול להיות.. מזל..

אני מאוד מקווה שזה סתם מלפפון

שירקב כמה שיותר מהר.. ורוברטו ישאר עם עלוית פה בבצפון...

Dead Man 10

New member
לפי מה שקורה בעונת המלפפונים...

המחורבנת הזאת, הסיכוי שקולואטי במכבי ת"א הוא גבוה.

gamzuletova

New member
800 אלף דולר

זה מחיר הכרטיס שלו . ומכבי ת"א לא תקנה אותו, כך שנראה שהוא נשאר שלנו. הוא לא רוצה לשחק בשום קבוצה אחרת חוץ מחיפה ות"א. אוי ואבוי אם הוא יעבור לת"א. צריך להפעיל לחץ על שחר שיביא חלוץ ברמה גבוהה מאד שישחיל הרבה שערים במיוחד לצהובים.

Break Ya Neck

New member
חבר'ה המצב ניראה רע מאוד

אין לנו התקפה. קולואטי יעזוב כנראה בגלל העלויות הגבוהות, חיפה עושה הכל כדי שקטן יעזוב העונה כדי שתוכל לקבל כסף עבור מעברו לקבוצה אחרת בגלל ששנה הבאה הוא כבר יהפוך להיות שחקן חופשי וגם ברדה כבר לא איתנו. החלוץ היחיד שבטוח אצלנו הוא ארביטמן ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם קבוצה כמו מכבי חיפה תסמוך על שחקן כמו ארביטמן שיוביל את ההתקפה שלנו. באדיר שהוא אולי פחות התקפי, אבל אין ספק שהוא תרם מאוד להתקפה של חיפה בשנים שהיה פה, גם עזב, על רוסו אני כבר לא מדבר...מה שנשאר זה 2 שחקנים בקישור והגנה סבירה. אם שחר לא יתעורר המצב בעונה הבאה יהיה רע מאוד. קבוצות כמו בית"ר שהתחזקה מאוד, הפועל ת"א עם דרור קשטן, מכבי פ"ת שמתפתחת מעונה לעונה, ועל מכבי ת"א אני בכלל לא רוצה לדבר פשוט יעשו מאיתנו צחוק אם משהו לא יזוז פה.

King TiEsto

New member
קולאוטי לא יהיה צהוב

קודם כל זה סתם תרגיל של הסוכן , דבר שני קשה לי להאמין שאחרי הנטישה שהיתה (רוסו, באדיר וברדה שהיה אמור ללכת ) שחר ירשה לעצמו לאבד חלוץ שהוא מניה בטוחה . לצהבת אין מקום לקולאוטי , הם הביאו את דוארטה ואת חלוץ העתיד ( כהן משהו ) של מדינת ישראל , עדיין הם תקועים עם אמבמבה וגם עם ביטון , דגו ועובד הם לא יודעים מה לעשות כך שלא מאמין שהם יוכלו ויסכימו לשלם עליו 800000 $ תרגעו כולם , זו סתם עוד עונת מלפפונים קצת סוערת מהרגיל (אני זוכר עונות מלפפונים בשנות ה90 שבהם עטר וברקוביץ' כל קיץ היו בקבוצה אחרת )

למעלה