רובי

darkest

New member
רובי

לא שאני מחבבת את שאדוס... אבל אתה משחק עם הרבה כפולות.....וזו בעיה

GangLandx

New member
לי? כפולות? מה פתאום

שנית איפה הבעיה ? בוא נגיד שעל כול 100 שחקנים יש 1000 מדינות. יש כאלה שמסתירים ויש כאלה שזה ממש לא מעניין אותם (אני פה דרך אגב)

GangLandx

New member
רק משהו קטן להבהרה :

אני מבזבז (נטו) אולי 7-8 דקות ביום על כול "המדינות" שיש שטוענים שיש לי. איך ? נשאיר את זה לדמיון שלכם . חוץ מזה מה שלומך ? הכול טוב ?

darkest

New member
ממש לא הכל טוב

הישראלים רבים אחד עם השני... והמאיה הערבית בורחת לנו

GangLandx

New member
אז כמה דברים :

קודם כול יש אשמים פה והם ישלמו ומשלמים מחיר. שנית המאיה בורחת ותברח לנו בכול מקרה , לא נועדנו לעבוד בצוות. למה את שואלת ? הנה תראי את שאדו או איך שקוראים להם , יוצאים בהצהרות מנופחות על ערבים,מאייה , עשירייה בלה בלה בלה ובסוף מה ? תוקפים מישהו מ - AIS ... זה ישראלי ! זו בדיוק הישראליות אז כן , מעכשיו לא מעניין אותי מאייה עשירייה ואפילו לא אלפייה , אני אשתדל למחוק אותם לפני כול דבר אחר.

Shaycs

New member
אתם עושים צחוק???

איפה שאדוס אמרו משהו על העניין???? איפה הברית שלי אמרה משהו על העניין..???? לא כל הישראלים מסכימים איתכם וזה לא מעניין אותנו אנחנו נעשה מה שנראה לנו לנכון אתם לא מרוצים מזה באסה לכם..... תפסיקו להכניס לאנשים מילים לפה ותפסיקו עם הפירסומיי המדינות האלה.... זה ממש אבל ממש לא לעניין אתה רוצה לפרסם תקיפה שלך תוריד את המספר מדינה קיבינימאט כבר העלתם את הפיוז עם החרא הזה...... תקפו אותכם .. באסה תקפו חזרה לא צריך להשויץ בכל העולם שאני הורדתי למספר מדינה זה וזה ככה ולזה ככה וככה אלוהים ישמור.

GangLandx

New member
למה אתה בקריז ? תירגע אחי

תנשום עמוק , קח איזה רגיעון של הדס (זה עוזר תאמין לי) למה לפרסם ? זה משחק שמושתת על רעיון המלחמה (ואל תבלבלו לי בביצה על דיפלומטיה) אז כן , אני מפרסם ואמשיך לפרסם כאהבת נפשי , אתה יותר ממוזמן גם לא לקרוא את זה וגם לפרסם כל מה שאתה רוצה , אני בטוח לא אעצור אותך.

lidor500

New member
חח כמו שלכם אין כבוד למלחמה בערבים

למה שלאחרים יהיה כבוד למספרי מדינות שלכם? אבל עזוב אל תגיב, כבר נסגר הסכם שלום וזהו אין מה לדבר יותר..

Shaycs

New member
אחי רק בשביל שאתה מוגבל ....

א. שתבין כי כבר רשמתי את זה 3 פעמים אני לא שאדוס... ב. זה שאתם במלחמה עם ערבים לא אומר שכולם ככה. ג. אין לי מושג למה אני בכלל טורח להסביר לך אבל אולי יש קצת שכל אז אתה תבין. לא מפרסמים מדינות כי אתה ממש לא רוצה להתחיל אם המלחמה הזאת יש להם אנשים שם שמתמחים רק בזה (בתור אחד שהיה שם אני יודע) ועיצבנתם למוות גם ככה את איתי אז אתם תראו את התגובה שלו כנגד. אל תתפלאו אם מחר מחרתיים תראו בפורום תפוז אתר HTML יפייפה כזה עם כל המספרי מדינות שלכם לווין מעודכנים כל יום יומיים והצעות של איך להיכנס למדינות שלכם.... אתם רוצים להגיע למצב הזה??? לא נכון אז משמע לא מפרסמים מספרי מדינות תקפתם יופי אתם רוצים להשוויץ גם סבבה תרשמו הורדתי ככה וככה לא עם המספר מדינה של הבחור... ועכשיו תענה לא תענה ממש לא מזיז לי אני מצידי תפרסם את הכל אני יודע מה אנשים שם יודעים ולא יודעים את המדינה שלי לבינתיים גם ככה אף אחד לא יודע אז תהנו

lidor500

New member
א. תפסיק את הבלבול שכל הזה

אתה בתת ברית שלהם, בשלוחה שלהם, אוייב שלהם או חבר אתה עדיין תומך בהם! חוץ מזה בשביל אחד שלא נמצא בברית שלהם אתה מגיב לאנשים פה מלא (אתה רוצה שביחד נספור? אני בטוח שנגיע למסקנה שאתה הגבת יותר מכל חברי שדוס ביחד בנוגע לארוע שהיה) ב. בסדר נכון אתה צודק תעשו מה שאתם רוצים רק שיתקפו אתכם אל תבואו לבקש עזרה.. ג. אוי בבקשה לא... הנה קח מספר שלי תתקוף אותי: 2543 תהנה... ואם אתה רוצה תפנה אלי אני אעזור לך לבנות אתר ונשים שם ביחד מדינות מברית AIS...

lidor500

New member
אממ לא יודע..

בלבנות אתר אתה לא תוכל לעזור לי כי אתה בכל מקרה אפס בזה
ובלשים מדינות של AIS על האתר- אסור לקחת מנהל כי אין פה אוביקטיביות..

lidor500

New member
אה ורגע

בדרך כשאתה מדבר איתי, תודיע לי מתי אתה הולך לתקוף אותי כדי שאני אכנס לחופשה..

Shaycs

New member
אני תת ברית שלהם ????

מאיפה אתם מביאים את השטויות האלה חחח אני ממש לא תת ברית שלהם אני הגבתי גם כשרשמתם על הערבים לפני חודש נראה לי חחח וכן אני לא יתקוף אותם בלי התגרות כי אני מכיר כל אחד שם ואני חולה על כולם שם אבל זה לא אומר שאני לא יגיב גם הגבתי לטובת TUF זה אומר שאני חלק מהם??? לא אני אומר את הדברים שאני חושב ופרסום מדינות זה משהו שלא צריך לעשות וכדרך אגב תודה רבה על המספר חחח יהיה שימוש אני מבטיח לך

lidor500

New member
כנס

אמרתי "אתה בתת ברית שלהם, בשלוחה שלהם, אוייב שלהם או חבר אתה עדיין תומך בהם!" משמע לא משנה איפה אתה, אתה עדיין תומך בהם...

dan11112006

New member
תגיד איפה לעזאזל ההיגיון שלך?

טיפשים מחפשים מלחמות במקום לנסות לפתור דבר ראשון לחפש את השלום, ולא שזה צריך להיות קל אבל לפני מלחמה צריך לעבוד קשה מאוד בשביל שלום לפני שכמו שאהידים יוצאים להתאבדות המונית, במלחמה שני הצדדים מפסידים ולא בחרתם צד קל למלחמה בחרתם יריב קשה ויעידו עליי הרבה מאיס שאני מסוגל לעשות הרבה נזק למדינות שאני תוקף, לפני האיפוס לחמנו לצד איס ולצערי התחילו הסיכסוכים בינינו בגלל שתקפתי מדינה מאיס, איס עשו לאחר מכן טעות שיוסף מודע אליה וזה הייתה טעות קשה שעלתה לי בחיי המדינה שלי (דירוג 45) אבל אני דיברתי עם יוסף ואמרתי לו תקשיב אני לא מתחיל על זה מלחמה מה שהיה היה אני מוותחר ומוחל על הכבוד שלי, חבל שלאיס את את טיפת ההגינות לעשות אותו דבר

למעלה