רובי יש לך פרטי
G GangLandx New member 10/7/07 #4 יש לך תומך מתנה ממני! תבדוק ותאשר שקיבלת עוד מישהו רוצה ? יש לי מצב רוח חביב היום. חוץ מזה אחי בקשר לבקשה השניה, אין לי חחחחח מפתח בכול המדינות אטום וכימי
יש לך תומך מתנה ממני! תבדוק ותאשר שקיבלת עוד מישהו רוצה ? יש לי מצב רוח חביב היום. חוץ מזה אחי בקשר לבקשה השניה, אין לי חחחחח מפתח בכול המדינות אטום וכימי
G GangLandx New member 10/7/07 #11 ../images/Emo41.gif קיבלת אחי .. תבדוק ותאשר גברבר ! חוץ מזה עוד מישהו ?
G GangLandx New member 10/7/07 #14 ../images/Emo41.gif גם קיבלת תומך ! תבדוק ותאשר אחי עוד איזה מישהו לפני שאני זז ?
G GangLandx New member 10/7/07 #27 ../images/Emo41.gifיאללה למה לא?גם קיבלת ..תבדוק ותאשר אחי עוד משהו ? .............................
G GangLandx New member 10/7/07 #32 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה גם קיבלת!תבדוק ותאשר אחי חוץ מזה מישהו מכיר אותו בכלל ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני רואה אותך פה אחי !
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה גם קיבלת!תבדוק ותאשר אחי חוץ מזה מישהו מכיר אותו בכלל ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פעם ראשונה שאני רואה אותך פה אחי !