רובי איפה אתה???

רוני1237

New member
טוב בטח עם אשתו,לכל אחד צריך מנוחה אחרי

הרבה זמן שלא קרה כלום המבין יבין.. וניראה לי שעברו 9 חודשים לא ?אז ניראה לי אישתו ילדה

GangLandx

New member
פיייייי רוני אינעל העולם !

איפה נעלמת לנו ? לא לא , עדיין לא ילדה , יש עוד חודשיים למניאק
חוץ מזה עברתי עכשיו על מה שקורה פה ואני חייב לציין שאתם מתנהגים בדיוק כמו כול ישראלי מצוי!! קצת קשה ? אז "בורחים" קצת לא הולך אז "פורשים" , תלמדו להתמודד כבר יאללה איתכם ! הורדתי 8 מדינות מכוח 500-1T לכוח 20 מיליארד רק כדי לפתח אטום וכימי ..מי שהורידו אותו שימכור הכול ! הכול ! וישקיע מלמטה בפיתוח של אטום או כימי ! עם הרמות שלכם בחיילים וכו'... לא תהייה לכם בעיה לפתח למטה בשקט ! יאללה אנשים , ירדנו קצת אז ? חחח הכי כיף למטה תאמינו לי !

רוני1237

New member
חחחח יא מאניקיק תעשה טובה ותחבר למסנג'ר

לאן נעלמתי ? המחשבבבבב לא עובד קיבינינינמט ונסעתי לחו''ל יש מבין?

GangLandx

New member
זוכרים את המדינה הזו ?

הייתה מקום 1!!! army_land #2052 תורים: 41 אדמה: 8,359 כסף: 426,244,805 סוג ממשל: דמוקרטיה+ אזרחים: 1,754,760 סך הכל חיילים: 44,029 מורדים: 129,447 יכול לגייס: 52,381 דירוג: 3,369 עוצמה כללית: 71,398,060,805 עוצמה צבאית: 70,964,224,000 סך הכל אדמה: 8,359 עוצמת התעשיה: 0 הורדתי אותה לזנות רק כדי לפתח כימי .. והנה עוד 4 שלבים ..(משהו כמו 3-4 ימים) יש לי כימי
ראש נפץ כימי 20 5 חוץ מזה יש לי עוד 8 מדינות כאלה

GangLandx

New member
וגם כימי בנוסף :

ראש נפץ כימי שיפור ראשי הנפץ של הטילים בליסטים שלך לראש נפץ כימי. שלב טכנולוגי 11

GangLandx

New member
וזו מטוסי תולה :

מטוסי תובלה שלב טכנולוגי 13 9,100,000,000

Sabat0

New member
האמת? ציפיתי ממך ליותר

כימי זה ישן נושן, יש כבר לפחות שני ערבים עם ביולוגי. ממוגנשים יש אצלנו בברית מישהו עם 100, ואפילו לי יש מדינה עם 62. מטוסים יש כבר 35, לא לדבר על ספארטה שעם מטוסים רמה 80 נכון לרגע זה. מסוקים יש לנו כבר 30, משהו כזה. ארטילריה לא יודע מה הולך, אני רואה רמה 60 בשוק מדי פעם. הדבר היחיד שאתה מחדש לנו פה זה אטום. ואני אפילו לא בטוח האם זה אומר שאתה ברמה 47 או שנותרו לך 47 שלבים לפתח...

GangLandx

New member
אז ככה :

אתה לא חושב שאני אפרסם הכול נכון ?
חוץ מזה אטום עוד 3 שלבים ..(ב - 3 מדינות) מספיק לך או לא ? שנית , רוב המדינות ירדו רק לפני כשבוע וחצי שבועיים , אני מבסס פה את הטענה שלי שיפתחו הכול למטה ואז ניתן להם מכה משם ידידי .

GangLandx

New member
../images/Emo41.gif ופה זה אטום : יש לי 3 מדינות כאלה ../images/Emo13.gif

סוג טכנולוגיה דרוג טכנולוגי שלבים שנשארו סוג טכנולוגיה דרוג טכנולוגי שלבים שנשארו פצצת אטום 47 50 ראש נפץ ביולוגי 0 35 ראש נפץ כימי 0 25

למעלה