רואה לך בעיניים

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
רואה לך בעיניים

מצד אחד אומרים שהחברים הטובים שלנו אמורים להכיר אותנו מצויין ב- 100% ולדעת ישר ומייד כשמשהו לא בסדר איתנו, אך מצד שני אומרים שאנשים מבחוץ רואים דברים שאנשים מבפנים לא רואים כי הם הרבה פעמים מונחים ע"י הרגשות ולא ע"י ההגיון. דרך איזה איבר בגוף של החברים שלכם אתם קולטים שמשהו לא בסדר, שמשהו השתנה לרעה, שהם כועסים עליכם או שאולי הם רוצים לדבר איתכם על משהו שמפריע להם אבל בעצם לא יודעים איך לפתוח את השיחה? רואה לך בעיניים

Aussie Girl

New member
כמו שכבר כתבת העיניים...

דרך העיניים מבינים המון על הרגשות של האדם האחר אבל זו גם התנהגות כללית. אולי ראש מורכן, חוסר ריכוז, דברים כאלה...

וונקי

New member
יש לי חוש לזה

אני יודעת לחוש שמהו לא בסדר אצל משהו לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני פשוט מריחה את זה. או יותר חשה את זה

spirit noa

New member
..... ../images/Emo45.gif

כפי שכתבת דרך העיינים אפשרות לראות הכל, מה הבן אדם מרגיש, וגם לא רק העיינים אלה גם איך שהוא מתנהג....
לילה טוב לכולם

enjoi butterfly

New member
שאלה נחמד ביותר..../images/Emo13.gif

אז ככה : איך אני רואה שחברים שלי או כל אחד שאני מכיר מרגיש רע.. זה לפי הדיבור שלו לפי הפנים...הגוף משדר שמשהו לא בסדר כי הוא לא רגיל כזה ...אני יודע שאתם יודעים למה אני מתכוון...
ואז אני שואל והוא אומר או היא הכל בסדר לא קרה כלום אז מדברים קצת ואז הם מתחילים לדבר..

למעלה