רואה לא רואה...

ישראל22

New member
רואה לא רואה...

היי חברה מה שלומכם? רציתי לספר לכם משהו ולשאול אתכם אתכם אם גם לכם זה קורה. טוב, מדי פעם כשאני ישן(לרוב בצהריים)קורה לי שלפתע אני מתחיל לראות ולשמוע את כל מה שמסביבי, אני מצליח לטייל בבית ואני שומע ורואה כל דבר כאילו אני ער או יותר נכון רוח כי אני לא יכול לדבר. המוזר שלאחר מכן כשאני מתעורר אני יודע כל מה שראיתי ושמעתי ואני זוכר הכל. זה כאילו אני דני דין אילם. רציתי לשאול אם גם ךכם זה קור ואם כן ספרו איך מתי ומה קורה לכם בזמן זה.

grizelda

New member
אסטרלית?

לי זה נשמע כמו הקרנה אסטרלית.. ייתכן שאתה עובר הקרנה באופן טבעי???

holy_sheep

New member
מה זה הקרנה אסטראלית לא באופן טבעי?

לא ממש הבנתי את השאלה שלך גריזלדה. מה זה טבעי ולא טבעי בעינייך? כבשה קדושה

שלום לך ישראל,

גם לפי דעתי אתה עובר הקרנה אסטרלית! רוב האנשים צריכים להתרכז ולעבור תהליך של כמה דקות כדיי לעבור אבל אתה כנראה לא צריך את זה....... יש אנשים (יעל-רייצ´ל, תתמוך בי.....) שעוברים למימד האסטרלית בלי לשכב ולעצום עייניים..... וזה יכול להיות בעיה. אז כמה דברים- תתחיל לשלוט בזה, זה יכול לעזור לך בחייך המאגים, תנסה להבין למה זה קורה ואיך לשלוט בזה! חוץ מזה...... יש משהוא שונה במה שאתה רואה או שומע? אתה רואה יישויות או דברים שהם לא בניי אדם? תפרט קצת........ ואז יהיה יותר סיכויי שמישהוא מהפורום יוכל לעזור לך! נ.ב אשמח אם מישהוא יחלוק על דעותיי! מחכה לפירוט "ניאו המקורי"

ישראל22

New member
לניאו ולכל השאר

תראה, אני לא רואה שום דבר מוזר כשאני במצב הזה ולא ישויות או משהו אבל אני כן רואה צבעים מוזרים. בנוגע לשליטה, אם אתה מתכוון לשלוט מתי כן שזה יקרה ומתי לא אז אני בהחלט יכול לומר לך שאני לא שולט בזמנים אבל אני כן יכול לשלוט בפעולות שונות כמו הליכה למקומות שונים בבית, לעוף לרוב אני יכול ועוד כמה פעולות בסיסיות. עוד דבר מוזר הוא שאני לא יכול לגעת במי שנמצא בחדר. אני יכול לתת לך עוד דבר אחד שאבל נראה לי שולי, בפעם הראשונה שזה קרה לי הגוף שלי קפץ(באמצע השינה)לגובה ענק בלי שאני אעשה משהו.

תגובה.........

בקשר לפרט השולי.... (הוא ממש לא שולי לדעתי....) קראתי מאמרים בנושא ומניסיון אישי...... בפעם הראשונה ואולי גם בפעמים הבאות את מרגיש כאילו אתה "נסחף", כאילו אתה נגרר למקום לא ידוע...... בקשר לדברים שאתה רואה ולא רואה- כך, לא נראה לי שהעלום מפוצץ ביישויות שונות...... זה לא שבכל חור יש יישות שונה תסתובב (לא רק מחוק לבית), רק אם אתה יכול, ותחפש..... זה לא מזיק...... תעשה סיור, אני אומר, אם אתה כבר שם למה לא לחקור קצת. רק תזהר, אתה לא מודע לדברים שאתה יכול לעשות לדברים שייתכן ותמצא או ייתגלו לך...... אז כמו שאומרים "תשמור על הגב". בקשר למה שרשמת על כך שאתה לא יכול לגעת לגופים פזיים, זה נראה לי מקושר! כשאתה נמצא בגוף האסטרלי שלך אתה ברוב המקרים לא יכול לגעת בגופים פזיים. אז לפני הסיום, שאלה קטנה, אני לא זוכר אם רשמת את זה או לא אבל בכל זאת. כשאתה נמצא בגוף הזה, אתה יכול לראות את עצמך? זאת אומרת לראות את הגוף הפיזי שלך? מקווה שעזרתי "ניאו המקורי"

ישראל22

New member
תשובה לניאו

כן אני יכול לראות את הגוף שלי והוא הדבר היחידי שאני יכול לגעת בו אבל כשאני נוגע בו אז אני בערך חוזר אליו ויצא מהמצב האסטרלי.

איך ממשיכים את זה?

גם לי זה קרה כמה פעמים אבל ממש לשניות וכשהייתי ערה. ישבתי מול הטלוויזיה בבית ופתאום ראיתי את עצמי מנקודה אחרת. ממש צפיתי בעצמי!! כשקלטתי מה קורה נכנסתי להלם ואז זה נגמר. איך אתם ממשיכים את זה? אני חוזרת לגוף שלי נורא מהר, אני לא יכולה לעשות כלום במצב הזה, רק לראות.

...

אם את רוצה לדעת על זה יותר אז אני ממליצה לך לקרוא את הספר:"הקרנה אסטרלית-מדריך למתחילים"\ריצ´רד קרייז...

my one self

New member
את

חוזרת לגוף שלך בגלל שאת נבהלת. תשתדלי לא להבהל ותוכלי להמשיך.

למעלה