רהיטים / חדרי ילדים

Yoav R

New member
רהיטים / חדרי ילדים

היכן ניתן למצוא באזור TO ריהוט לחדרי ילדים/בני נוער בסגנון ישראלי? יש מותגים מובילים? אתרי אינטרנט? לא הכוונה לסירס וכל שאר החברות הגדולות ששם המבחר הוא מצומצם. תודה, יואב.

רהיטים בסיגנון מודולארי

נאוסט NEOSET, היא נמצאת על אבניו בין וילסון ולורנס, אם אתה בא מהצפון מצד ימין של הכביש. הנה הסיווג שלה בדפי זהב.

Yoav R

New member
תודה. הנה האתר למי שגם מחפש...

יש להם מרכז עודפים. פרטים באתר http://www.neosetcanada.com/

אחלה. תודה, אני פשוט יודעת

שהחנות שלהם לא רעה. כמה אנשים שאני מכירה יצאו משם עם חדרים מדהימים.

tricia

New member
NEOSET

הי יואב; אני קניתי רהיטים בנאוסט. הם חברה יוונית עם סיגנון מאוד אירופאי. יש להם מחסן אודפים ליד שדה התעופה והמחירים מאוד טובים. כדאי לעבור שם כי לפעמים יש דברים מאוד נחמדים בחצי מחיר. לא זוכרת את הכתובת אבל בטח תוכל לקבל את הכתובת מהאתר. בהצלחה!

איזה סבבה זה ..

שכולנו מסכימים ותראו איזה כיף זה ללמוד דברים חדשים. אני למשל לא ידעתי על מחסן העודפים. תודה.

tricia

New member
שמחתי לחדש לך.... עוד פרטים

שמחתי לחדש לך . בדרך כלל הכיוון הוא הפוך!!! מידע על מחסן עודפים (מאתר נאוסט): This is the place for end-of-lines, one-of-a-kinds, and other specials with great savings on NEOSET’s already incredible prices! Next to Pearson International Airport with easy access from highways 401, 409, and 427. 6300 Viscount Road (Airport Road to American Drive, first-left is Viscount) Tel: (905) 405-8500 ext. 207 Fax: (905) 405-8146

Esther4

New member
רהיטי ילדים

1. Bunk house 1911 Avenue Rd. 416-789-7088 2. Brooklyn- 3742 Bathurst St. 416-635-6111 לגבי החנות השניה כדי לקנות מהם כל ריהוט והם ב-50% יותר זולים מרוב החנויות. החנות נראית בלאגן אחד גדול. לא להתייאש יש להם קטלוגים מכל בתי החרושת בקנדה ובארצות הברית וניתן להזמין דרך הקטלוג. מנסיוני האישי הלכתי לראות חדר שינה בחנות יוקרתית ואצלם קניתי את אותו הריהוט בחצי המחיר. יום שבת הם לא פתוחים הם דתיים.

הבאנק הואס טוב.

רק אם אתם רוצים לקנות מיטות קומותיים. יש שם אכן מבחר עשיר ביותר ברוקלין, חנות מאובקת ממש מתחת לגשר של ה401 ווילסון. הסטייל הוא מיושן, והמודלים מפסי יצור שפסקו מזמן. המחירים לעומת זאת, כן כן, גם החצי מחיר . נוגעים בשמיים. מתאים יותר למזנונים חדרי אוכל וחדרי שינה. חדרי ילדים די קודרים שם. אם לא אהבת את מה שיש בסירס ודומיו אל תתקרב.

למעלה