רד הוט צ'ילי סקרס

the funky monk

New member
רד הוט צ'ילי סקרס

(הבנתם?! סקר על רד הוט צ'ילי פפרס. חחח, עזבו. הנה סקר- ) כמה דברים שתמיד עניינו אותי... -האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה
) -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז?

angel 0f r0ck

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? אחרי שנולדתי.. למעשה..כשהם הוציאו את "חלב אם" -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז?כל דבר שלא יפגע בזולת. -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ): אמממ..כן..לצד פוסטרים של להקות רוק אחרות. -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז?אבא שלי לא מתלהב ואמא שלי לא סובלת רוק.

othersider

New member
אני

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? אחרי שנולדתי. -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? עצומה (
) -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) לא...אבל אולי יהיו. אה, בעצם דברים קטנים כמו סיכה עם הסמל שלהם, ודיסקים...כמובן
-מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? לא יודעת.

יה נחמד!

- הם הוקמו חמש שנים בערך לפני שנולדתי -הייתי נכנסת לתוך פח ומתחילה לצרוח עד שלכולם יימאס ויביאו אותם אליי! -יש לי שני פוסטרים- אחד גדול צבעוני וממש יפה, ואחד קטן מראש 1 - אמא שלי הייתה מעריצה של רד הוט צ'ילי פפרס, ממנה לקחתי את האהבה לצ'ילים! מגיל אפס היא השמיעה לי אותם, היו לה את האלבומים בלוד שוגר סקס מג'יק ודה אפליפט מופו פארטי פלאן (היו כי לקחתי אותם) , ואבא שלי אוהב אותם גם, אנחנו תמיד שומעים אותם , והוא גם די נדלק על המוסיקה של ג'ון...

Eloola

New member
גמני

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? הרבה אחרי. נולדתי קצת לפני BSSM. -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? כלום. לא, אני רצינית- כלום.
-האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ). שלילי. כלום חוץ מדיסקים. הייתי לה פעם סיכה שלהם על התיק אבל מישהו אכזר החליט 'לעקור' לי אותה.
. -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? אבא - " איי איי אלולה, אתם הנוער של היום...לא מבינים כלום במוזיקה". אני- " די די, תודה שהם מלכים". אבא- " מוזיקה הם יודעים לעשות, אבל אני מדבר על משהו אחר לגמרי. בואי אני אשמיע לך ביטלס, יוונית..." אני - "הרשה לי לוותר.." אמא- "תנמיכי את זההההההההההה!!!!!!!!!!!" [הבנתם מזה בטח מה היא חושבת..].

Eloola

New member
אה , כן..

יש לי גם חולצה שלהם... [60 שקל, לא תקנו????]

itayagmon

New member
תגידו אתם לא יודעים לקרוא?

שואלים אותכם : האם הפפרז הוקמו לפני או אחרי שנולדתם? ואז אתם עונים: אחרי, נולדתי בתקופת "חלב אם" או BSSM. איפה ההגיון פה?? אם נולדתם בתקופת בלוד שוגר, אז הפפרז הוקמו לפני שנולדתם, לא אחרי. בקיצור- הבנת הנקרא. אחרי אחד עוד הבלגתי אבל אז היו עוד כמה שענו ככה. זה לא כזה קשה!!!

kalista

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי!!!

חשבתי שאני לא מבינה נכון או משהו..... וכולם המשיכו לענות ככה

תוםתום19

New member
שניצל

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? - אכן כן. נולדתי בשנת Mother's Milk. -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? - קופץ מגג של הבית שלי (ניסיתי את זה ותאמינו לי שזה מזרים את האדרנלין). -אם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) - יש לי דיסקים, הייתה לי סיכה (נשדדה באכזריות), חולצה (הקטע בקליפ של קליפורניקצייה כשאנתוני נוסע במכונית דרך הדונאט) והיה לי פוסטר אבל ננתי לחבר וחמש דקות אחרי בעטתי לעצמי בתחת. -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? - כל מה שאני שומע אמא שלי נדלקת אל זה גם: התחלתי עם היהודים היא התחילה לשמוע ולקנות, שמעתי קצת Pאנק וגם ברד הוט היא הושפעה והיא חובבת. אבא שלי מצד שני שונא רעש של גיטרות אבל הוא סובל בשקט כי הוא יודע שאני אחטיף לו אם הוא יתעסק איתי.

idanem

New member
אני אני אני!

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? לפני שנולדתי...נולדתי בחלב אם... -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? מחתים אנשים על העצומה... -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) רק דיסקים, אבל אני לא אתנגד לאיזה פוסטר טוב... -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? אבא שלי אוהב רק את רוד טריפין, ואמא שלי לא אוהבת אותם מאז שהשמעתי לה שיר עם המילה muther fucker או משהו כזה ואז היא אמרה---"איכס, מה זה המילים המגעילות האלה?!"

Rock and MetaL

New member

1.אחרי,נולדתי ב90 2.מה שאני עושה עכשיו כמו כול הפורום,מכין עצומה 3.פוטרים בכמויות 4.אבא שלי מטורף על רוק(ביטלס,דורס,זפלין,קווין ואגדות למיניהם)אבל את רד הוט הוא לא אוהב...הוא אוהב רק שני שירים can't stop ו aeroplane

Rock and MetaL

New member
ואמא שלי

אוהבת ספרדי(איזה אחד שקוראים לו מלנדי),רובי וויליאמס והפופ הזה

lollapalooza

New member

(זה לא נראה קצת כמו צנונית
) -האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת
הוקמו בשנה בה נולדתי. 83' -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז
מה שאני יכולה. -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר
(כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה) רק דיסקים וDVDים. אם מישהו רוצה להשיג לי אחד כזה
, תבוא עליו הברכה. -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז
הם לא ממש מכירים אותם, אבל הנה שתי תגובות, שתבינו בערך מה הדעה שלהם.
אמא צופה בחדשות בהן הודיעו שהפפרז מבריזים. מראים קטעים מקליפים. אמא (בפרצוף חמוץ): "טוב שאת לא הולכת בסוף" (הדס עומדת להתפוצץ מעצבים)
הדס יושבת בחדר וצופה בהופעה בכיכר האדומה. אבא נכנס לחדר. אבא: "מה זה הדברים האלה
הם נורמלים
זה מה שאת אוהבת
ספיר, (אחותי) אל תראי את זה, הם משוגעים."

בקשר לפוסטר

יכול להיות שמישהו מהפורום של ג'ון מהייד פארק יקבל רשות להזמין אז.. אם כן אני אודיע לך

lollapalooza

New member
תודה.

עכשיו רק חסר שיהיה לי כסף. מה שלא יקרה, אז אממ... באסה וזה.

LOL

"הם משוגעים" חחחחחחחח טוב נו זה דיי נכון...
ונראה לי שראיתי את החדשות האלה שהראו קטעים מקליפים...אבל אני לא זוכרת כלום

למעלה