רד הוט צ'ילי סקרס

easily

New member
....

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת?- לפני. נולדתי בMother's Milk. מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז?- הכל, חוץ ממה שפוגע בכבוד שלי ובאחרים!!! האם יש לך דברים של רהצפ בחדר?- דיסקים וקצת תמונות. מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? לא אוהבים!!!

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? לפני מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? לא הרבה האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? לא (חוץ מדיסקים
) מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? אבא שלי בטח לא יבדיל ביניהם לבין מטאליקה לבין בריטני ספירס. אמא שלי יכולה לשמוע כמה שירים שלהם (את השקטים יותר). אגב, יופי של חתימה

מוצארט

New member
שנינות זה דבר יפה

כמה דברים שתמיד עניינו אותי... -האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? בהחלט -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? כלום. יש לי ת'דיסקים וכמה קטעי וידאו, למה לעשות דרמה מכל דבר? -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) כותנת לילה? אללי... אבל לא הייתי מתנגד לאיזה פוסטר חביב. -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? הם לא חושבים. הם בכלל לא מודעים לקיומם

lollapalooza

New member
בהחלט מה

בהחלט לפני או בהחלט אחרי
(אני יודעת שלפני, אבל נו
)

|גרב|
|גרב|

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת
לפני. -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז
... -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר
(כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) אולי יום אחד תהיה לי חולצה... -מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז
אמא לא אוהבת אותם... אבא מוזר הוא שומע גם יוונית ומזרחית וכל מיני...

הו לא.הסקר הזה הוא רק לצעירים P-:

הם הוקמו כשהייתי בת שש הערך. מה הייתי עושה כדי לפגוש אותם? מממ...חושבת מחשבות חיוביות ונוסעת לאל.איי? ולא אין לי פריטים דקורטיביים שלהם... וההורים שלי לא ממש יודעים מי אילו.

DorRhcp

New member
אני..

1. נולדתי ב-90 2. כל מה שאני יכול (או כל מה שאני רוצה) 3.כל מיני 4. לאבא שלי היה בלאד שוגר אפליפט מופו ור.ה.צ.פ אז התחלתי לשמוע ואז ליומולדת 10 הוא הביא לי קלי' ומאז אני חורש

luvya

New member
me. נייס סקר

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? לפני.
מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? אווו זה קשור לאנתוני ואני בטוחה שאתם לא רוצים לדעת.
האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) פוסטרים, דיסקים, DVDים והרבה כוכביות.
מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? מממ אני לא חושבת שהפפרז ממש משנים להם. אחותי כבר יודעת בעל פה את רוב המילים של השירים שמושמעים אצלי. אמא שלי יודעת שאני אוהבת אותם (חולה עליהם, מתה עליהם...) אבל היא לא ממש נוקטת עמדה. לפעמים היא צועקת עלי להנמיך לפעמים היא שרה. אבא, לא נראה זה משנה לו.

Sucker20

New member
והנה תשובותיי!!

האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? לפני שנולדתי..... מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? הכל, בת-דודה לי [או מישהי מהמשפחה] היתה בהופעתם, אני חושבת [ובטוחה] הייתי רוצחת אותה אם היא היתה גרה כאן... האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? פוסטר שלהם+חולצה שהדפסתי תמונה שלהם..... מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? הוריי מכירים רק שני שירים שלהם, אז אין להם ממש מה להגיד אבל בסדר איתם....

dafnaleh

New member
גגג

הם הוקמו ממש תוך כדי שנולדתי. אני חוששת שלא הייתי רוצה לפגוש אותם אישית, רק להיות בהופעה שלהם. אני אתרגש יותר מדי, וזה סתם יהיה מיותר. בחדר בבית של ההורים, יש לי פוסטר שחור לבן שקיבלתי, מתקופת one hot minute, כזה עם בלונים מאחורה, וצ'אד מחומצן ונראה כמו אידיוט. יש לי גם שתי חולצות, אחת שאבא שלי קנה לי בחו"ל, (הוא מצא רק אקסטרה אקסטרה לארג', כך שהיא לא בשימוש) ואחת שהדפסתי לעצמי לפני כמה שנים, שהלכתי איתה פעמים מעטות. ההורים שלי לא חושבים על הרהצפ יותר מדי, אני חושבת.

גיל מ

New member
נראה

הם הוקמו לפני שנולדתי 4 שנים לא הייתי עושה מעשה קיצוני כדי לפגוש אותם, לא יודע מה הייתי עושה היה לי כל מיני כתבות שער אבל עכשיו יש רק דיסקים אבא שלי לא מכיר ואמא שלי חושבת שהם לא נורמליים

heaven is here

New member
יא סקר!

-האם הצ'יליז הוקמו לפני או אחרי שנולדת? אחריי -מה היית עושה כדי לפגוש את הצ'יליז? אקנה כרטיס? -האם יש לך דברים של רהצפ בחדר? (כמו פוסטרים, כריות, כותנת לילה ) דיסקים
-מה ההורים שלכם חושבים על הפפרז? אמממ הם לא שמעו אותם...

למעלה