רדיו

ומה אתה מביא לינקים של פרסומות שלכם.

כל מיני כתבות על קוטנר סו וואט,או ראיון של קוטנר בו בוחרים באלבום של שלמה ארצי ירח בתור הטוב ביותר,מה הקשר לזה שרדיו תל אביב מצליחה.

tamarnon

New member
בקשר לYNET על זה אני בדיוק מדברת

למהYNET לוקחים תוכן מ-102 ולא מרדיו אחר? הרי לכל תחנה יש ספיישלים וג'מים. התשובה: כי הם בתל אביב! תוציא את 102 מתל אביב והיא לא חזקה יותר מרדיו דרום או רדיו אילת. ולהצליח בYNET זה לא אתגר גדול מספיק להיות בהום פייג' שלהם שעה ויש לך 10,000 כניסות. נ.ב קוטנר? זה לא ההוא מזהו זה?

את באמת מצפה שאני אתייחס אליך בכבוד ?

אחרי " קוטנר זה לא ההוא מזהו זה ?" נו באמת... לכל תחנה יש ג'מים, זה נכון. לאף תחנה שלום חנוך לא הגיע כדי להופיע באולפן ( שלום חנוך...זה ההוא ממאיה) לשום תחנה לא הגיעו אהוד בנאי וברי סחרןף כדי להופיע יחד ( אהוד בנאי זה ההוא מהפליטים וברי זה ההוא מסחרוף) ויש עוד עשרות דוגמאות. וואי נט לוקחים תוכן מרדיו תל אביב כי חלק מהתוכן המקורי של רדיו תל אביב מעניין את הגולשים של וואי נט, לא יותר מזה. רדיו דרום וקול הים האדום הן תחנות חזקות באזורן ומשפיעות ויש להן מעורבות גדולה בקהילה שאליה הם פונים זה כבוד כשמשווים אותנו לתחנות האלה.

קול הים האדום נו באמת.

אפילו האילתים מאסו בה,כולם שם על גלגל''צ איפה שלא תלך,ולגבי ההשפעה שלה!! איך היא לא תשפיע התחנה האזורית היחידה בעיר.

tamarnon

New member
זאת הייתה סתם דוגמא כמובן

אני לא האזנתי לתחנה הזאת מעולם. אני באופן אישי מעדיפה כמה שיותר גל"צ (למרות שאני ממש רוצה להחרים אותם מאז שהורידו את צחי)

tamarnon

New member
זאת הייתה המחשה לשדר שעבר זמנו

ואני מקווה שאפשר להביע כאן דעה. קוטנר עשה דברים גדולים בעבר אבל די. צריך לדעת מתי כבר אי אפשר לנגן יותר ביטלס ומתי צריך לפרוש. אותו הדבר עם דידי הררי לדעתי. מסקנה: מזל שיש את גורי אלפי ב-2 בצהריים בגלצ

שימו לב לתחנות אצל השכנות שלנו...

בירדן ניתן למצוא את Beat Fm 102.5 FM תחנה פשוט מדהימה הלוואי והיה דבר כזה בארץ (או שהירדנים יציבו משדרים על הגבול עם ישראל). שימו לב בלבנון אומנם מדינה עוינת, אך שימו לב לאבסורד בתדר 99FM משדר התאגיד הצרפתי NRJ (לפי מה שכתוב באתר, התדר מכסה את כל לבנון) תחנת רדיו לצעירים, פשוט למות מקנאה שאין לנו דבר כזה בארץ ואצלנו 99FM תדר משמים ועצוב... כל התחנות משדרות באנגלית בלבד שזה הקסם הגדול... ופה בארץ אף לא תחנה אחת משדרת באנגלית, הלוואי ויבוא איזה תאגיד ענק יקנה רדיו בישראל ויציל אותנו מהשעמום הזה...

למעלה