רדיו

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. אמא מדוע הקיץ חלף למה נושרים העלים אמא כיצד זה סובב העולם איך נולדים ילדים אמא מדוע זה יש מלחמות למה רבים בני אדם אמא מדוע שותק אלוהים ולא עוצר בעדם אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא אותך הן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא עד אמא אותך הן אהבתי מכל גם אם גרמתי צרות על כן פה בשיר קבלי ברכותיי ואלף אלפי תודות אמא, הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא נפרד אמא, אותך הן אהבתי מכל אמא שיר לך הוא עד 2. אמא יקרה לי יקרה אמא יקרה לי יקרה שיר קטן אשירה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אחייך אלייך, אחייך אחייך אלייך, אחייך שי קטן אגישה לך כי אני אוהב אותך אוהב אותך אוהב אותך

keren007

New member
שיר שמוקדש להגר ../images/Emo24.gif

אתמול בחמש אחרי הצהריים, הלכנו עם אמא למכולת ובדרך ראינו, שהגן שלנו סגור.
הנדנדות עומדות בין העצים הגבוהים והפרחים
כאלה נמוכים ובלי צבעים
כי הגן שלנו סגור.
קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל, קוביות נרדמות מסודרות בסל ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל
ואין שם אף גננת שתגיד מה מותר ומה אסור וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור
זה לא כל כך נעים לראות גן סגור, זה לא כל כך נעים לראות גן סגור *2

keren007

New member
שיר שמוקדש למעין ../images/Emo15.gif

אמרת לי אתמול, שחלמת עלי בלילה
זה דבר כל כך נחמד לדעת שמישהו חולם עלייך, גם אם זה חלום קצר
ואם זו את זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד
תחלמי, תחלמי
ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום
כשאת ישנה ומחייכת לעצמך
אני שמח שאני שם לפעמים נחמד שחולמים עלייך
גם אם זה חלום קצר ואם זו את זה אפילו עוד יותר, עוד יותר נחמד
תחלמי, תחלמי...

יוווווווווו קרנוש ../images/Emo6.gif

כמה כיף שיש אנשים כאלה חמודים שגורמים לי לגחך ברגעים כאלה (גם את שרון
)

ani makdish et hashir haze

lehara kamoni
aval bezem hara kamoni lo shave sheyakdishoo lo shir az ani lo makdish
azvoo zo hashaa

אני יקדיש לך!

every real girl want you to be her man but i wait right here till it´s my turn i´m not the kind of girl that give it just like that oh noooooooooooooo the tide is high but i´m holdin´ on i´m gonna be your´e number one

Angel Girl1

New member
חחח מעין...

ששששש! לא לספר לכולם עלינו! *קריצה* *מעבירה את הלשון מעל השיניים למעלה* חחחחחחחחחחח סתם צוחקת... חחח

אני רוצה להקדיש לך את שיר הטלפון../images/Emo2.gif

(
) זהו שיר הטלפון טלפון טלפון ואם שרים אותו המון מבינים תעיקרון שזה משחק של זיכרון זיכרון זיכרון זהו שיר הטלפון, שיר הטלפון אז קחו נייר ועט שכותבים למגנט ת"ד 6161 הרצליה מיקוד 46150 והגעתם לערוץ הילדים זהו שיר הטלפון טלפון טלפון ואם שרים אותו המון מבינים תעיקרון שזה משחק של זיכרון זיכרון זיכרון זהו שיר הטלפון שיר הטלפון כי זה מן טלפון כזה קידומת 09 9563887 9563887 7-8-8-3-6-5-9 (?)...... חח משעמם לי

אני רוצה להקדיש את זה לאהובי:

nothing´s gonna change my love for you you wanna know my love how much i love you לא יודעת את ההמשך

dj_online

New member
../images/Emo26.gif

נראה לי שהתכוונת לזה: Glenn Medieros - Nothing’s Gonna Change My Love For You If I had to live my life without you near me The days would all be empty The nights would seem so long You I see forever oh so clearly I might have been in love before But it never felt this strong Our dreams are young and we both know They´ll take us where we want to go Hold me now, touch me now I don´t want to live without you Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you One thing you can be sure of I´ll never ask for more than your love Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you The world may change my whole life through But nothing´s gonna change my love for you If the road ahead is not so easy Our love will lead the way for us Like a guiding star I´ll be there for you if you should need me You don´t have to change a thing I love you just the way you are So come with me and share the view I´ll help you see forever too Hold me now, touch me now I don´t want to live without you Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you One thing you can be sure of I´ll never ask for more than your love Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you The world may change my whole life through But nothing´s gonna change my love for you Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you One thing you can be sure of I´ll never ask for more than your love Nothing´s gonna change my love for you You wanna know by now how much I love you The world may change my whole life through But nothing´s gonna change my love for you

למעלה