רדיו

מוקדש לאמא היקרה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

כמו הים, כמו לב הים
ליבו של מרקו - סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים והלב - הוא רוצה אל אמא. גם בלב, כמו בים סערות יש, וגם סודות מי יגיד לו, מי ידע הסוד שבלב... הלאה, אל המרחק אמא, שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה. מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחק...

missundaztood

New member
לביתי האהובה, הלא היא שירה,

שיר המוקדש במיוחד בשבילך
: אפונה וגזר ישבו במקרר ויחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגליים תדליק ת´מנורה בקיר כי חושך מצריים אז בואו נשיר... תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור רק קצת זבל, מים וגם אור. אפונה וגזר ישבו בתוך מחבת ויחד עם בטטה רצו להיות לבד אך שוד ושבר מישהו גפרור מדליק ושמן מכל עבר זה לא מצחיק. תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט מבלי לקפוא מקור רק קצת שמן, מים וגם אור... תנו לגדול בשקט בערוגה בכפר שם תזרח השמש גם מחר תנו לגדול בשקט בלי לקפוא מקור רק קצת זבל, מים וגם אור... גם אור... ולמרות שאני דיי מתעבת את מרקו תודה על השיר!

missundaztood

New member
ועוד שיר במיוחד בשבילך..

כשזה עמוק עוצר כל העולם ואת קוטפת כוכבים כשזה עמוק עמוק את מרגישה שלתמונה נוספים המון צבעים. מה מסתתר בתוך שנייה מתוקה כשזה עמוק את יודעת מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה כשהוא רחוק את לבד. וואו כמה שקשה למצוא לך שירים... כשזה עמוק הרוח כמו נושאת אותך למקומות זרים כזה עמוק עמוק שלגים של כעס בתוכך בין רגע נמסים. בזיכרון אשר דואה בתוך הלב, כואב, בפנים שוב שלג יורד בזיכרון אשר דואה בתוך הלב, כואב, בפנים שוב שלג יורד.

missundaztood

New member
וואי מצאתי

כשתגדלי... חכה שתגדל, אמרו לך לא פעם איש אחד גבוה ואישה נמוכה אם לא תוכל לא תגדל אף פעם ילד טוב משאיר צלחת ריקה. תגדל, תגדל ותהיה גנרל תהיה אסטרונאוט ותעוף לחלל אתה לא רצית להיות אפילו חייל או סתם להיות כמו כולם כשתגדל אבל אותך אף אחד לא שאל. כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל לא צריך שתגדל כשתגדל ויהיה לך ילד שיבוא וישאל מה יהיה כשאגדל אז תגיד לו עזוב אל תשאל. לך הביתה, עזוב את בית הספר אמרו שממך כבר לא יצמח שום דבר אשה גדולה ואיש במשקפיים המשיכו לרדוף עד הסוף, עד עפר. תגדל אל תתערבב בקהל תשקיף מן הצד, תתנדנד בערסל אתה לא רצית להיות שם בכלל אז מה, אותך אף אחד לא שאל אתה נשארת גוזל של עפר. כשתגדל ותראה איזה ילד אז תגיד לגוזל לא צריך שתגדל כשתגדל ויהיה לך ילד שיבוא וישאל מה יהיה כשאגדל אז תגיד לו עזוב אל תשאל אז תגיד לו עזוב...

../images/Emo26.gif

מוקדש לפגע
הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות הוא נהג להתאכסן במלונות מפוארים הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים. הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול הוא הטעה את הרוסים הוא היה סוכן כפול בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חתר התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר. הוא רכב לפלשתינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייך תורכי. תוך שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם הסולטאן הוא לקח אותו בטקסי ורצח אותו בגן הוא הצית בתים בלילה התורכים סבלו ביום הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום. הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי. ואשתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה.

מוקדש למעין../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

שלח לי מלאך שיקח, שיקח אותי ללב שאוהב ומחכה לי ורוצה בי כל הזמן. שלח לי מלאך שאותי ואותך הוא לא יקח למקום שאין בו מה שיש פה כל הזמן. ולפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע מאושר. שלח לי מלאך שישמח וידליק פה את האור וישמור על מה שיש לשמור פה כל הזמן סתם הזיות זה גן חיות אריות ונמרים ואחרים מנסים למצוא מקום לחיות בו כל הזמן.

מוקדש לשיררררה ../images/Emo24.gif

הילדה הכי יפה בגן (
) הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן. כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן.

למעין../images/Emo105.gif

ממני בכל דור ודור חייב אדם לראות את עצמו לראות את עצמו... הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא הפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם אם ראש מורם. אומרים שאהבה באה רק מליון לאחד אומרים שאין סיכוי שהשמש עוד תזרח עלי אומרים שאני הפול הם אומרים שהברח אומרים שהשאר לבד אומרים שאני לא מתאים לחיים כי אין בי רצון לזהב יהלומים לקלפים נכונים אולי זאת החבר´ה שקורסת כי זה לא מקום מתאים למחפשים של הקשת וענן מתקדמים ניסים על הזמן לכוכב שלי אחד מאתה אני קיים בינכם אולי אין לי ארך אבל יש לי נשמה יש לי שיר יש לי ת´דרך. הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא הפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם אם ראש מורם. לפני עמוד של אש מאחורי ענן עשן השארתי עיר מתחת מאחורי הולך לאן מקום שבו השמש לא מחוסה בבניינים מעבר להרים אל השדות הירוקים כי יש מקום יותר מתוק מהמקום הזה שבו יש זמן ארוך כמה שרק תירצה מגיע רגע זה הרגע בו צריך לחשוב לפרוס כנף לומר שלום לקום ולעזוב אל המקום שבו אני יכול להיות עצמי אחרי אלפים שנות גלות רוצה להיות חופשי מעבר אל האופק שם שרות הציפורים לשם אני יגיע ועד אז השיר שירים. כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת לא יכול להפסיק משאיר מאחורי את הפחדים ואצעק הכל הוא הכל אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרואת אני האש שלא תוכל להיכבות המוזיקה תיקח אותי מעלה ועומק הדרך ארוכה ללכת באסה לחיות. הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא הפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם אם ראש מורם. כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שימחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגלים על האדמה. כמה ארוכה היא הדרך אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא הפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא הפסיק ללכת אני נופל וקם אם ראש מורם כי אני לא הפסיק ללכת לא הפסיק ללכת.

coolit

New member
מי רוצה שאני אקדיש לו..|בלוןכ|

את "An uptown girl"?.. או את "Girl for all seasons"?.. (סליחה אם לא אייתתי נכון "עונות"..) או, אם כבר מזכירים.. עונות? כל השירים של אביב גפן המלךךךךךךךךךךךךךךךך? אוקיי.. שיר שמוקדש ל..*בלהבלההה* שניצל! אשה כמעט יפה לאיש הכמעט אמרה כדאי שתתעורר, כמעט כבר אור חלום כמעט גדול משקיף לתוך נוף כמעט יפה ומתלבש, עושה קפה איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה הולך לעבודה הדרך כמעט קצרה גם המשכורת כמעט מספיקה ישנו חבר אחד כמעט שקרוב אליו אותו *משהו* כמעט כמעט אוהב (פעם ידעתי בדיוק את המילים, עכשיו שכחתי..) איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה היום כמעט נגמר ואיש הכמעט חזר חיבוק כמיעט גדול לילדים והוא כמעט נרדם ואז הוא כמעט חלם שחייו כמעט מאושרים איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה אההההההההההה.. אבל אתה איש הכמעט לך זה לא יקרה תמיד כמעט תחיההההה.. ושיר למעין!! נגמר החלום חוזר למציאות אני פחדתי שתעזבי אותי חשבתי שאמות ימים שלמים עמדתי מול המראה עד שהבנתי שאני זה לא זה שתלה אותך אך הכאב לא ינצח הדמעות לא ירדו לנצח רק האמת תלך זקופה לה ברחוב והכאב לא ינצח הדמעות לא ירדו לנצח רק האמת תלך זקופה לה ברחוב רכבת חלומות פחדתי לאחר בכל תחנה שאני ירדתי היה חלום של מישהו אחר אני מתחיל תמיד לרוץ מבלי לדעת לאן עכשיו אני יושב ומנגן ולא טוב לי כאן וכאב לא ינצח הדמעות לא ירדו לנצח והאמת תלך זקופה לה ברחוב והכאב לא ינצח הדמעות לא ירדו לנצח רק האמת תלך זקופה לה ברחוב.. ושיר לשירונתתתת! אף אחד לא יציל אותי הלילה זה רק אני והכאב היתה תאונה בין דמיון למציאות ויש הרוגים איך את עזבת אותי לבד הלילה איך את שברת לי את הלב אני יודע שאני אשם בזה שאני אוהב אני פותח דף חדש ויש רגעים שמחכה לך ויש רגעים אני נשבר ונסגר ויש רגעים אני קורא לך ושוכח אותך ונזכר הבוקר צלל למצולות לנצח האוניה שוב מפליגה והגלים לא ינצחו אותי יותר בסוף אני אמצא את החוף ויש רגעים שמחכה לך ויש רגעים אני נשבר ונסגר ויש רגעים אני קורא לך ושוכח אותך ונזכר אביב גפן ה-מ-ל-ך-!-!-! ועוד לא הגעתי ללילות לבנים.. אבל זה שיר יפה מכדי להקדיש אותו למישהו אחר מלבדייי!!

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifאאני מקדישה בזאת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שיר לשרוניתתתתת´´וושש היפע המהממת המסטולהההה והחמוטההה ביותר בעולםםם !!!! חולהלהלייך חבובעונית!
נחיתה בחוף הג´ינג´יות לזה אני קורא Pussy Heaven Pussy Hell עור מתוח ורק אוהבת שנים שונאת בנות עומק לא נמצא בעור. כשיש אתה סובל כשאין אתה סובל קוראים לה Pussy Hell מתאפרת מתאמנת בפרצופים סקסיים Pussy Heaven כואב להיות זר Pussy Hell מבט אחרון בך ובחבר החדש שלך צללתי שעה סביבך הבנזונה חייך ואמר: כשיש אתה סובל כשאין אתה סובל קוראים לה Pussy Hell.
בההההמון אהבההה
! ממני, יעלי המגניבה ..

חיחי לשרונית שלי../images/Emo105.gif

הוא הגיע אל הארץ בדרכים עקלקלות הוא היה סוכן חשאי לא רצה להתגלות הוא נהג להתאכסן במלונות מפוארים הוא תמיד היה קיים על חשבונם של אחרים. הוא נלחם במוסלמים והסתתר באיסטנבול הוא הטעה את הרוסים הוא היה סוכן כפול בספינה של עבדים אל ארץ כנען הוא חתר התורכים שלטו בארץ למצרים הוא חזר. הוא רכב לפלשתינה על גמל דו דבשתי הוא הגיע לראש פינה במסווה של שייך תורכי. תוך שלושה ימים וחצי הוא נפגש עם הסולטאן הוא לקח אותו בטקסי ורצח אותו בגן הוא הצית בתים בלילה התורכים סבלו ביום הם קראו לו אפס אפס יוסף יוסף האיום. הוא רכב לפלשתינה על חמור תלת מימדי הוא הגיע לראש פינה במסווה של גזר גמדי. ואשתו אמרה לו יוסף תשנה את הגישה הוא אמר לה תהיי בשקט והחליף את האישה.

למעלה