רדיו

רדיו ../images/Emo32.gif

אני רוצה להקדיש את השיר הבא, לבת האהובה שלי.. אלף-אהל, בית-זה בית ,גימל זה גמל גדול מהי דלת-זהי דלת .שפותחת את הכל (אלף- בית-גימל-דלת) הא- הדס, וו הוא ורד ,שפרחו לי בחולות זין-חית שתיהן ביחד .זהו זר חבצלות (הא-וו-זין-חית) בני השש ובני השבע ,אלף-בית אלף בית מצירים בגיר וצבע ,אלף-בית אלף-בית ויוצאות במחול מחניים ,אלף-בית אלף-בית אותיות עשרים ושתים .אלף-בית (אלף-בית-גימל-דלת-הא-וו-זין-חית) טית זה טוב ויוד זה יופי ,כף זה כן ולמד לא מם ונון ותן מן ונפת .קח לך ותן גם לו (כף-למד-מם-נון) סמך- ספר, עין-עין ,פא-פרפר וגם פשוש צדי-צחוק עד לב שמים -קוף זה קוף וריש זה ראש גדול על הכתפיים ילד טוב ירושלים ...וביחד...בני השש ?מה צריך לבוא עכשיו ?איפה שין ? ואיפה תו שין-שלום ותו-תודה .ונגמרה העבודה שין-שלום ותו-תודה ,ונגמרה העבודה ד"ש לכל המשפחה .ולך לך לדרכך

ואני לא מבין

את מהי דלת-זהי דלת .שפותחת את הכל ???????????????????????????? טענות לנעמי שמר

Akay4

New member
אבא ומה איתי???../images/Emo4.gif

עם כל הכבוד לקרן אני הבן הבכור לא מגיע לי ..... ??

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ואנוכי רוצה להקדיש שיר לכל הקופים בעולמינו על מנת שילמדו מה עלול לגרום טיפוס על עצים: יונתן הקטן, רץ בבוקר אל הגן הוא טיפס על העץ, אפרוחים חיפש אוי ואבוי לו לשובב, חור גדול המכנסיו מן העץ התגלגל, את עונשו קיבל שיר נוסף הייתי רוצה להקדיש לכל מי שצפה בערוץ 23 בזמן האחרון (חסרה לי מילה): לוס בילביליקוס קנטה סספירה דה למור אי לה פסיון דה מנטה ???? מי דולור

באמת אייקיו של קוף ../images/Emo4.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא לקחת ללב, אני אתחיל להגיד את זה עכשיו כל הזמן, מתי שלא צריך. התאהבתי בזה אייקיו של קוף... חחחחחחחח

keren007

New member
שיר לאבאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאבא שלי יש סולם, מגיע כמעט עד שמיים ואבא שלי כה רעב, אוכל ארוחה פעמיים
ואבא שלי הוא הטוב בעולם, ואבא שלי הוא הכי בעולם ורק בגללי הוא האבא שלי, כי הבטיח הוא לי, שהוא רק שלי
(ולא של אבי) ואבא הביא מתנה
, קטר על פסים של רכבת- ואבא הביא לי בובה, יודעת לשיר ולשבת
כי אבא שלי הוא חכם מכולם, ואבא שלי הוא הכי בעולם, ורק בגללי הוא האבא שלי, כי הבטיח הוא לי שהוא רק שלי
לאבא´לה יש מכונית
כמו אוירון בשמים
לאבא שלי יש שעון, אינו מתקלקל גם במים ואבא שלי הוא יודע המון, אנגלית צרפתית ואפילו חשבון, ורק בגללי הוא האבא שלי, כי הבטיח הוא לי, שהוא רק שלי
ואבא שלי משחק, איתי בכדור ובג´ולים ואבא שלי לי הביא, אלבום וגם יופי של בולים
אז למה כששרתי לו שיר שאהב... נרדם הוא פתאום ועצם את עיניו?...
אבא, למה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

קרעת אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Akay4

New member
ומה עם אמא???../images/Emo68.gif

עם כל הכבוד לאבא... מה עם איזה שיר לאמא?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה לעשות, נרדמתי. זה היה שתיים בלילה...

pitzky

New member
פ ג ע ס ו ס

לוס בילביליקוס קנטה סוספירה דה למור אי לה פסיון דה מנטה מונציווה מי דולור

../images/Emo6.gif

אני עכשיו מעביר לערוץ 23... ויש את הפרק הזה בדיוק.. "רק שנייה , רק שנייה"

Akay4

New member
גם לאמא מגיע שיר...../images/Emo23.gif

הנה שני שורות משירים בשביל אמא: 1: אמא הו אמא, חבקיני חזק ולעולם לא ניפרד..... 2: אמא יקרה לי, י ק ר ה ! ! אמא אין כמוך... (אבא גם אין כמוך...)

keren007

New member
אוי איזה בורררררררר אתה

אתה ממש לא משקיע... השיר הראשון הוא ככה בערך: אמא הו אמא חבקיני חזק ולעולם לא ניפרד אמא אותך כן אהבתי מכל אמא השיר לך הוא _________ (שכחתי את המילה האחרונה
) והשני אני לא כל כך זוכרת... אני חושבת שהוא ככה: אמא יקרה לי, יקרה, אמא יקרה לי יקרה שיר קטן אשירה לך, כי אני אוהב אותך אוהב אותך, אוהב אותך איך אני?!

swirrrly

New member
אממ... שיר לאבא ../images/Emo140.gif ../images/Emo118.gif

אבא הלך לעבודה הלך הלך הלך ישוב בצאת הלבנה יביא לך מ ת נה. תמיד שרו לי את זה כשהייתי קטנה
אממ... גם אמא שלי המציאה מין כזה טקסט ערש לפני השינה אבל אני לא ממש זוכרת: כל הציפורים להפסיק לצייץ. כל המכוניות להפסיק לצפור.. בלעע בלע בלע.. כי שירלי עכשיו צריכה ללכת לישון

keren007

New member
אווווו נזכרתי בהמשך לשיר הראשון!

אחייך אלייך, אחייך אחייך אלייך, אחייך וזהו....

למעלה