רדיו

keren007

New member
אין אין... אף אחד לא מקדיש שירים

כמוני! תקדישו לי שיררררררררררררר....

Polyphonic

New member
אני מקדיש שיר לאשתי היקרה...י ../images/Emo9.gif

לאקי Born To Make You Happy
I´m sitting here alone up in my room and thinking about the times that we´ve been through (oh my love) I´m looking at a picture in my hand trying my best to understand I really wanna know what we did wrong with the love that felt so strong if only you were here tonight I know that we could make it right I don´t know how to live without your love I was born to make you happy cuz your the only one within my heart I was born to make you happy always and forever you and me thats the way our life should be I don´t know how to live without your love I was born to make you happy I know I´ve been a fool since you´ve been gone I´d rather give it up then carry on (oh my love) cuz livin´ in a dream of you and me is not the way my life should be I don´t wanna cry a tear for you so forgive me if I do if only you were here tonight I know that we could make it right I don´t know how to live without your love I was born to make you happy cuz your the only one within my heart I was born to make you happy always and forever you and me thats the way our life should be I don´t know how to live without your love I was born to make you happy I´d do anything I´d give you my world I´d wait forever to be your girl just call out my name (just call out my name) I will be there (and I will be there) just to show you how much I care I dont know how to live without your love I was born to make you happy cuz your the only one within my heart I was born to make you happy always and forever you and me thats the way our life should be I don´t know how to live without your love I was born to make you happy I was born to make you happy always and forever you and me thats the way our life should be I don´t know how to live without your love I was born to make you happy​

ל א ק י

New member
עידןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

יאאאאאאאא איזה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
איזה שיר יפהההההההה (רק שלא הבנתי כמעט אף מילה... לא נורא....חחחחח) מתה עליך

keren007

New member
אנייייייייי מתרגמת ../images/Emo26.gif

אני מתרגמת בלשון נקבה כי בריטני ספירס שרה את זה....... אז... אני יושבת כאן לבד בחדרי וחושבת על הזמנים שעברנו ביחד (אהובי) אני מסתכלת בתמונה שבידי עושה את הכי טוב להבין אני ממש רוצה לדעת מה עשינו לא בסדר עם האהבה שהרגישה כל כך חזקה רק אם היית פה הלילה אני יודעת שהיינו יכולים להפוך את זה לנכון אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר כי אתה היחיד שבלבי נולדתי לעשות אותך שמח תמיד ולעד אני ואתה ככה חיינו צריכים להיות אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר אני יודעת שהייתי טיפשה מאז שהלכת אני מעדיפה לוותר ולהמשיך הלאה (אהובי) כי לחיות בתוך חלום עלייך ועלי זו לא הדרך לחיות את חיי אני לא רוצה להזיל דמעה עלייך אז תסלח לי אם כן אם רק היית כאן הלילה אני יודעת שהיינו יכולים להפוך את זה לנכון אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר כי אתה היחיד שבלבי נולדתי לעשות אותך שמח תמיד ולעד אני ואתה ככה חיינו צריכים להיות אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר הייתי עושה הכל הייתי נותנת לך את עולמי הייתי מחכה לעד בכדי להיות נערתך רק קרא בשמי (רק קרא בשמי) ואני אהיה שם (ואני אהיה שם) רק כדי להראות לך עד כמה אכפת לי אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר כי אתה היחיד שבלבי נולדתי לעשות אותך שמח תמיד ולעד אני ואתה ככה חיינו צריכים להיות אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר נולדתי לעשות אותך מאושר תמיד ולעד אני ואתה ככה חיינו צריכים להיות אני לא יודעת לחיות ללא אהבתך נולדתי לעשות אותך מאושר

Polyphonic

New member
../images/Emo45.gif יא קרן איזה השקעה..

הנה משו בשביל לאקי וגם בשבילך
: (אגב הרעיון בא לי מהחתימה של לאקי[email protected]
)
La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head Boy your lovin’ is all I think about I just can’t get you out of my head Boy it’s more than I dare to think about La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head Boy your lovin’ is all I think about I just can’t get you out of my head Boy it’s more than I dare to think about Every night, every day Just to be there in your arms Won’t you stay Won’t you then stay forever And ever and ever and ever La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head Boy your lovin’ is all I think about I just can’t get you out of my head Boy it’s more than I dare to think about There’s a dark secret in me Don’t leave me locked in your heart Set me free Feel the need in me Set me free Stay forever And ever and ever and ever La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la I just can’t get you out of my head La la la la la la la la La la la la la la la la​

לשירלי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

הוא קם לו בוקר אחד אדם בודד ונחמד לרחוב יצא ושם היא מול הגינה ליד העץ משתינה הוא ראה אותה... שחורת פרווה אוזניים שמוטות עיניים חומות חכמות הביטה בו אז במבט כואב זה נגע לו ללב. לקח אותה לביתו נתן לה אהבתו איך שהוא שמח הוציא הוציא אותה לטיול פתאום הבחין בחתול מחטט בפח שפם דקיק, אוזניים זקופות רגליים קטנות ורזות הביט החתול במבט רעב זה נגע לו ללב. לכולם הוא נותן בית חם אוהב בן אדם, רגשני וגם מתחשב כשזה נוגע לו ללב. אבל למרות הכלבה והחתול שמצא הוא הרגיש לבד (גלמוד) במעבר חציה ראה גברת זקנה עם סלים ביד שיער לבן, אוזניים קמוטות שיניים קטנות תותבות הביטה בו אז במבט כואב זה נגע לו ללב. לכולם הוא נותן בית חם אוהב בן אדם, רגשני וגם מתחשב כשזה נוגע לו ללב. למחרת שוב יצא השמש לה להטה יום חמסין ממש ואז בצומת דרכים ראה פקח עירייה שנראה מותש שפם דקיק, שיניים צהובות העורף מלא שערות הביט הפקח במבט נוקב וזה כל כך נגע לו ללב. לכולם הוא נותן בית חם אוהב בן אדם, רגשני וגם מתחשב כשזה נוגע לו ללב הוא נותן בית חם אוהב בן אדם, רגשני וגם מתחשב. הוא שוב יצא לרחוב ראה ג´ירפה ודוב ואמר: וואו... עד כאן זה כבר מוגזם...

שירה מתוקה ../images/Emo9.gif

תודה לך ממי
מתאים לי שתי השירים
אה ותתחברי לאיציק אני חייבת לדבר איתך בקשר לשנקין!

swirrrly

New member
חחחחחחח זה כל כך שולת!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

n k

New member
שיר שמוקדש למשפחת שווילי

יש לי חבר שקוראים לו בנימין אבל אני קוראת לו בני אני אהיה בת עשר בעוד כמה ימים ובני קצת יותר קטן ממני אנחנו נפגשים כל יום בצהרים בחצר ליד הקן של היונים בני מראה לי איך עומדים על הידיים ואני מראה לו את התחתונים בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני, בני ילד רע אני אוהבת את בני- ילד רע. בני אין לו אמא הוא אומר שהיא נסעה להביא לו אווירון ואופנים לי יש אמא וגם אבא גם אחים שבעה מתי הם כבר יסעו ליום יומיים? כשבני רעב- אז לורחים אותו לשוק ואם השוק מלא אז זה מצליח בודקים שאין שומר והמוכר עסוק ובני מסלק לו אבטיח בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני, בני ילד רע אני אוהבת את בני- ילד רע. לפעמים אני ובני משחקים באבא אמא הוא צועק עלי וגם נותן מכות אח"כ הוא אומר לי תשתקי כבר סימה אחרי מכות באות הנשיקות בני רוצה שנתנשק עם השיניים כמו בטלוויזיה בקפה בשביל שהוא יהיה מבסוט עד השמיים אני תמיד חולה והוא תמיד רופא בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני, בני ילד רע אני אוהבת את בני- ילד רע. לבני יש עיניים שרואות הכל ותלתלים שחורים עד הכתפיים הוא שר שירים של אלוויס של אלוויס הגדול וכל גופו רועד במכנסיים........ בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא בני, בני ילד רע אני אוהבת את בני- ילד רע.

n k

New member
שיר שמוקדש לכל הבלונדינים/יות

שלום, שלום, שלום כיתה א´ שלום לגננת, לגן שלום, שלום, שלום כיתה א´ הגענו, אנחנו כאן! ==============לא זוכר את ההמשך============

n k

New member
שיר שמוקדש לכ---------ל האופניקים

כי אין לי כוח להקדיש אחד אחד

Summer´s gone, days spent with the grass and sun I don´t mind, to pretend I do seems really dumb I rise as the morning comes Crawling through the blinds I shouldn´t be up at this time But I can´t sleep with you there by my side Wake up it´s a beautiful morning Feel the sun shining for your eyes Wake up it´s so beautiful For what could be the very last time Twenty-five I don´t recall a time I felt this alive So WAKE UP BOO! There´s so many things for us to do It´s early so take your time Don´t let me rush you please I know I was up all night, I can do anything anything, anything But you can´t blame me Not for the death of summer No you can´t blame me Not for the death of summer But you´re gonna say what you wanna say You have to put the death in everything Wake up... ושיהיה לכם (מחר) בוקר טוב!​

למעלה