רדיו מרכז 93.7 FM מעכשיו גם ברשת !!

alpha80

New member
אה.. טוב לדעת...

ברור שרדיו זה לא רק מוסיקה אבל התייחסתי בעיקר למה שנכתב פה על התחנה - "המוסיקה הכי טובה" וכו, ושרוב התחנות הפיראטיות (להוציא אולי ערוץ 7 ודומיהן) משדרות בעיקר מוסיקה.

אני לא דיברתי רק על מוזיקה

כשכתבתי שמאכזב אותי לגלות כל פעם שהמפעילים של תחנות הרדיו הפיראטי מזכירים לי יותר דגי רקק של פשע מאשר פריקים של רדיו לא התכוונתי דוקא לאהבת המוזיקה אלא לאהבת הרדיו. התכוונתי לפיראטים אמיתיים של רדיו, כאלו שנגועים בחידק ולא יכולים שלא לשדר ורק בגלל המצב המגביל בארץ הם חייבים לעשות את זה פיראטים. מישהו שאני לפחות אוכל להזדהות איתו ולהבין את המניעים. אני גם בטוח שיש גם פה ושם אחד או שניים רק שהם כנראה קצת פחות מחצינים את עצמם בפומבי. אלו שאני כן נחשף אליהם זה ממש לא מהזן שאני יכול להזדהות איתם אלא מהזן הדחוי.

התחנה הזאת לא חוקית !!!

ואני אגיד לכם למהה.. אם היא היית חוקית באישורי אקו"ם , אקו"ם היו מחייבים אותם לשים את הלוגו של החברה !!!

109MHz

New member
פשוט מדהים

החוצפה הישראלית של היום! איפה אנשי החוק במדינה הזאת. תופעה כזאת רק מעודדת אנשים נוספים לעבור על החוק. אחר-כך לא מבינים למה העם שלנו כזה דפוק- אין מי שישמור על החוקים המדינה הזאת!

elians

New member
בחיאת רבאק...

בישראל מנסים להוציא מהאזרח כסף מהתחת אם אפשר.. בכל דבר כסף כסף כסף המדינה היחידה שאתה משלם בה מיסי נמל על יבוא בשווי של 60 אחוז מערך המוצר זה רק בישראל... אתה עוד חושב שמישהו ירצה לתת משהו למען המדינה האיכסה הזאת?

קרא כל אות

תחנה שאינה פועלת תחת אחד משלושת הגופים האלו (רשות שניה, קול ישראל, גלי צה"ל) אינה חוקית ונחשבת כתחנה פיראטית לכל דבר. לגבי השידורים באינטרנט זה כבר משהו אחר, אבל אל תהיה מספיק יהיר לכתוב ששידורי האפ אם שלכם (אם הם קיימים בכלל) הם חוקיים... שבת שלום

ישי קרא גם אתה כל אות

לא רק שהתחנה הזאת חוקית (כי מי יערער על זה?) אלא שהם התחנה היחידה בארץ שיש להם מחלקה מיוחדת שמטפלת באנשים שאומרים שהתחנה לא חוקית. הטיפול כולל ריתוך מכשירי רדיו, עקירת לשון והוצאות להורג. מדי פעם ככה מתעוררת אצלי סימפטיה להיות לצידם של הפיראטים כי המצב בארץ שבו לא ניתן לקבל רישיונות הפעלה אלא רק כמה זיכיונות עלובים פעם במאתיים שנה שחוץ ממנכל"ים של בנק לאף אחד במילא אין אפשרות לעמוד בדרישות שלהם - הוא באמת מצד מייאש. אבל אז תמיד יוצא שאני נתקל באיזה פיראט וכל החשק הולך. כי לא יודע למה אבל תמיד זה נשמע כמו איזה מאפיונר שבשעות הפנאי גם עושה רדיו. המקרה הקודם היה עם מפעיל של תחנה פיראטית יוונית, איש גס רוח שהמילים היחידות שהוא מצליח לכתוב ללא שגיאות כתיב זה קללות ונאצות והוא עוד מעיז בחוצפתו לאיים עלינו שהוא יתלונן עלינו לאקו"ם!!! ועכשיו האשכול הזה שאוקיי הוא טוען שהוא לא שייך לתחנה אלא רק מפרסם אבל את הטעם הרע כבר הצליח להשאיר. אם היית כותב שמע התחנה שלנו לא חוקית אבל כיוון שאנחנו חולים על רדיו ובמדינה שלנו זו הדרך היחידה שנותרה במי שנגוע בחידק הזה - היית מקבל לפחות קצת סימפטיה. אבל לקשקש במוח על המדינה הזאת שרק לוקחת מיסים? יאללא יאללא כמו שאתה כותב. לא על כל דבר בארץ הזאת משלמים מיסים. על מכירת סמים וזנות לא משלמים אפילו שקל אחד למס הכנסה והם ממש חוקיים כי הרי מי יערער על זה? בושה.

dhp7

New member
הלוואי

ורדיו פיראטי היה נעשה על ידי חובבי מוסיקה ורדיו אמיתיים כדי לגוון את ההיצע המוסיקלי העלוב של המוסיקה ברדיו הישראלי. רדיו פיראטי בישראל נעשה על ידי חובבי כסף, פושעים פשוטים.

למעלה