רדיו מרכז 93.7 FM מעכשיו גם ברשת !!

elians

New member
רדיו מרכז 93.7 FM מעכשיו גם ברשת !!

עד היום חיפשתם רדיו באמת על רמה, עם מוסיקה ישראלית / מזרחית איכותית, עם שדרנים מקצועיים ואיכות שמע מעולה ! מעכשיו תדעו שקיים דבר כזה רדיו מרכז 93.7 FM רדיו מספר 1 באזור חיפה והצפון! ניתן לקלוט את הרדיו בתדרים 93.7 FM בצפון , ובשאר חלקי הארץ דרך האינטרנט בכתובת www.937fm.tk כן כן .. זו הכתובת www.937fm.tk תחנת רדיו מספר 1 ברשת! ניתן לקלוט את רדיו מרכז גם דרך רדיו און ליין - תחנת הרדיו האינטרנטית של פורטל און ליין www.elians.co.nr או www.elians.tk תכנסו עכשיו !!! ניתן למסור ד"שים והקדשות שירים דרך האייסיקיו שבתחנה 335590929

Evyatar613

New member
התחנה חוקית?

אני מתכוון כמובן לא לשידורים דרך האינטרנט.

elians

New member
כן התחנה חוקית

כבר כחצי שנה נמצאים בFM.... וחדשים בשידור אינטרנט

elians

New member
אכן משוכנע..

למה יש משהו שיכול לערער על זה?

ולמען האנשים שמתעצלים לקרוא...

ע"פ פקודת הטלגרף האלחוטי (נוסח חדש), התשל"ב-1972:
"טלגרף אלחוטי" = שיטה של תקשורת באמצעות מכשירים לשידור או לקליטה של ידיעות או תקשרות אחרות על ידי אותות חשמל, שלא בעזרת תיל המחבר את נקודות השידור והקליטה.
רשיון: 5. (א) לא יקים אדם ולא יקיים תחנת טלגרף אלחוטי, ולא יתקין ולא יפעיל ולא יקיים מכשיר לטלגרף אלחוטי, בכל מקום בישראל או בכלי שיט או בכלי טיס הרשומים בישראל , אלא לפי רשיו מאת הממשלה. (ב) רשיון לפי סעיף זה יהיה בטופס שקבעה הממשלה ולתקופה שקבעה, והתנאים למתן הרשיון להמשך תוקפו יירשמו בו או במצורף אליו.
העדר רישיון: 7. (א) המקים או מקיים תחנת טלגרף אלחוטי בלי רשיון או שלא בהתאם לתנאיו, או מתקין, מפעיל או מקיים, מכשיר לטלגרף אלחוטי בלי רשיון, דינו מאסר שנה או קנס 125,000 שקלים חדשים, ובשני המקרים רשאי בית המשפט לצוות על חילוט כל מכשיר לטלגרף אלחוטי שהותקן, שהופעל או שקויים בלי רשיון או שלא בהתאם לתנאיו. ... והמפעיל מכשיר טלגרף הפוגע ומסכן כלי טיס, דינו - עד 5 שנות מאסר. [URL='http://']שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם...[/URL]
תודה לך שביט על הקישור... אין ספק שמעניין לקרוא אותו!

elians

New member
אוקיי ומי אמר שהרדיו הזה לא חוקי

מאיפה לך לדעת אם יש לו רשיון הפעלה ואם אין לו ... אתה קשור אליהם?

חחחח

יש לך רשיון של אקו"ם להשמיע שירים ? יש לך רשיון של משרד ממשלתי כלשהו ? יש לך רשיון של הרשות השניה?

elians

New member
התחנת רדיו אינה שלי

אני רק מפרסם אותה אבל כן הם משלמים תמלוגים והרדיו הזה בעל רשיונות.

Dj Sky

New member
ל elians

התחנה שלכם אינה חוקית עוברת על החוק ואף מסוכנת במידה ואתם משלמים לאקו"ם אקו"ם מחייבת לשים את הלוגו שלהם באותו אתר שנית איזה רשיונות בדיוק יש לרדיו שלכם ? להפעיל תחנת רדיו מקצועית כמו 91 או 103 יש מספר קרטריונים שלישית התחנה שלכם משדרת מחולון לאינטרנט בשרת של ממוצע של עד 50 איש !!!! על מי אתם באים לעבוד ?

zzz102

New member
הנהלת רדיו מרכז מגיבה .....

מס' דברים אליכם: התחנה עובדת מלעלה מחצי שנה ותמשיך לעבוד ! למי שיש בעיה עם התחנה או עם המוזיקה שהיא משמיעה שפשוט לא יאזין ! קצר וקולע, כל טוב והאזנה עריבה !

Evyatar613

New member
הבעיה קצת יותר מורכבת מלא להאזין.

כשמישהו עובר על החוק, זו בעיה של החברה כולה. לא רק של מי שנפגע מזה. וסחטיין ש"הנהלת רדיו מרכז" יורדת לעם ומגיבה. וטיפ קטן בחינם: קחו יועץ לשוני, שיעבור לפחות על ההודעות שלכם בפורום.

Dj Sky

New member
להנהלת הרדיו

קודם כל רושמים האזנה ערבה ולא האזנה עריבה שנית כדאי לכם לא לתפוס תחת ולהוריד פרופיל עקבתי אחרי "עומס על השרת" שלכם אתם רוב היום משדרים ל 3 מתוך 50 מאזינים (הישג) לא רוצה להתלכלכך פה אבל אתם סתם ילדים מתלהבים שחושבים שאתם יודעים מה זה רדיו

Dj Sky

New member
נ.ב.

התחנה לא משדרת ב FM 93.7 או שהם משדרים מחדר לסלון כי פה הם לא נקלטים

alpha80

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

עשיתם לי את היום... בואו נגיד שעד שלא ראיתי את התגובה של התחנה בכבודה ובעצמה, האליאס הזה היה עוד יכול איכשהוא לשכנע אותי שהיא חוקית.... רמת האיי קיו הגבוהה וסגנון הדיבור המבריק היו לוקחים מכם את האפשרות לשדר גם אם הייתם חוקיים... ואני מסכים עם כל מילה שנאמרה פה שמפעילי תחנות פיראטיות רחוקים מלהיות אוהבי מוסיקה. הלוואי וזה היה נכון ושהמוסיקה היתה באמת בראש מעייניכם, כי אולי אז הייתם עושים הכל כדי לשדר בצורה חוקית. הבעיה היא שאתם רוצים לגלגל כסף קל על חשבון מפרסמים טיפשים וחסרי הבנה בסיסית בפירסום ובתקשורת. צריך לחוקק חוק שיטיל קנס על מפרסמים בתחנות פיראטיות.

יש כבר חוק כזה....

הוציאו לא מזמן חוק המטיל קנס ואפילו יותר מיזה על מפרסמים בתחנות פיראטיות. עוד דבר שרציתי להתייחס אליו זה העניין שאמרת שמפעילי תחנות פיראטיות רחוקים מלהיות אוהבי מוסיקה, יכול להיות אבל אתה מתייחס למוסיקה כאילו שמוסיקה זה רדיו וזה לא ככה. רדיו זה לא רק מוסיקה. יום טוב...

למעלה