רדוקטיל

lb22

New member
ולפני השינה....

פתרון קסם זה : כל סוג של הורדה במשקל ללא שינוי אורח החיים של אכילה לא נכונה ואי עשיית ספורט קרי : ניתוחים, שתיית משקאות , לקיחת כדורים , וכל דבר שהוא לא מה שאמרתי למעלה פה. פתרון אמיתי להשמנה הוא שינוי באורח החיים של אותו אדם. לא לאכול מה שאכלת בעבר לאכול אוכל יותר בריא , בצורה יותר קפדנית כלומר לא לזלול כל היום אלא איקס אורוחת ביום . להמנע מג'אנק פוד (זה לא בריא בנוסף לכל) אז הבנת מהו פתרון קסם? וכן לקחת כדור שיסתום לך את הקיבה זה פתרון קסם כי אם את בדאיטה מאוזנת את צריכה להיות שבעה אחרי ארוחה שאת אוכלת .... או לפחות להבין שאת לא אמורה לאכול יותר ממה שהתפריט שהדיאטנית שלך אומרת לך אם לא תביני את זה איך תרדי במשקל?

בעיה בהבנת הנקרא?

כנראה שזאת הבעיה שלך, לא טורחת להמשיך את הדיון הזה איתך

lb22

New member
ורק בשבלך התופעות לוואי

ואת הדברים הבאים לא אני רשמתי פה כאן לינק אחרון אם אחרי שראית את 3 הקישורים הנ"ל ואני בטוח שביררת לפני שלקחת את הכדור, אבל אם אדם מוכן לקחת כזה כדור וכזה סיכון אז כבר אין מה לומר , ואולי לך למזלך לא היו את התופעות לוואי (אבל רק אולי אני לא מכיר אותך ואני לא יודע אם את דוברת אמת או שקר מצטער) אבל לקחת את הסיכון הזה מקווה בשבלך שאת מבינה שמה שעשית זה לא דבר כזה בריא ואם את עדיין טוענת שיש לי בעיות בהנת הנקרא אז כנראה לך יש.

מ ח י י ך

New member
אל תדבר על דברים שאין לך מושג בהם

ואל תכניס ניתוחים וכדורים לאותה קטגוריה. אתה רק יוצא טיפש. חבל עליך. :)

lb22

New member
אני יכניס כל דבר

שהוא לא דיאטה רגילה (אורח חיים בריא ) לאותה קטגוריה ומי שבסופו של דבר יצא נרווח מזה זה אני. רוצה לחשוב שכדורים נגד השמנה/סותמים תאבון וניתוחים זה שונה תחשוב מה שבא לך

מ ח י י ך

New member
אל תכניס דברים שונים לאותה קטגוריה

כדורים זה כדורים ויש להם הרבה תופעות לוואי מחרידות וברגע שאתה מפסיק לקחת אותם אתה חוזר אחורה. ניתוח זה ניתוח לכל החיים ברב המקרים ואין תופעות לוואי כמו של כדורים. יש דברים אחרים שלומדים לחיות איתם אבל אי אפשר להשוות. כמו שאמרתי אין חלך מושג במה שאתה מדבר. אני מסכים שכדורים זה בזבוז זמן אבל ניתוח זה דבר אחר לגמרי. אני 4 חודשים אחרי ניתוח מעקף, הורדתי 42 קילו, אני לא מקיא ואוכל כמעט הכל. אין לי שום תופעות לוואי מחרידות כמו שיש בכדורים. אז שאתה עושה כזאת השוואה את רק מוכיח שאתה לא מבין בזה כלום. יום נפלא ! :)

lb22

New member
ניתוח מעקף זה לא משהו בלב?

שקשור לעורקים וזה? ושמע גם ניתוח זה סוג של קיצור דרך , וד"א תופעת הלוואי של ניתוח זה מוות כמו שקרה לאישה שגרה רחוב לידי (המקרה פורסם במגזין לאשה לפני כשנה שנתיים משהו כזה) היא עשתה ניתוח לקיצור קיבה ונפטרה כמה שבועות לאחר מכן בגלל סיבוך . והיום היה נפלא :) להוריד עוד וגם ספרד זכו באליפות העולם :)

מ ח י י ך

New member
ואתה יודע עוד משהו?

השכן של אמא שלי מת לפני חודש בתאונת דרכים... יותר סביר שתמות בתאונת דרכים מאשר מסיבוך בניתוח. ושוב תלוי מי המנתח שהיא בחרה כי יש מנוסים יותר ומנוסים פחות. לא משנה איך אתה מגדיר את זה קיצור דרך או לא קיצור דרך. זה פתרון. אחד הפתרונות היותר טובים. לך זה לא מתאים ? אל תעשה. וכן גם לקיבה יש מעקף. יש הרבה דברים שאתה לא יודע בנושא. אז אל תכליל ואל תחליט בשביל כולם. שכל אחד יחקור וילמד ויחליט בשביל עצמו מה טוב לו ומה לא טוב לו. אחלה יום בלי קשר לספרד שלא מעניינת לי את התחת... :)

lb22

New member
בוא נראה משהו

אתה מסכים איתי שאם אדם רוצה לרזות אז הוא צריך לשנות את אורח חייו הלא בריא , לשנות את הרגלי האכילה שכנראה היו לא נכונים? בגלל שעושים דיאטה מבוקרת אז אורח החיים משתנה , זה שאני יעשה ניתוח לקיצור קיבה וזה יגרום לי להשיל מעצמי את העודף משקל לא אומר שזה יעשה שינוי באורח החיים , זה פשוט ישנה לכמה חודשים את הצורה החיצונית שלי אבל אם אני לא רגיל לאורח חיים בריא זה לא יחזיק מעמד. מסכים עם זה?

מ ח י י ך

New member
לא ממש

אתה כנראה לא ממש מבין מה זה הניתוח הזה שאני עברתי. קודם כל זה לא ל"כמה חודשים". זה ניתוח קבוע לכל החיים ללא שום טבעת או גוף זר. דבר שני, בגלל הניתוח אתה חייב לשנות הרגלים. אתה לא יכול לאכול הרבה כי אין לך מקום. אתה בכלל לא רעב אף פעם אז אתה אוכל כי צריך ולא מרעב. אתה לא יכול לגעת במאכלים עם הרבה סוכר בגלל הסוג הזה של הניתוח. אתה חייב להתחיל לעשות ספורט בשביל לא להשאר עם עודפי עור. אתה לא יכול שלא לשנות הרגלים. כל זאת בניגוד לדיאטה רגילה שבסופה (סוף שתמיד מגיע) אתה נשבר ומעלה הכל בחזרה עם ריבית. ניתוח כזה מכריח אותך להשתנות. לכל החיים. לכן יש לו למעלה מ90 אחוזי הצלחה. בניגוד ל95 אחוזי כשלון של דיאטות למניהם. עכשיו אתה מבין ? והבהרה לסיום - אני מדבר רק מנסיוני עם ניתוח מעקף קיבה ולא על ניתוח יותר פופולארי בארץ של הטבעת. :)

ותוספת קטנטנה

גם אקמול/אופטלגין/אדויל מורכב מחומרים כימיים. ממליצה שלא תשתמש בהם כשהראש כואב שחלילה לא יכנסו חומרים כימיים לגוף שלך. גם ממליצה לא לנשום כשאתה עובר ברחוב כי יש חומרים כימיים באויר (סיגריוץ, פיח וכו'). ואצל רופא השיניים, עדיף לותר על חומרי הרדמה, גם הם חומרים כימיים. וכשאתה אוכל, רק חומריים אורגניים, אתה יודע, יש חומרים כימיים גם באוכל שלך...

lb22

New member
להתחיל לצחוק עכשיו או אחר כך?

מה אני אגיד לך איזה ציניות , איזה הומור לכי לעשות מופע סטאנד אפ אולי תיהי כוכבת. אני האחרון שישתמש בחומרים אורגנים , אני רק טוען שלדיאטה לא צריך להוסיף שום כדור או חומר כימי מלבד אולי ויטמנים או ברזל שצריך. איזה יופי אני כבר עוד מעט 10 ק"ג פחות ללא שום כדור אלא רק ספורט ואכילה נכונה. אני לא צריך לקחת כדורים שיסתמו לי את התאבון אם את צריכה את זה אולי זה אומר משהו עליך ... אבל מצד שני הראת פה גם שאת מסוגלת בלי אז למה לקחת את הכדור?

polegra

New member
IB22

לא יודעת אם שמת לב... אבל אנשים שונים אחד מהשני אז אתה הצלחת יופי טופי יש כאלה שלא יש אנשים שמתגברים לבד על דיכאון יש כאלה שלא אז מה נעשה עם אלה? נגיד להם שיש מיליון אנשים שחיים עם זה אז שלא יתאבדו? אתה חושב שזה יעזור? לפעמים טיפול טרופתי חייב להיות בלתי נפרד מהשינוי הפיזי גם לדיאטה לפעמים יש מקום להוסיף טיפול תרופתי אם זה לדיכאון אם זה לדיכוי תאבון א כל דבר אחר אפשר גם בלי אפשר גם אם אלה דרכים שונות ואין דרך טובה יותר יש דרך טובה יותר במקום X לאדם Y בזמן Z זה הכל טלי

Night Light

New member
תקראי שוב

ותראי שהלכתי אל הרופאה כדי לקחת הפניה לדיאטנית, ו*היא* שיזמה את המרשם הזה והמליצה לשלב את הכדור בדיאטה... בנוסף, הולכת על הטיפ שנתנה לי הרופאה: לחלק את הארוחה למנות, ולאכול מנה ראשונה של סלט כדי להפעיל את מנגנון השובע במח עוד לפני שהתחלתי עם המנה העיקרית, וזה עובד נפלא. בשבתות אני בד"כ אוכלת הרבה חלה, והשבת לא גמרתי 2 פרוסות בין כל הארוחות... בכל מקרה, אני נוטלת את הכדור. לא כפתרון קסם, אלא כסיוע. המטרה שלי היא לרזות בצורה חכמה = 3 ק"ג לחודש בממוצע בחודשים הראשונים.

כדור לא מומלץ בהחלט

אומנם לא אני ניסיתי אותו אלא חברה טובה שלי וכמה שזכור לי אחרי שבוע ליוותי אותה לבית החולים בגלל קוצר נשימה ודיכאון שהתמשך חודש.

מיקיס

New member
זהירות!!!

מכיוון שבעבר הייתי שמנה מאוד, ואין לי כל כוונות לחזור לשם - פחדתי להשמין בחודשי הקיץ, בהם הייתי בחופש. עשיתי "שמיניות באויר" ע"מ לקבל מרשם לכדור הזה , שכן, אני כבר לא שמנה ( מבחינה ויזואלית בלבד ). לא פחדתי ליטול את הכדור, כי לא ידועה לי רגישות מיוחדת לשום תרופה... לדאבוני, כל תופעות הלוואי שנופיעות בעלון השפיעו עלי: דיכאון, חרדה, דופק מהיר,יובש בפה היפראקטיביות..,אבל מה, התיאבון נסתם. כשהרגשתי שאני ממש מלחילה לאבד את השפיות ( לאחר חודש וחצי ) החלטתי להפסיק איתו. כל כך התלהבתי במהלך הנטילה, אבל הפכתי לשבר כלי ושמעתי על עוד אנשים שאכלו סרטים. לא ממליצה!!!

polegra

New member
לקחתי מעל לחצי שנה

כן יש לזה תופעות לוואי נוראיות כמו... בחילות סחרחורות מצבי רוח טחורים עצבנות קשה להרדם לעומת זאת זה מדכא תאבון עושה יופי של מצב רוח כשמתרגלים אליו ונותון תחושת ערנות לקחתי את זה כמה חודשים טובים בלי דיאטה ואכן ירדתי לאט לאט מה שכן זה נתן לי את הפוש להתחיל בדיאטה את המוד הנפשי שהייתי זקוקה לו בשביל לשנות הרגלים ניסיתי לחזור לזה לפני כמה חודשים... אבל תופעות הלוואי היו בלתי נסבלות והחלטתי שהפעם אני לא צריכה את הפוש הזה זה נפלא על מנת להתחיל אבל צריכים לשלם את המחיר של תופעולת הלואי הוא לבד לא עושה את העבודה כמו בכל תהליך הורדה יש לשלב דיאטה וספורט זה לא כדור קסם הוא נגזרת של פרוזק ואני חושבת שכאן סוד קסמו הוא איכשהו שולט על האכילה הריגשית שלנו ולכן קל יותר לרזות איתו טלי

למעלה