רדוקטיל

Night Light

New member
רדוקטיל

כשביקשתי מהרופאה הפניה לדיאטנית נתנה לי בנוסף מרשם לרדוקטיל, מציעה לי לשלב אותו בדיאטה. יש למישהו פה נסיון אישי? (לא יד שניה, לא אמרו לי ושמעתי, לא קראתי ב... - נסיון אישי).

eti119

New member
לקחתי אותו כ3 חודשיים ירדתי 10 קילו

לדעתי זה לא הכדור זה בראש.....צ'טעעערת אין תרופות קסם בגלל זה המליצו לך לשלב אותו עם דיאטה

Night Light

New member
10 ק"ג ב-3 חודשים

זה מעולה. זה קצב סביר ובריא. וברור שאני לא רוצה פתרון קסם - אני פשוט צריכה סיוע לדכא את האכילה הרגשית שלי. לשבור את מעגל הקסמים של "אני מדוכאת, אני אוכלת, אני משמינה, זה מדכא אותי, אז אני אוכלת, אז אני משמינה..."

אכילה רגשית

את יודעת, עד היום מצאו כל מיני פתרונות ( אם אפשר לקרוא להם כאלה) לאכילה מופרזת. הפתרונות היו מאוד פיזיים, ניתוחים, תרופות ( רדוקטיל, אמור לספוח אחוז מסויים מתוך השמונים שאת אוכלת ולא לאפשר להם להתעכל במערכת העיכול..לא זוכרת את האחוזים. שם מוקד ההשפעה,בואי נכנה אותו כרגע, מוקד השפעה רצוי- מוקד פיזי. מעבר לזה, יש לתרופה הזו המון תופעות לוואי ( שלא תטעי, יש לי כרגע במגרה חפיסה של התרופה, שניתנה לי לפי חודש בערך), אם את מאוד רוצה לנסות את התרופה, אני קיבלתי אותה בחינם מרופאת המשפחה שלי לניסוי של שבוע. אני מראש רוצה לספר לך שיש לי רופאה מקסימה! היא נתנה לי את התרופה, אבל היא גם הוסיפה ( מתוך ההכרות שלה איתי), שהתרופה הזו היא לא פתרון. היא אמצעי עזר מאוד מאוד קטן. ומכיוון שהיא יודעת שהאכילה שלי רגשית ולא באה כתוצר של אי שובע פיזי, היא אמרה שאני חייבת לטפל בראש ובראשונה בקשיים הרגשיים שלי שמובילים לאכילה. הריצה למקרר וחור הרגשי שהאוכל מסמן, לא נעלם ואפילו לא מצטמצם כתוצר של לקיחת התרופה. התרופה הזו, לצערי לא פותרת בעיות רגשיות. והאכילה שלנו היא סמפטום לבעיה אחרת. ממתי לוקחים אנטיביוטיקה שמיועדת לגרון לדלקת תוספתן? לימון

אני כמעט בטוחה ש...

עד כמה שאני יודעת "קסניקל" זה הכדור שאינו מאפשר לשומנים להתעכל (ואז הם מוצאים את דרכם החוצה בדרכים מאוד לא נעימות), הוא בעיקר משפיע על מערכת העיכול. "רדוקטיל"- למיטב ידיעתי משפיע בעיקר על המוח, ואמור לתפקד כמדכא תיאבון. הוא התחיל את דרכו -דרך אגב- ככדור המטפל בדיכאון ואז התגלו תכונותיו כמיטיב עם דיאטה. ואם אני טועה, אז שמישהו יתקן אותי.

מתוך העלון המצורף

פעילות רפואית: טיפול תומך בהשמנת יתר במסגרת תוכנית טיפולית לטיפול בעודף משקל של: -חולים עם עודף משקל עקב תזונה וBMI של 30 ק"ג או יותר. -חולים עם עודף משקל עקב תזונה וBMI של 27 ק"ג או יותר בעלי גורמי סיכון הקשורים להשמנה כגון סכרת מסוג 2 או הפרעות בחילוף החומרים של השומנים. ( לא כתוב דבר על דיכוי התאבון) מה שכן כתוב בהמשךהוא שאין להשתמש בתכשיר בנוסף לתרופות נוגדי דכאון....ואולי זה מעיד על מה שאמרת. לגבי הקסניקל, לא מכירה. אני אנסה לסרוק את העלון

Night Light

New member
רדוקטיל

הוא אינהיביטור של ריאפטייק של נוירוטרנסמיטורים מסויימים.הוא נוגד דיכאון ומדכא תאבון. אין לו השפעות סופחות שומנים. בכל מקרה החלטתי וקניתי את הכדור, היות וקיבלתי יותר המלצות מהתרעות, והיות ואין לי מה להפסיד פרט ל-200 ש"ח. נראה מה זה יודע לעשות. תור לדיאטנית לשבוע הבא במקביל, כמובן.

היי לך

לפני כמה שנים טובות ניסיתי את הרדוקטיל בהמלצת הרופאה כמובן.... זה באמת מדכא תיאבון אבל עוד יותר דיכא את עצמי... ההשפעה שלו הייתי לי מאוד חזקה עד כדי כך שאחרי כל ארוחה הקאתי,הריחות של המאכלים הריחו לי פתאום לא נעים אני אישית מתה על נאפיס ועל המאכלים שלהם וביום שהלכתי לשם בהשפעת התרופה חשבתי שאני עומדת להתעלף מהזוועה שהרגשתי... על כל אחד זה השפיע אחרת...ירדתי 5 קילו בשבועיים והפסקתי בגלל שזה היה לי נורא לחוש ככה...

חחוש

New member
לי זה עזר!!!

אני לוקחת רדוקלטיל, טוב ליתר דיוק לקחתי רדוקטיל במשך 4 חודשים, ירדת 20 קילו, לאחר מכן הפקסתי, והעליתי כמה קילוגרמים . לא מזמן חזרתי לקחת אותו ואני קצת תקועה אבל. אני יכולה לומר שמהסביבה שלי שלוקחת או לקחה את הכדוק בסיבוב הראשון היו תוצאות נפלאות הוא אכן כדור מדכא תיאבון ואכן כמו שאמרה מישהי מפה יש לו מספר תופעות לווואי ששווה לדעת עליהן כמו, נדודי שינה, דכאונות וכו'.. שהרי מדובר בכדור שעובד על מרכז המוח. אני ממליצה בחום. באמת. וזה למרות שאני נגד כדורים. אחרי יומיים של נטילת הכדור . לא רק שהפסקתי להיות רעבה גם הצורך להסתובב סביב המטבח ותכולתו ירדה. אולי זה לא עלי זה עבשד למה לא לנסות?? מה הכי הרבה שיכול לקרות??? מה שכן, לקחת בחשבון את ההשפעות להיות מוכנה להן ועם היד על הדופק המון בצלחה!!!! לפעמים שכלום לא עוזר... מנסים משהו חדש.. אז למה לא את זה???

gingit6

New member
לא ייאמן שאנשים מוכנים להסתכן

בשיבוש פעולות המוח ובתופעות לוואי נוראיות כמו נדודני שינה ודכאונות (מה זה שווה אם אתה רזה אבל בקושי יכול לישון ומדוכדך?) רק כדי להוריד כמה קילוגרמים. ירידה במשקל זה מכלול, זה לא רק כדור ולאכול פחות. ת'אמת שהייתי מעדיפה להיות בעלת עודף משקל מאשר להסתכן ככה. אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.

Night Light

New member
מה שאת מפספסת לדעתי

זה שיש אנשים שזה דווקא פועל עליהם כנוגד דיכאון, לא כגורם דיכאון. והיות ויש אזהרה על המוצר שהוא פוגם בעירנות, סביר שרוב האנשים לא סובלים מנדודי שינה דווקא. כמו ש-95% מהאנשים שסובלים מדיכאון מאבדים תיאבון, אבל אני ועוד 5% דווקא אוכלים פי 5, ככה גם עם תרופות שונות - כל אדם מגיב אחרת לאותה תרופה. לי סרטונין לא עושה נדודי שינה, אבל הוא כן הופך אותי קצת לזומבית. למיטב הבנתי ברדוקטיל יש חומר מעורר ולכן אני מקווה שזה לא יקרה איתו, אבל אבדוק ואראה. אם זה יגרום לי להרגיש רע ולא יהיה יעיל - אוותר.

gingit6

New member
אני פשוט בדעה של

למה לקחת את הסיכונים האלו, ומי יודע איך זה ישפיע עליך. הרי במילא צריך לשלב את זה בדיאטה מאוזנת ורצוי בפעילות גופנית. אז למה לא ליטול כדורים שיכולים לגרום לך נזק ופשוט להתמקד בתזונה ובהתעמלות בלי קיצורי דרך. אבל זה לא פורום דיאטות כך שלא ארחיב יותר מידי

לפני 3 שנים

לקחתי רדוקטיל. ירדתי איתו 10 קילוגרם בצורה מאוד מתונה ואז הפסקתי. מה שהרדוקטיל עשה זה לחסום את התיאבון שנפרץ אצלי בצורה בלתי נשלטת. אחרי שהפסקתי עם הכדור, המשכתי לרדת עוד והיום אני על 35 קילו פחות ושומרת על זה כבר יותר משנה וחצי. הכדור (לקחתי את ה 10 מ"ג), לא גרם אצלי לשום תופעות לואי. מצד שני, כל אדם הוא שונה. היום אני מסתדרת בלי הכדור, אבל הכדור שינה את החיים שלי. אני אדם הרבה יותר מאושר היום ממה שהייתי לפני שלוש שנים.

lb22

New member
אז כל מה שחיפשת פה זה את

אותם אנשים שהכדור עזר להם? במקום לנסות להבין שאין פתרון קסם להורדה במשקל , וכדור זה פתרון קסם. בעיקר עם כל התופעות לוואי שלו. אבל אם בא לך להיות היפראקטיבית , להכנס לדיכאון , לתת לכדור להשפיע לך על המוח שיהיה לך בכיף .... רק אל תבואי אחרי זה ותגידי שאת בדיכאון וכל זה.. כדי לרדת במשקל צריך ללכת לדיאטנית , צריך לשנות את אורך החיים לעשות ספורט ולאכול נכון לא ללכת לקחת כדורים שמשפיעים על המוח שלך. תחשבי מה יקרה אם תרזי ותפסיקי לקחת את הכדור?

מה גורם לך לחשוב

שאנשים שלקחו את הכדור הזה חיפשו פתרון קסם? מה גורם לך לחשוב שמי שלקח את הכדור הזה לא עבר לאורח חיים בריא יותר? מדהימות התגובות כאן. כדור מסכן שסותם קצת את התאבון ואיזה סיפור עשו ממנו. דכאונות... שבר כלי... אני חושבת שעדיף שתבררו אם הכדור אחראי על הדכאונות האלו או סתם העובדה שבגלל שסתם לכם את התאבון, ניצלתן את זה להרעבה עצמית ומנעתם מהמוח את המזון הדרוש לו ולכן נכנסתן לדאכאון. מי שחושב שהכדור הזה הוא תרופת פלא טועה בגדול. הכדור הזה בסך הכל נותן פוש, את רוב העבודה צריך לעשות לבד.

lb22

New member
כן זה פתרון פלא...

סותימת תאבון זה פתרון פלא. חשבת אולי מה יקרה אחרי הפסקת לקיחת הכדור? יהיה תאבון והופס כל מה שירד יעלה. להוריד במשקל זה יופי טופי אבל אם לא שינית את הרגלי האכילה שלך זה לא יעזור, אני חושב שעדיף לעשות דיאטה מבלי להשתמש בחומרים כימיים שונים ומשונים שעלולים לגרום לתופעות לוואי. לקחת כדור כזה זה לא אחד הדברים אז כן זה סוג של נסיון לקבלת פתרון קליל ללא צורך במאמץ.

אז לא ממש קראת את ההודעה

הראשונה שלי... איפה שכתבתי שהכדור שימש רק ל 10 קילו הראשונים, והוספתי שבלעדיו הורדתי עוד 25 והמשכתי והוספתי שאני שומרת על זה מעל שנה וחצי וגם כתבתי שלא היו שום תופעות לואי... שום פתרון קליל לא היה בזה, היה פוש להתחיל מה שלא הצלחתי לבד ואת ההמשך עשיתי לגמרי לבדי, ע"י שינוי אורח החיים בלבד (לא דיאטה). שום דכאון, שום נדודי שינה, שום יובש בפה, כלום. רק אושר. אז מה שמתאים לי, יכול להיות בהחלט שלא מתאים לאחרים, אבל מכאן ועד לבוא ולהגיד שזה פתרון פלא ולהשמיץ, הדרך ארוכה מאוד. הרבה אנשים מנסים בהמון דרכים שונות. כדורים, ניתוחים, היפנוזה, עם קבוצה, בלי קבוצה, לותר וללמוד לקבל את עצמך כמו שאתה. חלקם מצליחים, חלקם לא, לא חושבת ששום דרך שבן אדם מנסה לשנות בעצמו משהו שמפריע לו היא דרך רעה גם אם הוא מחפש פתרון קל. אם זה באמת היה פתרון קל או פתרון קסם, אני בספק אם היו שמנים בעולם.

למעלה