רגשות ואבולוציה.

רגשות ואבולוציה.

רגש ה"אהבה". דוגמה למחשבה לא נכונה לרגש שגורם לנו להרגיש טוב, האהבה ולרגש הפחד שבנו. אם, אני מרגיש ואומר לחברה שלי: "אני אוהב אותך". אז, אני מרגיש את רגש האהבה! רגש האהבה זה פנימי, זה בי! רגש האהבה זה בתוכי, זה בגופי, זה בדמי! לכן, אני אוהב את עצמי ונכנס למצב של הזיה ואז אני מתנהג בהתאם! אני לא אוהב את החברה שלי, אני גם לא אוהב כל דבר אחר שחיצוני לי !!! אני מייחס, את מה שאני מרגיש שזה רגש האהבה שבי, כלפי החברה שלי! בגלל חוסר ההבנה, אני חושב שאני אוהב את החברה שלי וכך אני מאבד את זהותי. אני מאבד את זהותי, כיוון שאם אני חושב שרגש האהבה שנמצא בי, נמצא בה, כי אני חושב שאני אוהב אותה, בעצם אני אוהב את עצמי, אז אני חושב שהיא זה אני. הנזק הנפשי והבריאותי. זה מצב נפשי של פיצול אישיות, מה שלא נכון לעשות וזה איבוד האני העצמי שלנו. זה נכון, לגבי כל הרגשות שבעצם הפעלתם, אישיותנו תתנפץ לאין סוף דמויות. בן אנוש שלם הוא ללא רגשות, ללא קונפליקטים פנימיים ששואף לשלמות, לשיפור הרוגע והשלווה והוא לא עובר מהרגש שגורם לנו להרגיש "טוב", הדופמין שזה מוליך עצבי במוח, כמו: אהבה, אושר וצחוק, לרגש שגורם לנו להרגיש "רע", הסרוטונין שזה גם מוליך עצבי במוח, כמו: פחד, חרדה, דיכאון או להפך שיוצר הורמונים שמשנים את ההרכב הכימי של הדם שלנו ושמיוצרים בכבד ושגורם לנו להזיה ולהתנהגות לא הגיונית וייסורים פנימיים. בחירת בן/בת זוג. לכן, כשאנחנו מעוניינים בבחירת בן או בת זוג שהמטרה זה זוגיות והקמתה של משפחה והבאת ילדים לעולם ובנייתה של שושלת, הטעות שאנחנו עושים, זה בכך שהבחירה שלנו נעשית בעזרת הרגשות שבנו כמו: יופי, האהבה, תשוקה, ייצר מיני. כאשר בפועל, הבחירה הטבעית של בן או בת הזוג חייב להיות על פי הגנים, מבנה הדי,נ,אי שזה המראה, מבנה הגוף והאישיות שיש להבין איך לבנות את עצמנו. הגוף, זה רובוט ביולוגי, ממיר אנרגטי שנבנה בתהליך אבולוציה ותודעה זה אטום. כלומר, הבחירה האישית צריכה להיות על פי רמת המודעות העצמית של בן/בת האנוש שאיתו אנחנו רוצים זוגיות, משפחה, ילדים ושושלת ומה רמת התובנות והרוגע והשלווה ובכך לשאוף למבנה די,נ,אי של בן/בת האנוש הנבחר ושל הילד המשותף שיהיה שלם נפשית ופיזית בזמן ההיריון, בלידתו ובגדילתו ושהדרכתו על ידיי הוריו, איך לגדול ולהתפתח תהיה כמה שיותר טבעית ומושלמת. אפשר לחזר אחר בן האנוש הנבחר, ללא הפעלת הרגשות הפנימיים, ברוגע ובשלווה מתוך הבנה ורצון לשינוי הרגליי חשיבה והתנהגות שגויים ובכך לשמור על זהותנו. כאשר מקיימים יחסיי מין, המטרה הטבעית זה להביא תינוק לעולם, קיום יחסיי מין שלא למטרה הטבעית, זה אמצעי, זה פולחן, כדי ליהנות ולהשתחרר מהפחדים. לסיכום – הגורם העיקרי, למחלות הנפשיות והבריאותיות זה הרגשות הפנימיים. כאשר אנחנו מפעילים את הרגשות שבנו, גם הרגש שגורם לנו להרגיש "טוב" וגם הרגש שגורם לנו להרגיש "רע", אנחנו נכנסים למצב תודעתי של הזיה, חלימה ומחשבות שגויות, גם בזמן ערות וגם בזמן שינה, מצב זה גורם לנו לניתוק מהאני העצמי שלנו ומהמציאות האמיתית. כתוצאה מהרגשות שזה הורמון, חומר כימי שאנחנו מייצרים בגופנו אנחנו נכנסים למצב של הזיה, כתוצאה מכך אנחנו יוצרים לעצמנו תדמיות דמויות וזה לא אנחנו. אהבה, זה רגש שגורם לנו לראות ולחשוב את עצמנו ואת בן או בת הזוג הנבחר והמציאות לא בהגיון אלא כאשליה, כציור, כסרט, כחלום ולא את האמת, ההיגיון. כל מי שאוהב, מתענה ומתייסר בתוכו והוא לא יכול לעבד נתונים בצורה הגיונית, לא של עצמו, לא בבחירת בן או בת הזוג ולא של המציאות האמיתית. לכן, כדי לשמור על הבריאות שלנו ולא לאבד את זהותנו יש להתנתק מהרגשות הפנימיים שבנו ובכך נהיה רגועים ושלווים ואז נוכל להבין מה המציאות האמיתית. רק בן האנוש בעצמו מתוך הבנה ורצון לשינוי הרגלים שגויים יכול לתקן את עצמו.

שלום.

רגשות זה לא חלק מתהליך ההתפתחות האבולוציונית שלנו? תודה, יוסי קרמר.

שלום.

הכוונה שבתהליך ההתפתחות האבולוציונית שלנו הרגשות הם שלב בתהליך, לקראת השלב הבא שבו אנחנו בני האנוש נעבור למצב שניהיה ראציונאלים ולא אמוציונאלים, כלומר ללא רגשות אלא הגיונים. מקווה שהבנתה. תודה, יוסי קרמר.

miyamoto

New member
ספק בליבי אם נגיע למצב כזה.

למצב כזה נגיע רק אם לא נביא יותר ילדים בדרכים הקונבנציונליות. נדמה לי.

שלום.

רק בדרך הטבע. לכן צריך להבין את התהליך האבולוציוני ומה המטרה הסופית. תודה, יוסי קרמר.

יש מטרה לחיים ואחרי המות.

המטרה, לאחר הבנת התהליך האבולוציוני זה להיות מודע לעצם קיומך גם בגוף הפיזי וגם כאנרגיה לאחר המות, כי אם לא, כוחות אנרגטים אחרים ישפיעו עליך בלי יכולת שלך לשלוט בעצמך, אם לא הגעת לתובנות איך לעשות את זה בעודך בחיים. תודה, יוסי קרמר.

miyamoto

New member
מה?

אין שום קשר בין כך לבין אבולוציה. אולי לדעתך זו מטרת החיים שלנו (?), ובכל זאת, זו בטח לא מטרת האבולוציה. האבולוציה עיוורת, חסרת מטרות, אולי ישנה תכלית אחת בודדה וגם היא לא לאבולוציה (זהו תהליך, זה כמו שתשאל מה המטרה של כוח הכבד במשיכת גופים), אלא לגנים, וגם אז - זו לא ממש מטרתם, אלא פשוט תכונה שמתבקשת מעצם התהליך האבולוציוני - שימור הגן, המשכיותו והישרדותו. כך לפחות אני, הדיוט שכמותי, מבין את העניין.

אתה לא אידיוט.

פילוסופים שנחשבו ונחשבים גדולים ניסו ומנסים להבין את ההבולוציה. לתהליך האבולוציה יש מטרה, מרגע המפץ הגדול שהאנרגיה שהיתה והתנפצה ועד שכל החומר שקיים ביקום ושיחזור למב הצבירה הראשוני שלו אנחנו עוברים שלבים, בגלל זה יש את כוח המשיכה, כל החומר בסוף התהליך יהפוך לאנרגיה הראשונית של לפני המפץ. ואחד השלבים שבו אנחנו נמצאים, אנחנו שואפים להבין את עצמנו מבחינה אנרגטית. תודה, יוסי קרמר.

miyamoto

New member
הדיוט, לא אדיוט, יש הבדל ^^

הדיוט משמע חסר-השכלה גבוהה, אדם פשוט ללא רקע מיוחד בתחום ספציפי.

Caligola

New member
התהליך הוא אקראי מהבחינה הזאת

שבאותה המידה שנוצר ההומו-ספאינס באופן אבולוציוני כך היה יכול להווצר כיום מין אחר השונה בתכונותיו מההומו-ספאינס ואף במקומו....

אבולוציה ורוחניות.

יש קשר בין אבולוציה ורוחניות. הקשר הוא בעיקרון תיקונים, כלומר שינוי האני המקולקל שבאמצעות התיקון בגוף הפיזי נעשה התיקון גם לנשמה שלך. תודה, יוסי קרמר.

Caligola

New member
במסגרת חקירה מדעית המתבססת על

חמשת החושים שלנו אין שום קשר בין אבולוציה ורוחנית. כמובן שמבחינה פילוסופית ומחשבתית נטו ניתן לקשור בין הדברים, אך אין לזה בהכרח אחיזה במציאות.

מבלבל.

מבחינה רוחנית, הנשמה צרכה לעבור תיקון. התיקון נעשה בתהליך האבולוציוני של כבן האנוש במשך גילגולים רבים. יש לעשות הפרדה, אבל הנושאים קשורים אחד לשני. אני חושב שאנחנו מתכוונים לאותו דבר. תודה, יוסי קרמר.

sshender

New member
שריטה עמוקה, אה?

1. מה זה נשמה? 2. מה זה תיקון? 3. מה זה "גילגולים רבים" 4. ... טוב נו מספיק בתור התחלה....

שאלות לעניין.

אנסה להסביר. מבחינה רוחנית, הנשמה שלנו צרכה לעבור תיקון. נשמה זו אנרגיה, אטום שהתיקון שלו זה להפוך אותו לאנרגיה שמודעת לעצם קיומה. מבחינה רוחנית, התיקון הוא בהפיכת האטום שבהתחלה היה אנרגיה מלוכלכת לאנרגיה נקיה. מאטום שיש לו, אלקטרונים, פרוטונים, ניוטרונים לאטום שיש בו פרוטונים בלבד וזו אנרגיה שנקראת נקיה. כדי להפוך את האנרגיה לאנרגיה שמודעת לעצם קיומה ושתיהיה אנרגיה נקיה, בתוכנית האלוהית שזה האבולוציה, החיים, אנחנו נולדים ומתים מספר רב של פעמים וכל מחזור חיים נקרא גלגול ובכל גלגול אנחנו עוברים תיקון כשבסוף כל הגלגולים ניהיה מתוקנים, מודעים לעצפם קיומנו, שולטים בעצמנו ולא ניתנים להשפעה. תודה, יוסי קרמר.

למעלה