רגע של תרבות -

רגע של תרבות -

אני שונאת את הדרך שבה אתה משפיע עליי / ואת זה שכל זה לא היה כדאי אני שונאת את הדרך בה אתה גורר אותי לאונ' חיפה / ואני שונאת את הציון הגרוע ברחל בתך הקטנה אני שונאת את המרכז הארצי הנכלולי חומץ בן חומץ הטפש והנלוז / ואת הזמן שעובר עד שהתוצאות מתחילות לזוז אני שונאת אותך כ"כ שזה גורם לי להקיא / וזה אפילו גורם לי לחרוז אני שונאת את זה שאני חוכא ואיטלולא / ואני שונאת את שהאנגלית היא חלק אינטגרלי ממך אני שונאת את זה שה800 לא בסביבה / ואת העובדה שלא אתקבל לקוגניציה אני שונאת את הבוחנים ש25 דקות זה נר לרגלם / הלוואי שכולם יקבלו עגבת וחיידק אלים במוחם אני שונאת את השעה המוקדמת / שהיא בכלל איתי לא ממסונכרנת אבל הכי אני שונאת / אותך ואת החכמים באמת.

גורם לי לחשוב שוב

עד כמה באמת אני רוצה להמשיך עם הפסיכומטרי?

demultiplexer

New member
עמוק...

יהיה בסדר ילדה, כולה פסיכו מטופש. במקרה הכי גרוע תתחילי פסיכולוגיה שנה ראשונה ותקחי את הקורסים החופפים של קוגניציה ובשנה השנייה תעברי אחרי שהפצצת ציון בשנה א.

זה עגנון..

אני אילן סרק שקולי הלך, אסתרא בלגניא קיש קיש קריא, אין כוחי אלא בפי ואנומליה של הפסיכומטרי. כמוני כאסקופה הנדרסת בפני הפסיכומטרי, אפיקורוס של מועדון 700, אנטיתזה לידע ואנגלית כמוה כאניגמה עבורי. הציוני יהיה בוקה ומבוקה ומבלקה ובוקי סריקי שווים כל לימודי. הגירסא דינקותא שלי לא מספיק לעבור את הפסיכומטרי ולגרדום הורי יביאוני בעקבות הציון. ישרפו את גופתי בקרמטוריום ולא אזכה לקבורה יהודית כדת וכדין. אבל למרות כל ואחרי הכל, אני שמה אצבע צרדה עליו. (אנגלית!!)

למעלה