רגע של שקט

רגע של שקט

לנשום עמוק, לספור עד עשר ולשחרר ... לתת להכל לעבור לידך לשכוח לחייך סוף השבוע הגיע, צריך לנוח, למלא מצברים צריך הרבה סופי שבוע בשביל כל העייפות המצטברת. להניח בצד את הכל, רק לסופ"ש להניח את הכל בצד לא לחשוב, לא לכעוס, לא להתבאס ולא לבכות רק להניח בצד ולעזוב את זה לחשוב על כלום, על פעם, על העתיד ... לתכנן חלומות ושאיפות , לשמוח מהמשפחה, מהחברים מהמנוחה. לישון. רק קצת שקט, רק קצת שלווה, גם ככה זה הכל יחזור ביום ראשון אז רק לרגע ... פשוט לעזוב את הכל ולהניח בצד רגע של שקט. לילה טוב.

תני נשימה עמוקה....

תני נשימה עמוקה... לחיים... אז קצת קשה לנסות לברוח מהמשברים שהיו בדרכך במשך השבוע הזה... אפילו אי אפשרי... תמיד כשתנסי לברוח מהם הם יחזרו... לצערי... תילחמי בבעיות הללו.... תנסי לשנות אותן.... זה לא הגיוני... שבכול יום ראשון... תיכנסי למין דיכאון שכזה... של בכי... ביאוס... כעס... מחשבות... ותחכי לסופ"ש בישביל לחייך... לשמוח... מאחלת לך... שתצליחי להתמודד עם הבלאגן הזה.... אני מאמינה בך... ובטוחה שתצליחי אם רק תירצי.... לילה טוב לך... ושקט

ה מוזה

New member
דמייני לך

רחש גלי הים ..אופק כחול ..חולות אינסוף ושקט ~ ~
~ ~ "שמש של בוקר אני מתעצל עד ששוקעת שוכב לי בצל רגע של שקט שלא מסתיים סוד שלחשתי פתאום מתקיים סתם בן אדם אוכל שותה נרדם בלי זימים ובלי כנפיים כבר אחר הצהרים את תגלי את המחבוא שלי עוד מעט יבואו מים בואי נתחבא בנתיים בתוך צדפה שקט, ים, חופש שם במרחק, אופק דק פס זהב, זכר לשמש גדולה נפלה, צללה סתם בן אדם אוכל שותה נרדם בלי זימים ובלי כנפים כבר אחר הצהרים את תגלי את המחבוא שלי עוד מעט נלך למים בואי נתחבק בינתיים בתוך צדפה שקט ים... - נירית ירון גרוניך - ~ ~
~ ~ שבת שלום ~ ~
~ ~

תודה לכן ../images/Emo140.gif

השתדלתי לנוח , לאגור כוחות מה לא הייתי נותנת בשביל להתחלף עם הבחורה שבתמונה ששמת מוז :) שיהיה לנו שבוע קל

שיריה

New member
נסיכה...

"לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת ללב לנוח מהפיצוצים לתת לראש לנוח מהלחצים אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף... אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לשאוף אוויר כדי לחזור לעבודה אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף... " נסיכה... מקווה שהיתה לך שבת של מנוחה...

למעלה