רגע של עצבות

..

אנחנו, מילה שלוכדת שניים לאחד שונים כל כך בנפרד וביחד משלימים כפזל מאוחד אנחנו, אתה ואני ביחד נשימה אחת רוקדים במחול מדויק עם מנגינה שהולחנה רק לשנינו באהבתנו.. אנחנו, למילה הזאת טעם של ביחד אבל כל כך בנפרד אנחנו שם , אנחנו כאן אנחנו של שנינו בנפרד.. אנחנו, כמה הרבה זמן שאנחנו לא, אנחנו..

מיכל31

New member
../images/Emo14.gif

זועקת אלייך זעקת שבר כן אתה גבר... אפשר להתחרט אפשר לחזור אחורנית מבלי להצטייר בעינייך כילדותית מרגישה אותך איתי בכל צעד ושעל בכל נשמת אפי אני מתגעגעת אלייך רוצה אותך שלי האם מאוחר מדי עבורי?

...

עוד שקט נוגע בסערת אישה מחליף צבעים בקשת רגישה כמו פרפר המשיל את הגולם הוא מכסה כנפיה באודם.... שמש ברוח חייה סימנים מותירים על לחייה, כסותה שנותרה עוטפת גופה העירום, הם אותם רגעי אהבתם שעכשיו נקרעים בציפורני עצבותה ששויפו בידי מילותיו... <>

בהחלטה נבונה,,,,

והרבה מחשבה חושבת אני,, שהכל מאחור אני משאירה ולעבר אני מניחה,, וחוזרת חזרה, לחיי השגרה בין אם טוב היה אך קשה הפגיעה,, ללא הסברים וללא מילים אוספת רסיסים ונעלמת לי בין הגלים,,,

ועכשיו שהכל מאחור,,

ועכשיו שבלב ,, יש חור ועכשיו שאני כאן,, לבדי יושבת וחושבת עליך,, אהוב ליבי מכבדת החלטות למרות היותן,, קשות, בכל אימת שתרצה,, אני פה,, ואני אחכה ימים יפים עברנו,, חוויות נעימות חווינו,, היה שלום יקירי,, אתה היחיד,, אשר,, הסב אושר,, בתוך ליבי,,,,

גיוRא

New member
שוליייייייייי סאמאק.. הוא היחיד....

תתנצלי.מייד....נעלבתיייייייייייייייייייי

מיכל31

New member
.

מהיום שהכרתיך הראש הפסיק לעבוד חייה חיים לכאורה שגרתיים מנסה לא למעוד הולכת, חוזרת משחקת את המשחק אך הכל אצלי בפנים כבר שחוק עד דק... איך יוצאים מזה מה עושים? "הזמן יעשה את שלו", כך אומרים... ואצלי השעון נעצר מלכת ביום בו אמרתי שאני איתך לא נשארת.

..

יש חוקים ויש גדרות , אותם לא רצוי לחצות , יש פעם תתקל בחוק בלתי ברור את לשונך, לבך ודבריך יאחזו בלבול... לא רצית בזאת האבן לבעוט רק חשבת את טובת האחר לראות , אז לאחור תיסוג , ותחל בחוקים חדשים לסרוג.... עין לעין תעלה במסרגת המילים גם אם התוכן שונה בסלסולים , את אותה דוגמא תנסה ליצור אך פתאום תגלה מעצור, אז תבין, זה הזמן לליבך דרך חדשה לבחור. <> הייתי, והלכתי ...

זהר nj

New member
ועכשיו תורי../images/Emo9.gif

ואת כל הזמן מקטרת ואת כל הזמן נוחרת .. נמאס לי לאכול ביצים ו סלט ו תביאי לי מהר את השלט... לא עושה מטבוחה ..לא מבשלת לי כלום רק הראש שלי מ דיבוריה דופק בום בום... מה את רוצה? מה? מיים בכוס? לכי קחי לך לבד .. אנעל אבוק!!!!! זהר ש הרס את השירשור הרומנטי הזה ל נשים המקסימות לעיל.. הייתי כאן לילה טוב

נשית~37

New member
רגע של אופטימיות ../images/Emo23.gif

לא משנה מה החיים צופנים לנו בתוכם או לאן החיים יקחו אותנו אל תאבד את האמון והתקווה ואז כל חלומותייך יתגשמו (קלישאה?...לא בטוח..)

sahr12

New member
בסוף תהיי בלונדינית...

עם כל ההבהרות......האלו......חחחחחחחחח איפה המנהלים?????? נפתח פה בפורום כל יום...שעה של מוזות....זה כזה מרגיע...ויפה...

למעלה