רגע של עצבות

מיכל31

New member
רגע של עצבות../images/Emo23.gif

ונפלתי אל חיק זרועותייך המסוקסות כתינוק המחפש אחר שד אימו ונישקתי את שפתייך הענוגות כאחד שמבקש לטעום טעמו של יין טוב וביכיתי אותך ומילאתי נהר של דמעות והלב כואב, שותת אך העיניים יבשות.

יושבת וחושבת,,,

בך נזכרת איך ישבנו ודיברנו על הכל שוחחנו חבוקים צמודים לבבות מקורבים שיחות ארוכות חלקן מעניינות אל תוך הלילה דיברנו התקרבנו ואהבנו פעימות ליבך שמעתי מהן גם התרגשתי אך כך הלכת ואותי הותרת,, יושבת וחושבת,,, יושבת וחושבת,,,,

מיכל31

New member
ולך ה"נשמה הטהורה"

שדואג/ת לי עד בלי די ... מה שלא קשור אלייך, באופן טבעי לא עיניינך ...

מיכל,,,

כמו ששוחחנו אתמול בפון,, מה שלא רלוונטי,,, הלאה,,,! תמשיכי בשרשור,, כתבת יפה,,,!

מיכל31

New member
ובדימיוננו

עמדנו חבוקים על חוף הים מול גלים מתנפצים וידך החמימה מלטפת עורפי וגולשת על חוט השדרה במורד גבי ואמרת שאתה אוהב אהבה בוגרת, עמוקה ונקיה והשבתי גם אני ככלות כוחי אוהבת אני אותך...

עלינו על הגל,,

כך אמרת,, המצאנו את הגלגל,, כך חשבת כתבת ואהבת,, ולי כל כך הרבה אמרת,, והמילים מיותמות נותרו להן בודדות בלי חשק וטעם עם ריח של פעם,,,,

ELAY33

New member
כמה רומנטי

האם בהשראת החורף הקרב ובא? המשיכו קורא ונהנה !

מיכל31

New member
פעם...

עד לא מזמן לחשת ואמרת אותך אוהב, עלייך חושב אמרת וידעתי התכוונת... המילים נשארו חרוטות בליבי אך אתה החלטת להתרחק הרחק ממני כן, מרגישה בקרירות שאתה משדר גם אם תכחיש לא אוסיף עוד לדבר... אתה יודע זו אהבה של פעם בחיים רק ברי מזל בה נתקלים...

ושוב מכים,,,

אותם הזכרונות,, עולים וצפים בעולם הדמיונות אמרת,, הבטחת, ויחד עם זאת,, נעלמת,, רקמנו תוכניות,, הרים וגבעות,, וכל שנותר, הוא זיכרון מר,,,

מיכל31

New member
מרגישה

חנוקה אבל לא מצליחה לשחרר אפילו דמעה אחת לרפואה... איך אפשר במחי יד למחוק את הכל איך אפשר להתעלם לשכוח ולמחוק כמו כתובת חול... רגשות חזקים לא עוזבים כל כך מהר הלב לא בוחר במי להתאהב...

ובזאת הבחירה,,,

למרות שאין ברירה למרות הכאב,, למרות האכזבה נותרת לבד,, קצת המומה,, קצת כואבת, אך מה שבטוח,, אט אט שורדת,, מחר יום חדש ,, כך אמרת,, המשיכי בשלך,, ו,,, הלכת,,

מיכל31

New member
כן זו הבחירה שלי

זו הברירה היחידה עבורי אילוצים שאי אפשר להקל בהם ראש דברים שבהחלט צריך מהם לחשוש אבל זה עדיין לא הופך את זה ל"עסק קל" אתה הרי ידעת כמה בחיי יש לך משקל אל תכעס עליי אהובי רק נשק אותי חבק אותי אמור לי שאתה אוהב אותי...

.

האם תדע את שמי אם אנקוש על דלתך שוב ? האם תזכור מבט חם מבעד לשרעפי ליל אחד בהיר ? הגב ייסוב, פוסעת לדרכי , זמן לאגוד שיבולי זיכרונות בקציר רגשות ... קול נשימתי לא יאוורר בית ריק, ותמונות תלויות לפי סדר אירועים בסלון ... <> לא יודעת למה, וזה ממש לא חשוב... אך יבואו ימים יפים יותר

איך יכול להיות,,

שככה מרגישים, וממש מתגעגעים, כשלא ממש נפגשים,,, כמו בור פתוח הלב מחכה,, מרגישה כמו רוח,, ולו אצפה,,, יושבת וחושבת מעט משחזרת צמרמורת חוטפת על היד לוחצת, זאת היד שהחזקת זאת היד שנשקת,,

מיכל31

New member
שוכבת

על יצועי בלילה חם אך קר לי מתהפכת לכאן ולכאן לא נרדמת האם הגזמתי האם היתלתי בך מהרהרת... איך נשקת לי בשפתיים איך הבטחת להיות שם עבורי אתה יודע ההתעלמות היא העונש הכי קשה או שבעצם זה כל המעשה?

למעלה