../images/Emo109.gif אחלה של פינה ../images/Emo45.gif
אפשר להצטרף? קלי קלארקסון מוכיחה שהיא לא סתם עוד מתחרה שנכנסה לטופ 12 בטעות היא שרה את Natural Woman של מלכת הנשמה ארית'ה פרנקלין ושחטה את הבמה בגדול כולם מתלהבים.
אחד הביצועים הכי טובים שהיו אי פעם באיידול לדעתי היא פשוט הרטיטה את ליבי עם הביצוע הזה אני חושב שהבחורה הזאת עוד לא אמרה את המילה האחרונה היא כישרון יוצא דופן
קלי היא זמרת מדהימה בפני עצמה. ואכן קלי,טמיירה וכריסטינה כריסטיאן היו באותה עונה. כריסטינה לא הצליחה להשתוות לקלי וטמיירה ולקלי וטמיירה היו אחד אחד ביצועים מדהימים שאין עליהם מילים לקלי היה את הקסם האישי וזה היה אקסטרה פלוס
../images/Emo109.gif גם זאת הופעה מדהימה שלה ../images/Emo45.gif
כולן מדהימות,חוץ מ'אטיטוד חדש'. אבל ב A House Is Not A Home היא הייתה מחוברת ריגשית לשיר והיא פשוט מצמררת אותי שם. אני גם מאוד מאוד מאוד מ-א-ו-ד אוהב את 'אם הייתי האישה שלך','תיגע בי בבוקר' ו'תרגיש את האש'
טמיירה זמרת מדהימה והופיעה נפלא כל שבוע אבל דווקא זה לא ריגש אותי והרגשתי כאילו היא שרה טוב אבל לא מעבירה רגש.
היו הופעות אחרות כמו A FOOL IN LOVE ו IF I WAS YOUR WOMAN שהדהימו יותר לדעתי.
אבל זה כנראה עניין של טעם...
קלי זוכה בעונה הראשונה של אמריקן איידול ועולה לבמה הזו בפעם האחרונה [בנתיים לאותה תקופה] עם הסינגל הראשון של התחרות A Moment Like This ביצוע מלא התרגשות ומרגש :]