רגע של נוסטלגיה......

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אחלה של פינה ../images/Emo45.gif

אפשר להצטרף? קלי קלארקסון מוכיחה שהיא לא סתם עוד מתחרה שנכנסה לטופ 12 בטעות היא שרה את Natural Woman של מלכת הנשמה ארית'ה פרנקלין ושחטה את הבמה בגדול כולם מתלהבים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif טמיירה גריי

אחד הביצועים הכי טובים שהיו אי פעם באיידול לדעתי היא פשוט הרטיטה את ליבי עם הביצוע הזה אני חושב שהבחורה הזאת עוד לא אמרה את המילה האחרונה היא כישרון יוצא דופן

yobalit

New member
השיר הזה ספציפית לא אהבתי

אבל זמרת מדהימה ולא ברור לי איך עם אנשים כמוהה וכמו כריסטינה כריסטיאן זכתה קלי קלרקסון <מקווה שלא עשיתי סלט עם העונות כי את 3 הראשונות לא ראיתי בכלל>

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מז"א?

קלי היא זמרת מדהימה בפני עצמה. ואכן קלי,טמיירה וכריסטינה כריסטיאן היו באותה עונה. כריסטינה לא הצליחה להשתוות לקלי וטמיירה ולקלי וטמיירה היו אחד אחד ביצועים מדהימים שאין עליהם מילים לקלי היה את הקסם האישי וזה היה אקסטרה פלוס

yobalit

New member
אישית לא אוהבת אותה

הקול שלה מציק לי באוזן ולדעתי כריסטינה יותר טובה ממנה

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

לקלי יש אישיות מקפיצה ויוצאת דופן,אפשר לראות את זה עוד מהאודישן הראשון שלה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif גם זאת הופעה מדהימה שלה ../images/Emo45.gif

כולן מדהימות,חוץ מ'אטיטוד חדש'. אבל ב A House Is Not A Home היא הייתה מחוברת ריגשית לשיר והיא פשוט מצמררת אותי שם. אני גם מאוד מאוד מאוד מ-א-ו-ד אוהב את 'אם הייתי האישה שלך','תיגע בי בבוקר' ו'תרגיש את האש'

SHTRUDIDI

New member
איזה ביצוע מעולה../images/Emo45.gif

בכלל זה היה ערב מוצלח מאוד.

SHTRUDIDI

New member
אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מהביצוע הזה

טמיירה זמרת מדהימה והופיעה נפלא כל שבוע אבל דווקא זה לא ריגש אותי והרגשתי כאילו היא שרה טוב אבל לא מעבירה רגש.
היו הופעות אחרות כמו A FOOL IN LOVE ו IF I WAS YOUR WOMAN שהדהימו יותר לדעתי.
אבל זה כנראה עניין של טעם...

MeetLofe

New member
קלי קלארקסון-רגע הניצחון

קלי זוכה בעונה הראשונה של אמריקן איידול ועולה לבמה הזו בפעם האחרונה [בנתיים לאותה תקופה] עם הסינגל הראשון של התחרות A Moment Like This ביצוע מלא התרגשות ומרגש :]

אני לא יודעת אם זה טוב או רע ש..

שום דבר לא ישתנה מאז עונה 4...רנדי עדין אומר "dog" פאולה עדין סתומה וסיימון....טוב סימון מתמיד היה מושלם
אפילו איך שמצלמים את התוכנית לא ישנתנה....וראיין נראה אותו הדבר!

darklighter

New member
תודה על כל הקישורים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

בו
אהבתי אותו בימי איידול...

HollyGolightly

New member
כן, בו לבו יש משהו מיוחד מאד

והוא כשרוני כל כך! כמו שאמר אחד השופטים, בכלל לא נראה שהוא מתחרה. הוא נותן הופעה. ולדעתי בעולם האמיתי השופטים היו צריכים לשלם עבור ההופעות האלה.

darklighter

New member
הגירסה של בו לi dont wanna be של Gavin Degrew

http://www.youtube.com/watch?v=QViM2BRlqB4&mode=related&search= זה אחת ההופעות האהובות עליי שלו, והגירסה הזאת אפילו מתעלה ל המקור בטיפה... יש גם את הגירסה של אליוט שהייתה נחמדה, אבל יותר בסגנון R&B http://www.youtube.com/watch?v=RSeDMFQePGI ויש את הגירסה של כריס ריצ'רדסון, שלטעמי הייתה נוראית
http://www.youtube.com/watch?v=99bNCp26lJE&mode=related&search=

Bleed for Me

New member
הגירסא של בו הייתה הכי טובה

כמובן שאין כמו המקור
אבל כששמעתי את אליוט בתוכנית בזמנו ואת כריס לא מזמן מבחינתי הם דיי הרסו את השיר חחח..

למעלה