רגע של נוסטלגיה......

HollyGolightly

New member
רגע של נוסטלגיה......

זוכרים את עונה 4? אז הנה בו שר את Spinning Wheel של Blood Sweat And Tears.......

HollyGolightly

New member
רגע של נוסטלגיה 2

בו שר את Whipping Post ומוכיח שהוא יודע טוב טוב מה זה Southern Rock

HollyGolightly

New member
רגע של נוסטלגיה 3

בו שר את Remedy ומוכיח שוב ש Southern Rock זורם בדמו. (ומסתבר שלסיימון אין מושג ירוק מ Southern Rock)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ועוד ביצוע מעולה!

כמו שאמרו הרבה פעמים,הוא נראה כאילו הוא מופיע כל חייו על במות. הוא מרגיש שם בנח וזה מה שהוא צריך לעשות מקווה שהאלבום הבא שלו יהיה הרבה יותר 'הוא' ושלא יתפשר,כי הוא מעולה!

HollyGolightly

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

הבן אדם הוא רוקר מלידה, עם אהבה וכבוד למוזיקה שהוא מבצע. מה שקלייב דיוויס עשה לו זה פשוט חטא. מקווה שהוא ישתחרר כמה שיותר מהר מהחוזה אתו ויוכל להיות הוא עצמו באלבומים הבאים שלו.

HollyGolightly

New member
רגע של נוסטלגיה 4

בו שר את Time In A Bottle של ג'ים קרוצ'ה, ומראה שגם כשהוא שר שיר אהבה שקט ורך, אין בו שמץ של דביקות, אין בו שמץ של נסיון להיות חמוד, אין בו שמץ של זיוף ו/או התייפייפות. הוא נשאר הוא וכך מצליח לפרוט על נימים מאד רגישים. עכשיו חבר'ה - אני בת 43. Time In A Bottle היה אחד השירים הכי מושמעים ברדיו בשנות השבעים. מושמע עד כדי כך שבשלב מסויים הוא הפך להיות קצת מאוס עלי. ומי החזיר לי את האמון בשיר? Bo Bice בשנת 2005! רנדי ופולה לא ידעו להעריך זאת. סיימון כן.

Love Trilogy

New member
מדהים!

וואו,הוא מעולה..יש לו אלבום או משהו?נראה לי אני אקנה

HollyGolightly

New member
לא כדאי לך

בו זכה במקום השני בעונה הרביעית. אי לכך הוא קשור למספר שנים בחוזה עם קלייב דיוויס. דיוויס ואנשיו החליטו לשנות לבו גם את המוסיקה וגם את התדמית ע"מ לפנות למיין סטרים. וככה נשמע האלבום - ללא כל ערך מוסיקלי. אני מקווה שהחוזה יסתיים בקרוב ובו יוכל להקליט שירים שבהם הוא באמת הוא עצמו.

whatever4

New member
בווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוי איזה נוסטלגיה נפלאה....כמה זמן לא ראיתי את ההופעות שלו.. Spinning Wheel היא למעשה ההופעה שגרמה לי לאהוב את בו. בטופ24 אהבתי את קונסטנטין (נו, הייתי צעירה ותמימה) אבל מהרגע שבו ביצע את ההופעה הזאת בטופ12- התאהבתי באמת
.

למעלה