רגע של מחשבה...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
../images/Emo13.gif

הבנתי שמצאת כבר תנין הצלה ב...102 מעוף

maof

New member
תראי...

למרות שאני רואה קואליציה פמניסטית אני לא חושש להיות באופזיציה לוחמת
מעוף

G a v ® i e L

New member
עכשיו מבין אני..

מדוע הם תמיד אומרים לי שאני מענטז עם התחת כשלועס אני מסטיק והולך לי באותו הזמן, ובכלל לעיניינו, היות והגיון הוא נתון אינדיוידואלי בחלקו, ובחלקו שזור יחד עם הרגש, מציע אני שאין טעם בדיון. מה 'כפת לכם ?

יערית

New member
זה טמון במבנה האישיות

ובהרבה גורמים גנטים אחרים,אצלי הרגש פועל במיקרים רבים לפני ההגיון,במיקרים אחרים הפוך,ויש גם מיקרים שהם חבוקים כפיות האחד לשני,שילוב מרגיע ומרטיט{סתירה}. רגש או היגיון העיקר שיהיה ברור לעצמו ולסובבים אותו
{תיכף מוציאה לך עוד נושא מהבויידם
}

maof

New member
זה בגלל...

שבלילה השמים יורדים ואני מרגיש קרוב מעוף

מזל חי

New member
נכון אבל

לא תמיד היגיון בא אחרי הרגש אבל הכי נכון זה כשהם יחד

מעגל הקסמים

כל פעם מחדש אני נופלת לפעולות לפי הרגש בלי מחשבה, ואז אני יושבת בבית מכה על חטא ואומרת לעצמי לעולם, לעולם, לעולם!!! לא לפעול בלי לחשוב.... ואני עושה בדיוק אותו דבר גם בפעם הבאה. אני חושבת שעל ידי פעולות קרות והגיוניות אתה יכול לחיות אחלה, אבל תמיד יהיה לך חסר התבלין הסודי שמכיל את החיים, פעם למעלה פעם למטה אבל לפחות אנחנו חיים, קוים ישרים בלי עליות ומורדות שמורים ליום האחרון, שלי לפחות.

ayb1

Well-known member
בכל החלטה יש משני הדברים גם יחד

ראשית הרגש הוא המניע לכל פעןלה ואחרי שהרגש הפעיל אותך את מפעיל את ההגיון כדי להחליט איך לפעול ומה לעשות. חושב שאין ולו פעולה אחת שאינה נובעת משילוב של שני הדברים גם יחד. כמובן יש שוני ביו בני האדם כך שהתמהיל של שניהם שונה מאדם לאדם, יש כאלה שאצלם דומיננטי הרגש ואצל האחר ההגיון, יש אחרים שהדומיננטיות אצלהם משתנה ממקרה למיקרה במקרה אחד הרגש דומיננטי ובמיקרה אחר ההגיוןאבל שני הדברים גם יחד משולבים בכל אחד מאיתנו. אין נוסחאות קבועות לאיש

למעלה