רגע של מחשבה...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
רגע של מחשבה...

יש אנשים שהם רגשנים טבעם,כל החלטה שהם מקבלים קשורה לרגש ולאינטואיציות, אחרים פועלים על פי ההיגיון המחושב, ולפעמים מאבדים את הרגישות כשהם מתנהלים מול אדם אחר. יש תמיד את אלו שיגידו...נולדתי עם הגיון קר שנוטה להתעלם מהרגש,ברגע שמוסיפים רגש להגיון (כשההיגיון מחליט כמה רגש להוסיף), אז באופן טבעי נוצרת הפרדה ברורה וזה מצב אידיאלי. אחרים יגידו...תמיד ההיגיון יבוא אחרי הרגש, משום שמול (עם) אדם "הגיוני" וקר קשה לחיות חיים משותפים, משום שגם הרגש הוא מאוד הגיוני ומגיע במסורה. מה רצוי מועדף רגש לפני ההגיון או הגיון לפני הרגש
מעוף

maof

New member
זאת הסיבה....../images/Emo6.gif

שיש שיגעון בהיגיון
מעוף

אדם

יכול להיות מאד מחושב והגיוני ועדיין לבטוח בתחושותיו האינטואטיביות. לדעתי,יש עורק שמוביל בין בטן(תחושות,רגשות)לבין מוח(שכל,החלטות),או ההפך.

ואיך ההגיון יודע לסנן את הרגש?...

אז זהו... לדעתי יש אלה בינינו שבוחרים מאירועי החיים שלהם לאטום את הרגש עד אבד את היופי באינושיות אני בחרתי לקבל ולא לאטום נכון אני רגישה יותר, אירועי החיים מכים בי כל פעם מחדש מנערת וטלטלת אותי אני מוצאת את עצמי בוכה הרבה וכל דבר נוגע בי כן, על אף זאת בחרתי בזה מתוך קבלה עצמית שאני "רגשית" ואף שמחה על כך אני אנושית ובעיני רגישות היא לא חולשה וגם בכי בעיני לא מוגדר כחולשה אדם שמרשה לעצמו לחשוף רגשות בכי... וכו' אינו חלש אלא אמיץ

אורa

New member
רגש

מסכימה איתך במאה אחוז אילנה.אני בדיוק מגיבה כמוך.מאוד רגשנית

jdpworld

New member
לא זה או זה...

לא סותרים זה את זה בכלל.קצת מזה וקצת מזה,כשלרוב אין לנו מושג אמיתי מה מונע על-ידי מה.מה שנתפס כרגש לאחד לאחר זה בכלל הגיון קר...כשאין זה רק הפרטים שמשתנים אלא המבנה כולו אין זו משוואה שיש צורך לקחת בחשבון...

maof

New member
תראה...

לפי דעתי האישית אדם נטול רגש, ברמה האישית האינטימית אין לו מקום בחיי. ולא מדובר על משוואות אלא התנהלות בחיי היום יום ולדוגמא... הילד שלך נפל מהאופנים,אתה מצליח לזהות שהנפילה לא חמורה שפשוף לא נעים מה תעשה ברגע הראשון? 1.תחבק ותסה להרגיעה 2.תטפל בשפשוף לפני הכל 3.תכעס עליו שהוא לא נזהר (ותתן לו הרצאה שלא יקרה שוב) 4.תבדוק מה קרה לאופנים זה לא שאלון עבורי אני יודע מה אני אעשה. מעוף

jdpworld

New member
ואם

באמירה שאחבק הילד מתכוון אתה שלא אוכל לשפוט על פי הנסיבות איש אישה או כלב,לכסא החשמלי על אונס קטין,אז טועה אתה בגדול...רגשנות איננה חולשה,לב איננו סותר ראש.יש כאלו שמסוגלים לתפעל השנים,או בעצם,להבין, שהם בכלל אחד.

maof

New member
אנסה להסביר....

לא מנסה לומר חוסר רגישות, וסביר להניח שגם אני אבדוק מה קרה לאופנים. סדר הפעולות ומה קודם למה... ואני לא מנסה לשפוט אף אחד...מי אמר שאותו אדם שילך לבדוק את האופנים לפני פחות טוב ממני. מעוף

maof

New member
זאת אימרה פמניסטית../images/Emo46.gif

ברגע זה החלטת שנשים טובות יותר
מעוף

maof

New member
את רוצה עובדות../images/Emo35.gif

יש לי כמה + ומה - בכדי לסדר ת'עינין מעוף

חופשי...רוצה!

נותנים לך מינוס אחד...2 פלוסים...ואפס אחד... ואתה ישר רץ לחפש חבר טלפוני. אישה יכולה עם כולם ביחד...כולל אותך

למעלה