רגע של התפרקות

רגע של התפרקות../images/Emo7.gif

נשכבתי על המיטה מחזיקה בזרועותיי את התינוקת שלי בת 9 חודשים מנסה להרדים אותה. היא ממלמלת כשהמוצץ בפה לא ממש עושה סימנים של עייפות.... נישקתי אותה מקצות האצבע בכף הרגל ועד העיניים והתחלתי לבכות.... מין התפרקות על הלילות האחרונים ללא שינה כי היא לא הרגישה טוב מבקשת מאלוהים שיעניק לה בריאות שלא תסבול ושלא יכאב לה. מחבקת אותה ובוכה בוכה כמו ילדה קטנה... והיא, מרימה את ראשה הקטן ונועצת בי מבט "...אמא עושה משהו שאני לא מכירה אצלה..." בטח מחשבה חולפת במוחה.... והדמעות זולגות והיא ממשיכה להביט בי שולחת יד קטנה כמו מלטפת. רגע של התפרקות....

דגנית

New member
טליושה, דמעות.. מעורבות בחיוך..וכמובן ../images/Emo24.gif

"...אמא עושה משהו שאני לא מכירה אצלה..." ככה זה.. זה בסדר..

daimond1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טליה, קודם כל בריאות לתינוקת, שתרגיש טוב בכי ועצבות למראה ילדתך שאינה מרגישה טוב - זה טבעי, כואב ולא מובן מדוע הקטנה צריכה לסבול ולכאוב אבל זה חלק מהחיים (לצערנו) תרגישו טוב ותתחזקו

עליזה 63

New member
קסם יקירתי אוהבת

אותך יפה שלי. והתפקיד של הדמעות לנקות את הלב. אז זה בסדר לבכות. אני מכירה כמה אנשים שהלב שלהם אבן והם מתים לבכות ולא יכולים. אז איזה פריוליגיה יש לנו.

dafi54

New member
../images/Emo79.gifואני תפקידי לנגב לך את הדמעות....../images/Emo79.gif

טליושה המקסימה
תהני מהזכות שניתנה לך והיכולת לבכות להתפרק, ולשחרר, ולהתרוקן ולאפשר למה שמיותר לצאת ולפנות מקום למה שחיוני יותר. אהבתי את המשפט...אמא עושה משהו שאני לא מכרה אצלה.... קחי את זה לתשומת ליבך שמיקה תלמד שמותר ורצוי לעיתים לבכות.

פנינה101

New member
טליוש ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עכשיו ראיתי את הודעתך מקווה שאת מרגישה טוב יותר ונהדר שהרשית לעצמך "להתפרק" בעצם את הרשית לעצמך לבכות ולאסוף את עצמך יש עלייך המון דברים רגשיים, מעשיים, ילדים, עבודה בית, בעל, סידורים ואת עדיין עם הורמונים אחרי לידה אפילו לא שנה דרך הבכי את משחררת הרבה דברים לא רק "בכי" מתנקה פיזית ונפשית מה שלומך היום טליוש? אוהבת אותך אמא יקרה לי

מגי 336

New member
../images/Emo23.gif טליוש

היא מביטה בך ויודעת שאיתך היא תמיד תהיה בטוחה בך, באהבתך, ביכולתך להעניק לה את כולך

d s d s

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהובתי כתבת את זה בעצמך.. רגע של התפרקות.. לא בגלל המדהימה הקטנה
או הבריאות שלה.. כי היית צריכה את השקט, הזמן והמקום לפרוק- וקיבלת..
שולחת לשתיכן המון אהבה שבת מקסימה

למעלה