רגע של גילוי...

Tinkerblack

New member
רגע של גילוי...

כמעט כל מה שקרה לי בחיים שיתפתי אותו עם הפורום. הסתכלתי אתמול באלבום התמונות שלי, כל כך הרבה רגעים יפים ומאושרים יש לי עם חברי הפורום. תמונות על גבי תמונות של כיף ושל חברות טובה. אז החלטתי גם עכשיו לשתף אותכם :) אז ככה הרגע ששלומי הולך לצרוח עליי שבא קודם עליי מאשר אליו הוא השחרור... כן יום ראשון רוב הסיכויים וכמעט כולם שאני משתחררת מהצבא ולאחר שהייתי בו רק חמישה חודשים שזה כלום. כמו שמורן הייתה אומרת עכשיו אני א-ז-ר-ח-י-ת... אני מקווה שהכל יהיה בסדר. אם אתם שואלים למה אני משתחררת אז זה כן על 21 אבל רפואי פשוט קיבלתי לפני בערך ארבעה חודשים (במהלך הטירונות) דלקת פרקים והמצב רק הלך והחמיר. כנראה זה כרוני וזה ילווה אותי להמון, המון זמן אבל אני עדיין בטוחה שיהיה בסדר. אני לוקחת בינתיים חמש תרופות שונות אבל הכאבים הולכים ופוחתים למזלי. אז רציתי לשתף אותכם כמו ששיתפתי אותכם ברגע שבו התגייסתי כך גם ברגע השחרור שלי...

קטרפי

New member
חח גם אני הייתי רק 5 חודשים ../images/Emo110.gif

לך לפחות יש סיבה אמיתית לזה שהשתחררת אז קודם עם הצבא אין לך מה להרגיש רע, גם כי צבא זה מיותר לגמריי ואת בכלל לא צריכה להתנצל על זה שאת משתחררת, אבל בעיקר כי יש לך סיבה ומה שחשוב כאן זה לקחת דברים בפרופורציה, עצם העובדה שיש לך בעייה בריאותית היא הרבה יותר משמעותית מזה שהשתחררת מהצבא בגלל זה. בכולמקרה, תרגישי טוב כי זה הכי חשוב
חח וסתאם רציתי לציין את האירוניה שאת עם סמל של חיל הרפואה

Tinkerblack

New member
כן האירוניה בעיצומה

במיוחד שבכלל שאני במרפאת שיניים- אין לי מושג מה הקשר... מה עידן נראה ששנינו דומים בקטע הזה אהה? תודה בכל אופן

לא כתבתי כאן הרבה זמן...

רק תמיד הסתכלתי מהצד אבל לתגובה שלך הייתי חייבת להגיב! אתה פשוט לא יכול להגיד שהצבא הוא מיותר לגמרי!! מבחינה מדינית ולפי המצב של המדינה כיום זה פשוט לא נכון.. הצבא כרגע הוא דבר חיוני למדינה, להגן עליה.. כי בואו נודה שאנחנו במצב של בערך לחימה מתמדת. בעולם מושלם ואידיאלי שאין בו מלחמות ואלימות צבא זה דבר מיותר.. אבל לא במדינה שלנו.. ולא בעולם הזה... ואם כבר הגבתי לך אז אני גם אגיב לשיר ואגיד שאני ממש מצטערת בשבילך על הבעייה הרפואית, זה מבאס שזה התגלה ככה.. אבל אם זה כרוני אז זה הייה מתגלה במוקדם או במאוחר.. ואני חושבת שמוקדם זה תמיד יותר טוב, לא? ככה יש יותר זמן לטפל בדברים...

קטרפי

New member
אני לא אכנס לדיון על זה ../images/Emo110.gif

כי זה לא ייגמר. אבל גם אם את חושבת שהצבא הוא חיוני, אני רק אגיד שצה"ל במסגרתו הנוכחית הוא ממש לא חיוני. בתור מישהו שבמהלך כול השירות הצבאי לא עשה פשוט כלום (וכמוני כמעט כול מי ששירת\ה איתי בבסיס), אני יכול להעיד שכמה חודשים טובים התבזבזו לי מהחיים, כשהייתי יכול לנצל אותם הרבה יותר טוב, לא רק למעני אלא למען החברה. כול יום של שירות לאומי באנונימוס או באיכילוב, הרגשתי שאני תורם יותר ממה שהייתי יכול לתרום בכול ה3 שנים בצבא. גם אין שום הצדקה לעליהום שעושים היום על משתמטים. הצבא יהיה הרבה יותר איכותי אם מי שלא רוצה לשרת לא ישרת, במקום שישרת ויעשה עבודה גרועה וללא מוטיבציה.

jack 1

New member
אוי שיר

לא ידעתי שהדלקת שלך כזאת חמורה...בכל מקרה נשמה,תרגישי טוב ואני מקווה שזה יעבור. אה כן,ואת לא מפסידה כלום בזה שאת משתחררת עכשיו

jack 1

New member
אז זהו

שלא
.אני יודע שזה דיי מפתיע לשמוע וזה,אבל ממש לא רע לי כרגע בצבא.ככה זה כשאתה פזמניק
.

jack 1

New member
קנאית../images/Emo3.gif

את לא יכולה לקבל את זה שלא כולם סובלים כמוך הא?

קרניjack

New member
שיר!!!../images/Emo24.gif

אז יותר לא נתראה בחר"פ (ממש דבר טוב!
), מקווה שתרגישי טוב ושהדקלת תחלוף במשך הזמן, תנוחי ותירגעי כי בטח כבר שיגעו אותך עם כל הרופאים והארכות הגימלים וכו'!

Tinkerblack

New member
חחח כן

למרות שהיו פעמים שראיתי אותך שם מתהלכת במסדרונות ולא אמרתי כלום, כי היית רחוקה ולא היה לי נעים לצעוק... מה גם שהבנתי שראית אותי די והותר לזמן קצר כזהחחח תודה ילדה מתה עליך

למעלה