Tinkerblack
New member
רגע של גילוי...
כמעט כל מה שקרה לי בחיים שיתפתי אותו עם הפורום. הסתכלתי אתמול באלבום התמונות שלי, כל כך הרבה רגעים יפים ומאושרים יש לי עם חברי הפורום. תמונות על גבי תמונות של כיף ושל חברות טובה. אז החלטתי גם עכשיו לשתף אותכם
אז ככה הרגע ששלומי הולך לצרוח עליי שבא קודם עליי מאשר אליו הוא השחרור... כן יום ראשון רוב הסיכויים וכמעט כולם שאני משתחררת מהצבא ולאחר שהייתי בו רק חמישה חודשים שזה כלום. כמו שמורן הייתה אומרת עכשיו אני א-ז-ר-ח-י-ת... אני מקווה שהכל יהיה בסדר. אם אתם שואלים למה אני משתחררת אז זה כן על 21 אבל רפואי פשוט קיבלתי לפני בערך ארבעה חודשים (במהלך הטירונות) דלקת פרקים והמצב רק הלך והחמיר. כנראה זה כרוני וזה ילווה אותי להמון, המון זמן אבל אני עדיין בטוחה שיהיה בסדר. אני לוקחת בינתיים חמש תרופות שונות אבל הכאבים הולכים ופוחתים למזלי. אז רציתי לשתף אותכם כמו ששיתפתי אותכם ברגע שבו התגייסתי כך גם ברגע השחרור שלי...
כמעט כל מה שקרה לי בחיים שיתפתי אותו עם הפורום. הסתכלתי אתמול באלבום התמונות שלי, כל כך הרבה רגעים יפים ומאושרים יש לי עם חברי הפורום. תמונות על גבי תמונות של כיף ושל חברות טובה. אז החלטתי גם עכשיו לשתף אותכם