רגע של אמת

געטליב.

בא לך בעיטה לביצים??? אמאשך לקקנית יבן שרמוטה. (עכשיו אני נשמע גברי
עושה לך את זה
מה זה מתפתים מכל לקקן??? יש כאלה שזה הטעם שלהם, נמשכים ללקקנים מה הבעיה???

wr האחד

New member
מוכן בתנאי

שאני אקבל טאג ליין בחוזרים למה רק דער משכיל למה נגרע?

מתיחה או קצת צומי??

אני לא מכיר אותך שבתאי אישית, קראתי את מה שכתבת בעבר ואפילו אהבתי כמה חלקים, אני לא מחשיב את עצמי לחכם גדול אבל נראה לי שבמה שכתבת אתמול או שזו סתם מתיחה של 1 באפריל, או יותר נראה לי רצון לזכות בעוד קצת "צומי" - תשומת לב בעברית תקנית, אולי של המתנדבים של ה.ל.ל-? יש לך איזה חשבון איתם או משהו? ככה זה נראה לי........ ואולי אני טועה? אבל כבר פעם היתה פה מתיחה כזאת של לייזר, אז למה עוד פעם?

בבקשה פרט נמק והבהר

זה לא הוגן אחרי שהיית חלק מאיתנו ושיתפת אותנו במחשבות כמוסות,עינגת אותנו בסיפורים קסומים <אמתיים יותר ואמתיים פחות>.פתאם תודיע כך על עריקה. יש הטוענים שהכל מתיחה,יש אומרים שזה לא מעניין אותם,אני לא מתביישת לומר שזה נורא נורא מענין אותי מה קורא איתך. אז,אנא ממך,גייס את משפטיך היפים ביותר,כדי להבהיר את העננה המרחפת.

ובכן, יופי לך.

האמת שבגלל שראיתי שהחברה פה לא כל כך מאמינים לי, החלטתי בהתחלה לערוך מסע שיכנוע מסיבי שיגובה על ידי חברים קרובים. אבל משראיתי דאגה בלבם של חלק מהאנשים. ובעיקר כשנזכרתי שאז עם לייזר אני ישבתי לבכות על חזרתו בתשובה, אמרתי נוותר על התעלול.

נשמה אל תעייף ת'מוח שלך.

או או. אולי זה סתם רצון לרענן משהו בשיגרה??? להוסיף קצת רוטב לחיים? אולי? "צומי" זה גם מצרך נחוץ בימים אלו. לסגור חשבון עם חברה בה.ל.ל??? לא הבנתי, אני מתכוין לחיות בשקר כל חיי כדי לסגור חשבון עם חברה בה.ל.ל. או שאני מתכווין שכוווווווווולם יחשבו שאני חי בשקר כי הרי אם מישהו אחד ידע זה מתי שהוא יגיע איך שהוא לה.ל.ל ואז כולם ידעו שאני ממשיך לנהל חיים ואז לא סגרתי שום חשבון עם שום ה.ל.ל. אלא מה? שתיהיה להם איזו צביטונת קטנה בלב עד שידעו?? נו נו. באמת. אבל למה אתה חושב שיש לי חשבון עם ה.ל.ל??? נראה לך שאני רואה בה.ל.ל גוף אחד? ה.ל.ל כידוע מורכבת מאנשים שאת חלקם אני טאוהב מאוד מאוד את חלקם פחות ואת חלקם אני אפילו אינני מכיר. עם המטרה אני מזדהה בכל לב אז למה שיהיה לי חשבון איתם??? מי אתה?? אתה לא מישהו מבחוץ נכון?? ספר, ספר אחי.

yael200

New member
בהפוך על הפוך על הפוך דוקא מתאים

לך שבתאי. בתור אחת שעוקבת אחריך ואחרי מה שאתה עובר ובעקבות תשובות שלך דוקא מתאים לי שיום יבוא וכך יקרה. ואולי לכן אתה משתמש ב-1.4 על מנת שיחשבו שהכל "כאילו"..... יעל

טוב נוווווווווו.

רגע רגע רגע. אני כבר מתחשבן אחד לאחד עם כל המשמיצים למניהם. ברור שזה היה רק תעלולון. מה נראה לכם שבאמת יש סיכוי שאני כך מסיבות לא רציונליות פתאום יחזור בתשובה ויהפך בן רגע לקיצוני שבקיצוניים??? הרי תהליכים כאלה הם ארוכים. כמה שהשמש היא מלטפת היא לא יכולה עד כדי כך לשבש ת'שכל. אבל מה שכן מסקרו אותי בטירוף זה, מה חשב מי. מי האמין שחזרתי, מי היה בספק, ומי מההתחלה היה בטוח במליון אחוז שהכל תעלול. וואלה מסקרן אותי. חשבתי שהחשיפות שלי השפיעו יותר ושהחברה מכירים אותי. אבל נו שוין.

למעלה