רגע של אחריות אישית

רגע של אחריות אישית

מארגנות ומארגני מדיטציות השלום. אם לא וידאתן שהמשתתפים שלכם מבצעים זאת בלבוש ודקורציה ללא הצבעים של המוות - שחור ואפור - הרי אתן נושאות באחריות רבה להחמרה במצב. למה להאשים תמיד אחרים. אתן קוראות לעצמכן מורות רוחניות? אתם קוראים לעצמכם מורים רוחניים? האחריות היא לא באיסוף אנשים סביבכם אלא בתוצר של עבודתכם. מאז התחילו מדיטציות השלום השחורות האלו המצב הול ומחמיר. ברגע של אחריות עצמית קראו לכל המודטים איתכם להפסיק זאת כאן ועכשיו כדי למנוע החמרות נוספות. תודה

Rinor

New member
גם לבן לא תמיד מסמל טהרה

הצבעים הם מה שאנו עושים מהם והפירוש שאנו נותנים להם. אולי קצת לא נוח לראות אדם מודט עם שחור אך אני אישית הייתי מקבל כל אחד בחום ובברכה כיוון שזו המדיטציה שמשנה ולא הצבעים אותם הוא לובש...אז בואו נחבק את כל אותם מודטים ולא נתייחס יותר מידי לצבעים או דברים קטנוניים אחרים, נזכור מה באמת חשוב פה. רק לידע כללי, לבן שהוא כל כך יפה, נקי וטהור מסמל דווקא את המוות בבודהיזם...לכן כמו שאמרתי, הצבעים הם מה שאנו מפרשים אותם, לכן בואו נתרכז במדיטציה. יום טוב לכולם ניר...

גם אני לא מתכווננת לצבעים אלא לתוכן

המהות הפנימית קובעת - לא משנה הצבע התוכן הוא הקובע. אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" - אמרו חכמים וצדקו. יש הצבועים בלבן וריקים מתוכן ומפזרים סיסמאות של אור ואהבה ויש הצבועים בשחור עם לב ענק של אהבה שעוסקים בעשיה ולא בסיסמאות. (הצבעים היו רק להמחשה שהצד הרוחני שבאדם הוא תוכנו הפנימי ולא לבושו וצבעיו. עזר כנגדו

החכמים שלך צדקו באשר לסובלנות בהקשר

לכל אדם. היקום מתייחס אלינו בדיוק כמו מה שאנחנו - תאי גוף בכוכב ארץ שאנו נמצאים בתוך שדה הביופידבק שלו. מה שאתה חושב לא רלוונטי. הבריאה עושה את שלה והיא נבראאה באור. המונח הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות מכוונת לאנשים שמשתמשים לכאורה בכוונה הטובה שלהם בלי להתיחס לעובדות, למצב נתון והשפעה האמיית של מה שהם עושים. כאן מדובר בחיי אדם או אולי זה לא מספיק ברור???? מה שאתה מאמין או לא מאמין בכלל לא מזיז ליקום שהיום אתה בו וכשיבוא יומך תסתלק מעולם החיים. מה שיש אלו הן העובדות ועליהן גם אתה למדת בבית ספר ולכן הידע קיים בך - השחור סופג את כל החיים, האנרגיות והצבעים הכל נספג ונשאר בתוכו, השחור איננו נותן דבר לכלום אלא משאיר ריק, מוות, חור שחור, כלום.....

לא בהכרח לבן אבל כן מצבעי הקשת

עדיף ירוק מלבלב. חלק נכבד מההחמרה במצב והעליה במתים, נפגעים והתפשטות הפגיעות בארץ נובעת מעבודה אנרגטית חסרת כיוון שמשפיעה לרעה. עם כל הכבוד להשפעות בחיי היום יום, מאחר וכל אדם מגיע אל המורה המתאים לו, זה לא עקרוני כלפי כל העם אבל כאן נעשת פעולה שמשפיעה על כל אחד ואחת מאיתנו. לא רק שלא בקשו רשות לכך אלא עושים זאת בדרך שגורמת למצב מוקצן ושחור יותר מקודם. אני שואלת, עד מתי לא תקחו אחריות על מעשיכם???? הדם הנשפך, החולשה וחוסר ההצלחה - לא המדינית אלא של הפרטים, נובעת בעיקרה מתהליך שנעשה מתוך מחשבה טובה אבל... רק לסבר את אוזנך, המעטפת השחורה שהמדיטציה יוצרת על מרחבי ישראל איננה ישירה אבל נמצאת דרומה מנתניה, קמצת צפונית לחדרה ומתקרבת לשומרון. המדיטציה הזאת יצרה עוצמה שחורה אדירה בערוץ האנרגיה בעל האנרגיה הרצחנית העובר בין השאר את עזה, אשקלון, צפון הכינרת ודמשק (מי שקרא את הספרים שלי בנושא משנת 1995 יודע על מה אי כותבת כעת). עבודה טובה התחיל לעשות בשיפור האנרגיה ריצ'רד מהרצליה אבל... המדיטציה... מדובר בהצלת חיים ולא באגו של מורות ומורים רוחניים לכאורה ולכן אני קוראת לכולם לקחת אחריות על מעשיהם כי לא מדובר על במה אישית אלא חיי אדם. תודה אסתיה

Rinor

New member
מה שנעשה יחזור אלינו

הצבעים פה אולי מסמלים, ואולי יש להם סגולות משלהם, אך למעשים שלנו יש השלכות גדולות יותר וחזקות יותר. מה שנעשה יחזור אלינו בשלב זה או אחר ולא משנה הצבעים שלנו. נכון שלכל צבע משמעות משלו, אך כפי שציינתי, צבעים שונים מקבלים משמעויות שונת בתרבויות שונות ולכן זו לא אמת מדעית אובייקטיבית, המעשים הם החשובים יותר, אם הכוונה טובה, אני מאמין שגם הרווח החיובי יחזור...כמובן שגם המעשה צריך להיות חיובי...אך, לא מתוך אנוכיות, אלא מתוך אמונה. יום טוב ניר...

אולי ניר לא הבנת שמה שיחזור אליך

כתוצאה מהשתתפותך או ארגון שלך מדיטציה כזאת יחזור אליך בזמן המתאים לפי תכנית שמימית אבל ההשפעה המירעה והגורמת ליותר קורבנות ולהרעת המצב היא תוצר של עבודתך, היא כעת והיא משפיעה על חיי אנשים אחרים ולך אין זכות לגרום להם הרעה, פציעה, מוות או לשבת במקלטים. קוראים לזה אחריות אישית שכדאי שמי שמשחקים ברוחניות ואנרגיות יתחילו לקחת אותה על עצמם. אישית ניר, לי זה לא משנה ברמה הפרטית שלי אבל זה מאד משנה ברמת ההזדהות שלי עם בני עמי ישראל ועם אלו שנחשבים בעיני עצמם לאזרחים אוהבים של ארצי.

Rinor

New member
קודם כל ההשפעה היא עלי

כל אשר אנו עושים משפיע דבר ראשון על עצמינו ועל חיינו ודרכינו. ברור שיש לזה גם השלכות עקיפות כלפי הסביבה אך בואו ניקח דברים בפרופורציה ד"ר. לא כל דבר שאנו עושים משפיע אנרגטית על הסביבה ולא הכל יש לו השפעה כל כך חזקה אנרגטית שמסוגלת לשנות את המציאות סביבנו. אני אישית לא מאמין שהמלחמה בצפון קשורה כולה לאנרגיות משתוללות, נכון שיש להן השפעה כמו בכל מקום אבל אם כבר לקחת אחריות אז דעי בבקשה שלכל דבר יש תמיד גורמים רבים. את מזדהה עם בני עמך ישראל, אני מזדהה עם כל בני האדם באשר הם. כולנו בני אדם, כולנו שווים ואין זה משנה מה הדת והלאום שלנו, אנחנו כולנו אחד ושווים בפני האלים...הדת היא רק סמל מבחינתי, האדם ומעשיו הם שחשובים. מי שמטפל, שיטפל ויבורך...אם את רוצה אחריות, שאנשים ייקחו אחריות למעשיהם, מילותיהם וההשלכות לכך, רק אח"כ תאשימי אותם בפגיעה באנרגיות, לא הכל רוחני בחיים, הרוחניות קשורה לחיינו אך ישנם מרכיבים נוספים שעובדים בהרמוניה ויש לדעת לאזן בין כולם. תבורכו... ניר...

כאשר המדיטציה היא מאורגנת כלל ארצית

ההשפעה היא כלל ארצית - לכן מארגנים מדיטציות כאלו. אם אתה משתתף בהן אז אתה יכול לדבר עלמה שזה עושה לך - זה אכן משפיע עליך ישירות בחורים שחורים בהילה שלך אבל זה משפיע על אחרים שלא אישרו לך להשפיע כך עליה ולכן האחריות היא ישירה ראשית כל על המארגנים ולאחר מכן על המשתתפים. אם היית רואה את השמיכה השחורה שזה יצר על ארצנו היית מזדעזע בעצמך. כבר המון זמן אני לא ממש מעורבת עם הכלל אלא רק עם הבאים אלי, אלא אם יש משהו שמשפיע על כלל האוכלוסין שלא בידיעתם. רק אז אני יוצאת מהמרחב כדי להאיר את עיני המושפעים (יותר מאשר המשפיעים). כעת, רוב המושפעים הם טליים תמימים שאינם יודעים מה עושים להם אנשים אחרים שברגיל לא מתייחסים אליהם, לא מתיחסים למתעסקים באנרגיות, ומה כן עושים כעת המתעסקים באנרגיות? יוצרים מצב של חידלון הרג הרס פתיעה וכל דבר אחר ואחר כך יוצאים לצפון לכאורה לטפל בכמה אנשים שנפגעו בגלל כל המדיטציות השחורות האלו - לא מדובר בצביעות אישית אלא בפשיעה אנרגטית.

Rinor

New member
שיהיו ימים יפים ורגועים לכולנו

הבנתי את דבריך, תודה. שיהיה לכולנו ימים רגועים ונינוחים יותר... יום טוב ניר.

Tal_Ya_Tal

New member
מהי אחריות אישית

אחריות אישית היא לקיחת סמכות עצמית כיוצר-שותף עם האלוהות על מנת לבטא את התמצית הפנימית ואת האמת. אדם הלוקח אחריות כיוצר שותף של ה"מציאות" אותה הוא חווה, מתוך ידיעה שאמונותיו ותפישותיו הן, הן הקובעות את מהלך חייו. שזהו התסריט שלו.
L&L TALYA

מהי אחריות אישית בהנחיה קבוצתית?

אחריות אישית בהנחיה קבוצתית היא להוביל את המשתתפים בשביל של אור - אלא אם הוצהר אחרת. לתת את כל ההנחיות המקדימות כדי להגן על המשתתפים מאפשרות של השפעות לא טובות (לא לתת להם ולאור שבהם להישאב בגלל...(?) של המארגנים של מדיטציות קבוצתיות אלו). לא לעשות דבר המשפיע על אנשים אחרים ללא ידיעתם והסכמתם (חוק אוניברסלי). בתפילה וברכה של יום טוב לעם ישראל

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifאסתיה חביבתי

בהנחייה קבוצתית, כל מנחה מנחה את קבוצתו כמיטב הבנתו אלי אור ואל חיבור למקור, אל חיבור עם האחדות המוחלטת של כל התודעות התבוניות, על ידי אי שיפוט, הרחבת אופקים ואהבה מוחלטת לכל הקיים. מתוך הבנה ש'התגוננות היא הזמנת מתקפה, ישנם כאלו שלא רואים זאת מאותה נקודת הסתכלות. אהבה מוחלטת אינה שופטת ואינה מבחינה בין 'טוב' ו'רע' אילו הם סממנים של השניות, הדואליות, של המינד, של תחושת הנפרדות ולא של האחדות. וכאשר האחדות מופרת על ידי אבחנה וקיטלוג, הפירוד, הפחד והמורא מחלחלים והאהבה והשלום נמלטים מבעד לחלון כמובן שכל אדם המגיע למפגש מדיטטיבי שכזה מתמגנט אוטומתית אל המנחה או המורה שמשקף את אמונותיות, תפישותיו ורמת תודעתו- ביודעין או שלא ביודעין. ועל כן זוהי אחריותו- אם ביודעין ואם לאו. כידוע לך, גם אני נמנעת מן הצבע השחור אך איני רואה אותו כאחראי לכל מה שקורה כיום על הפלנטה הזאת. אלא את הצל שבכל אחד ואחד מאתנו, את הנבדלות, את השיפוט ואת ההאשמות ההדדיות. L&L TALYA

הצופה.

New member
קראתי

אני לא יודע למה את קוראת לעצמך מורה רוחנית... אני עוקב אחרייך זמן רב את מומחית להכל יש לך ידע מדהים על כלום... במקום לומר באיזה צבע של בגדים לעשות מדיטציה היית מגישה פרוסה אחת של לחם לרעב , העננה השחורה הזו היתה נעלמת...השימוש ב"אתם" ומיקומם מתחתייך לא יאדיר את שמך. אם היית קוראת קצת ביוגא ושיסטה היית מבינה שמי שמתעסק ומתעמק בטקסים זה אנשים שאינם מודעים. ההכרה שלך נדדה והשתוללה עד למצב שהיא האשימה את המודטים בעננה השחורה תראי עד לאן היא נודדת ותחזירי אותה חזרה אלייך. יש לך המון אנרגיות ובמקום להפוך למקור אור , את נוקטת בהפרד ומשול דבר שיפגע בקרמה שלך ואני חושב שאת מודעת לכך חיבוק אהבה חיוך ועזרה לזולת עם בגדים שחורים אפורים בעירום יתקבלו בברכה ולא תהיה עננה שחורה יותר לעד

אמנם קראתי לעצמי כך../images/Emo13.gif היכן בדיוק?

האם זא את ששלחת את המסר במייל וכתבתי לך לקחת אחריות עצמית על מה שעשיתם? אכן הענן קיים ואני תקוה שהרבה אנשים שנסחפים אחרי כל מיני כמוך ישמרו מהן (אם את שלחת את המסר של מדיטציות הבוקר של אוריין). ההפסד המוחץ שידענו חלק נכבד ממנו כולל חלק נכבד מהנפגעים נוצר בעקבות מדיטציות השחור האלו. חבל שאנשים לא מוכנים לקחת אחריות אישית - שכל שהיתה אמורה להיות זה רק לשלוח שוב התכתבות לאותם מענים ולבטל את המדיטציה - כדי למנוע את הפגיעה, באשר למה שאת קוראת קארמה ובעברית זה נקרא, לידיעתך, שעורי חיים... תודה, טוב לי עם שעורי החיים ומתנותיהם.

על דת ורוחניות

לפני מספר ימים, במהלכה של שיחה/דיון - גלשתי להבעת כעס גדול על הדת (כל דת שהיא), כשנשאלתי למה אני כ"כ כועסת - עניתי שמקור הדת הוא נכון/חיובי בעיני = וזוהי הרוח, אלא שהדת לקחה את הרוחניות ועשתה ממנה משהו אחר. אם הרוחניות כל כולה הוא לאפשר בחירה חופשית ואישית של כל אחת ואחד מאיתנו, הרי שהדת מגבילה בדיוק את הדבר הזה (ועושה בדרך עוד כמה נזקים). את יודעת, אסתיה, ההודעות שלך הן הדגמה נפלאה להבדל בין רוחניות לדת. את מתיימרת להיות מורה רוחנית.... אבל בעצם את מטיפה לדת - כולל איומים והפחדות - מוגזמים, כמובן - כדרכה של כל דת ש"מכבדת את עצמה". אומרים שצריך לכבד כל דרך... צר לי... אינני מכבדת את דרכך
את טועה ומטעה - בגדול, ואני כועסת על כך שאת משתמשת בכלים רוחניים להשגת מטרות שאין בינן לבין הרוח החופשית דבר.

תיקון אחד - אני מורה המכשירה אנשים

למקצוענות ולמימוש עצמי ואינני מורה רוחנית - אינני אוספת אחרי אנשים שילכו בדרך שלי או בהתאם למילים שלי מורה רוחני תמיד אוספת סביבה המונים ואני, שלושים שנה בתחומים המגוונים שלי, שמחה להודיע לך כי אינני נושאת על פיסת הפאזל שלי איש. אני משתפת המונים בתובנות שלי ובהארות שלי, בהבנות שלי ובידיעות שלי - באינטרנט אך הרי האינטרנט איננו כלי לרוחניות אלא לאיסוף מידע והעמקה. באשר לתגובות שלי במלחמה הזאת? כשהיא היתה קיימת עיתי כמיטבי להאיר לפי התובנות שלי. כעת כשהיא איננה, אני אינני נמשכת למלחמות. יום טוב.

למעלה