רגע עברית

יפעת א

New member
רגע עברית

נשלח לי באינטרנט יום אחד אמא שורוק קמה, וגילתה,שחולם חסר. > >היא קראה לאחיה צירה כדי לחפש את חולם, כי אבא שווא, נח. > >לבש צירה בגד כפת, ויצא לדרך. > >בדרך נתקל בשתי אותיות בומ´´פ. התפתחה תיגרה, וצירה חטף פתח בראש. > >צירה, ששם דגש חזק על אומץ, זרק עליהם חיריק וברח. > >בדרך פגש קמץ קטן, שסיפר לו ששמע שחולם מסתתר בקובוץ שורוק. > >הלך צירה לקובוץ ואכן מצא את חולם מסתתר במזכירות החדשה של המשק. > >איזה בניין, התפעל. > >וכשהגיע הביתה אמא שורוק הורידה לו כזה מקף, שחולם נהיה סגול. > >

לבני ולכל השאר

This is this cat This is is cat This is how cat This is to cat This is keep cat This is an cat This is idiot cat This is busy cat This is for cat This is forty cat This is seconds cat Now go back and read the THIRD word only, in each line from the start

../images/Emo47.gif אסתר - למה ? למה?

אמרטי שעני לע קורה עיבריט בלי ניכוד אז נראה לך שאבין אנגלית- נרה לך ? לקח לי 40 ( forty )שניות בשלישית (THIRD ), להבין ואם לא עיברית ולא אנגלית - צרפתי תמונה...

לחברה שאוהבים לשחק "גן חיות"

הבחנתי ( הבחנה דקה ) שיש לנו כאן חברים וחברות שאוהבים לשחק במשחק ( הידוע והבובולרי... ) "גן חיות"... למי שלא מכיר אז זה הולך ככה ( לא להבהל לוקח מעט זמן ללמוד את העקרונות המורכבים - אך מישכבר התמודד עם בניית אתרים - הכל כבר קטן עליו...) זאת אומרת: הוא שולח תמונה של- מיצי... היא עונה לו בתמונה של- קיצי... והיות והמשחק הזה מאוד מאוד חינוכי - אך מנגד גם מאוד מסוכן בגלל אפקט "ההתמכרות" החזק שהוא טומן בחובו, אז כנראה ( שמעודף צפיה גם אני נדבקתי... ) אז כך נראה שקף הפתיחה של המצגת ממערך השיעור הראשון שלי...

למעלה