רגע לפני.

החתולית

New member
הסטודנט שהיה חייל גולני

ובא מתל-אביב לגוש קטיף, כדי לככב בכל רשתות התקשורת ולצעוק ש"אתה היית המג"ד שלי ואנחנו לא אויבים" - הוא לא ריגש אותי כלל, רק בעלה בי תחושת כעס (הבחור הוא ראש תא הסטונדטים נגד ההתנתקות ולא תושב גוש קטיף כלל). האישה שנאבקה פיסית בחיילים כשתינוק צורח בידיים שלה - לא העלתה דמעות בעיני, רק הרבה זעם. מה העלה דמעות ? תמונה של אישה שקצין מחבק אותה בסלון ביתה הריק מרהיטים, והיא מתנצלת בפניו על כך שהתפרצה ובכתה, ומסבירה שלא התכוננה. הוא מחבק ומבין. חיילת שעומדת מול המון שצורח עליה, כמעט מכה אותה והיא לא עושה דבר כדי להגן על עצמה, למרות שברור לה לגמריי (וגם לנו) שההמון הזה אינו מתושבי קטיף. השוטרים לבשו מדים שחורים, כי אלה המדים שלהם, ואין שום צורך לחפש קונוטציות מחרידות מן העבר - אין שום קשר בין הדברים. אני דואגת לחברים שלי שנמצאים שם - לעכביש ולעוד שני קצינים מקסימים שעזבו הכל וירדו בפקודה לגוש קטיף. אני יודעת שהחלקים הקשים יותר עוד יבואו, וחוששת לבריאותם הפיסית והרגשית. שנעבור את היום הזה בשלום.

cookie13

New member
../images/Emo45.gif

ידעתי שאסכים עם מה שאקרא תחת שמך.... bom dia mulhe!!!

ע פ ר ל ה

New member
ביית...

ביית זה עוגן ביית זה חוף מבטחים ביית זה ריחות ביית זה נופים... ביית זה להיות שייך ומחובר -וניתוק זה קרע ענק. אני לא רוצה לראות את המראות הקשים שמתרחשים שם... זוכרת את פינוי ימית... אין מילים לתאר את הצער והכאב.

malka3

New member
מעדיפה לראות

תמונות קשות אלו מאשר עוד הלוויה של חייל שנהרג מפיצוץ מטען , מפצצת מרגמה, מפיצוץ מנהרת תופת, מירי בציר פילדלפי, מצלף פלסטינאי. מעדיפה לראות את החיילים בוכים עם המתנתקים ולא את בכי הוריי החיילים על ילדם.

מכה

לצערי עוד נראה הרבה הלוויות תמונות מפיגועים כי זה לא נגמר זה מקרב אותם אלינו יותר!

ספיישיל

New member
-רק ש....לפי דברי רוה"מ-

הולכים להראות צעד לעולם בהתחשבות בעוני שלהם. ומצד שני-לשבת מצדדיהם חזק ביותר. אני סומכת על צה"ל.כשרוה"מ כמו שרון נותן אשראי מצד אחד ותנאי מצד שני-שאם יפגעו בנו יחטפו אש "יותר מאי פעם". אני מאמינה לו.כי כששרון מחליט להכנס-זה בולדוזר נכנס.חבל להם על הזמן. שלא נצטרך.... אך צריך לסמוך על צה"ל שלנו. בנ"י תמיד ניצחו כשהיו עם אחד. כשהיתה אמונה במנהיג ומשמעת. כל מדינה היא חזקה כשהיא אחת. ראבק, בשביל מה היו צריכים שמה הישראלים לעשות דרמות? תמיד הישראלים אוהבים לעשות דרמות. ועל זה נאמר: נעשה- ונישמע. בימנו:זה כמו ילד מתחכם- למה שאני אעשה? אני אתקומם.אצלנו- הכל קשה. 4000 אנשי תקשורת וצוותים מרחבי העולם מסקרים את ההתנתקות-אתם קולטים? 4000!! כשישנם 8000 אזרחים לפנות... איזה בדיחה אנחנו ברחבי העולם עם כל ההצגות של המתפנים. בשביל מה?גם ככה התוכנית תצא לפועל. מה, תמות נפשם עם פלישתים? אך הייתי רוצה שכל העולם יראה איך המתפנים אצלנו בוכים על הדגל שלנו.ואיך במקביל אצל הפלסטינאים היום שורפים אותו.. כולי תקוה ואופטימיות שלמהלך כזה לא יהיו תוצאות. מקסימום הבולדוזר יגיע...

הצגות???????????????

תגידי את בסדר???? הצגות?? אנשים שם איבדו ילדים בעלים נשים אבות אימהות הם שילמו את המחיר הכי יקר שיש ואת אומרת הצגות?????? אם פעם אחת היית מטיילת בנצרים היית מבינה שבלי להתווכח צודקים או לא אלה אנשים שמאמינים חזק בזה שהם חייץ אחרון אנשים שהקריבו המון את הכי יקר להם לפעמים חיים בתנאים לא תנאים ואת מה אומרת הצגות... עלוב ומעליב קצת כבוד לאנשים שהולכים לאבד מה שבנו בכל חייהם תאמיני לי שלא היית רוצה לעמוד במקומם

ספיישיל

New member
עזוב רגישות!!!

ביום הכי חם בשנה- דווקא שחור? מסכנים! בטח נזל להם בלי הפסקה....

תעצרי שנייה

את בטח מסוגלת לחשוב אם תתאמצי קצת...... זו תמונה קשה ביותר לראות שוטרים במדים האלה בלי קשר לכלום

ספיישיל

New member
תמונה קשה...

זה לראות ילדות בכיתה י מגוש עציון עומדות בצומת צבר בחום. תמונה קשה זה לראות שימוש בילדים להפרות סדר ומשמעת מול החוק. תמונה קשה זה להעביר מסר נוקב לילדים איך אזרחים פורעי חוק מול הממשל. כשילדים אלה הם אזרחים והדור של המחר. כשאימה מחזיקה תינוק כמו שק תפוחי אדמה בשמש כמו נשק שאף אחד לא יכול לעשות לה כלום. זה לדעתי לא רק תמונה קשה. זה פשוט גועל. הדרמה שיצרו-עונה לעיני (מצליחה) כל צופה טלנובלה. איזה נזק נפשי הם יוצרים כהורים לילדיהם (מעבר לדוגמא של אזרחים "מכבדי חוק). על זה חשבת? גם אתה הורה.

ספיישיל

New member
עזוב רגישות!!!

ביום הכי חם בשנה- דווקא שחור? מסכנים! בטח נזל להם בלי הפסקה....

שחר חדש1

New member
לא כולם.........

חיכו לחיילים ולשוטרים על מנת שיפנו אותם.(התקשורת תמיד מחפשת את הדרמות ). מאות משפחות התפנו מרצון כי חייהם הפכו לסיוט בחמש השנים האחרונות. מאות משפחות ביש"ע סגרו את בתיהם על מנעול ובריח ו"התפנו" לארץ עוד לפני שהחל איזה שהוא דיאלוג על פינוי כי פשוט לא היו מוכנות לקחת את הסיכון ולהמשיך לסכן את חייהן יום יום . בתקוה שהפינוי יגיע להר חברון מה שיותר מהר.........

נועם**

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifנקיטה...

שכמו תמיד מילותייך מהלכות עלי קסם, שכמו תמיד ידעת לכתוב את רחשי ליבי יותר טוב ממני...
התנתקות כמה עצוב, כמה. ואיתך אני בתפילה שבלב הלוואי וכל זה ...לא לשווא...

למעלה