רגע לפני ש...

מכל הבנות שהופיעו בסרטון

וגם מאלו שלא הופיעו בסרטון אני יכול לספור על יד אחת את אלו שאני לא מכיר אישית. כמה מהן יפות מאוד, אף אחת מהן לא מתאימה לדוגמנות ברמה באמת גבוהה.

מאיה543

New member
לפי התמונות (ורק לפי התמונות)

דווקא יש כמה מאוד יפות: ליליאנה, סאשה, אלה, אלינה, ריטה וקטיה... המשקל של חלקן מגוחך (נמוך!), ומן הסתם זה גם לא המשקל האמיתי של חלקן (לפחות לא נראה), אז למה לא לומר את האמת ולחסוך פרובוקציות?

לפי הסרטון הזה אלה הכי יפההה

ולא אהבתי אף אחת אחרת.. אולי את סשה...וקארין מדליקה

מאיה543

New member
"היחצ"נית במקום הודיעה

באופן חגיגי שאין בכוונתה לפתות את הבנות עם קלוריות אלכוהוליות ריקות." - אם זו לא אמירה שנועדה לשם פרובוקציה זולה אז מה כן? ולא רק זה, בסוף הכתבה נכתב המשפט הבא: "על כל פנים, האחרון ילמד אותן מושגים חדשים ומופלאים כמו סטילטו, עידון וכמה קלוריות נכנסות בדיאטת השמנה של בנות שנחשדות באנורקסיה. " בווידאו כמה בנות מצהירות בחגיגיות שהן לא אכלו דבר מהבוקר, לפחות תשקרו..חכמה זה לא הצד החזק שם, בכל אופן. אלוהים, כמה טיפשות ואטימות בהפקה של תוכנית אחת. לפחות תישארו עיקביים שם. אני לא אתפלא אם מס' לא מבוטל של בנות יתחילו דיאטת כסאח בעקבות התוכנית, ונראה לאן זה ימשיך משם.

kimi d

New member
האחרונה ניראת מיוחדת :)

חבל שאני יפספס את הפרק כי אני יהיה בטיול =\\\\\\\ בכל אופן, אני כבר ממש מחכה לזה.. ולדעתי הולך להיות מעניין

RINAT R 21

New member
ריטה אוס מעלפת!!!

היא גם מוכרת...יש לה הרבה בלוגים או איך שקוראים לזה עם אחותה אניטה. היא דיגמנה די הרבה. ויש לה את כל הנתונים לדוגמנות~! הרוב סתם מעפנות, אבל בטוח יש להן איזה שריטה ושיבואו רייטינג לתוכנית :)

מכירה את ריטה אוס בפנים :)

היא ילדה יפה, אבל שוב היא ילדה והיא ניראת גם ילדה .. אחותה אניטה באמת מהממת! ריטה קצת פחות

כרגיל לאחר חקירה מעמיקה חח

ראיתי תמונות של כמה מהמתמודדות במקושרים, קארין כהן ממש יפה ומיוחדת, יש לה גם גוף והיא מצטלמת טוב! רעות דורון מיוחדת, האף קצת הורס אבל בקטנה, ריטה אוס לא משהו בכלל, היא חמודה + לא יותר מיזה. ואהבתי גם את אלה מהסירטון, לדעתי היא הכי יפה שם! ליליאנה הג'ינגי'ת גם יפה וזהו השאר לא אהבתי.....

ריטה כפרעליה ואניטה גם ומריה חברות טובותשלי:]

שיהיה לריטה המון בהצלחה אני מחזיקה לה אצבעות שתזכה.. מגיע לה לפי דעתי!

עמי1986

New member
מהההההה זהההה מההה????

קארין עוד ניראית סבבה לדוגמנות קטיה חמודה בפנים אבל לא יותר מזה! מה לעזאזל ריטה חשבה כשהיא דפקה תחיוך באגס באני הזה?? לא יודע איך היא ניראית בלי החיוך אבל היא לא משהו... אצל שיר אהבתי את המבנה פנים יש לה לסת ממש יפה ניראלי שיש לה סיכוי.... צליל גם ניראית טוב אבל הליפסטיק שלה עושה לי אסוציאציות שהייתי מעדיף שימחקו לי כבר מהזיכרון! ומה לעזאזל חשבה אלינה הזאת כשהלכה להיתחרות?? לא יודע אין בה משהו יפה....

למעלה