רגע לפני שנפרדים....

נירצו'קקקקק שלנו

אוהבים אותך בהצלחה בהמשך הדרך ותודה על כל מה שעשית בשביל כל אחד מאיתנו המון הצלחה בהמשך ותודה על הכלל נירררררר אוהבים אותךךךךךך נשמה..!!!!! אתההההההה תותחחחחחחחח ניררררר תודה על הכללללל...!!! אתה מילאת את המשרדדדדדד באושררררררררר אתה בן אדם זהבב מגיע לך את כל ההצלחה שבעולםםםם...

Music4Life

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif ניר....(במיוחד בשבילך) ממני.

וואי אני בהלם
אתה עוזב? כמו שאמרו פה לפניי, גם אני המומה לקום הבוקר, לפתוח את הפורום עם הודעה כזאת עצובה (אך גם שמחה).... וכמובן שאני הולכת להגיב, ולא 3 שורות. כי אתה חשוב לי.
ניר, תן לי רגע לארגן פה את המחשבות שלי ולהתחיל לכתוב לך משהו משמעותי מהלב, כמו שאני יודעת.
וואי, האמת שכואב לי לשמוע שאתה עוזב...אני לא בנאדם שקל לו ויודע איך להתמודד עם פרידות. בחיים יש המון פרידות, אם זה מחבר, או מחברה טובה, ממקום עבודה או מקרוב משפחה... והנה אני שוב נצבת בפני "פרידה" כלשהיא, וזה קשה לי....מאד...
מאז שהתחלתי מעריץ את שרית, הכרתי אותך דבר ראשון. וכבר על השנייה הראשונה ראיתי שיש לי עסק עם בחור מקסים, רגיש, מיוחד, חמוד, עם לב זהב, מתוק אמיתי
. נאמרו פה דברים מאד יפים ומצטערת עם זה יחזור על עצמו אבל כל אחד כותב לך אינדיוידואלית. אתה בחור מיוחד, אין ספק בכך...וגם אני כבר מסתכלת עלייך הרבה יותר מחבר צוות המשרד. אתה יותר כמו חבר של כולנו, סחבאק כזה
עם לב טוב שמוכן תמיד לעזור. ועל זה תמיד הערכתי ואהבתי אותך.
יצא לי להכיר אותך באופן קצת יותר קרוב ותמיד שמחתי לבוא למשרד ולראות ולדבר איתך. אני מכבדת על ההחלטה שלך לעזוב את המשרד וללכת בדרך חדשה. כל דבר בחיים מגיע לסיומו בשלב מסוים, ואני יודעת שאתה הולך בדרך חדשה שתתאים לך יותר, ושתמצא שם את עצמך בצורה אחרת וטובה. על זה אני שמחה..ומאחלת לך כל טוב, המון
, שתהיה תמיד מאושר במה שאתה עושה, בלי חרטות אף פעם. אני בטוחה שיהיה לך טוב. אני לא אשקר שכואב לי ה
כרגע, שזה מוזר לי...אבל אני יודעת מזה פרידות וזה קורה בחיים הרבה פעמים וזה חלק וצריך להתמודד עם זה. ברצוני להודות לך על הרבה דברים. על היחס החם שתמיד הראת לי...מההתחלה. תודה שהקשבת לי, שהייתי מוכן לעזור תמיד, על היחס החברותי והאישי שלך, על החיוכים שלך
ובאמת...על הכל. כולם אוהבים אותך ויש לזה סיבה מוצדקת בהחלט
אתה בחור נהדר...תותח אמיתי
אני מעריכה אותך מאד מאד כבנאדם, את העבודה המצוינת שעשית במשרד אין עליך
וואי אני אתגעגע..זה לא יהיה אותו דבר בלעדיך אז הגיע זמן לסיים את זה (כי אני יכולה למרוח את זה לנצח...) עצוב לי אך גם שמח לי....
המון
שוב בלי גבולות אני אוהבת אותך
, תשמור איתנו על קשר חמוד
ונתראה רק בשמחות
ממני,
ניבה קלזון
נ.ב - חכה חכה למכתב שלי..............

Music4Life

New member
יא קשה לי עם זה...אוף..שונאת פרידות

ברצינות, כל פעם אותו סיפור......... גרררררררררררר

ניר

אני לא מכירה אותך כ"כ אבל אני יודעת שאתה אחד האנשים הכי מיוחדים מכל המשרד אז אני מאחלת לך המון הצלחה בדרך החדשה שלך!

נירו'ששששששש../images/Emo140.gif

שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןן
בהצלחה בדרך החדשה שלך....

יוואווו../images/Emo2.gif לא נכוןן..../images/Emo10.gif

איזה באסה שניר עוזב!!..ניר אתה תיהיה מאוד חסר.. במשרד ובטלפונים עם אמא שלי... אבל כל סוף דרך היא התחלה חדשה בשבילך..אז שיהיה לך בהצלחה מתוק... אוהבת אותך מאוד...

חן חמי

New member
גם לי מאוד יחסר...

החיוך שלו
שאני באה למשרד
או
שהוא יגיד לי דודה שלי- למרות שאני האחיינית אבל שטיות..

morushka

New member
ניר עוזב?! וואי..*בשוק*..

טוב עכשיו חמי אמרה לי במסן שניר עוזב אז נכנסתי לפורום לכתוב לו תגובה.. ניר!!! כל פרידה היא התחלה חדשה.. ממה שהכרתי אותך בתקופה שלי בפורום אתה אחלה בנאדם!!! אז שיהיה לך המון המון המון הצלחה בהמשך הדרך!!! אוהבת.. מור..

ניר

כל סוף הוא התחלה של משהו חדש כמו שמור אמרה עצוב שאתה עוזב שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחר אתה באמת אחלה של בן אדם תודה על כך מה שעשית בשבילנו המעריצים

rhilf

New member
לניר

אפילו שלא יצלא לי להכיר אותה כמו כולם, אבל אני שמח שיצא לי לפגוש אותך. תוד על העדיכונים ששלחת לי וכך תמיד הייתי מעודכן מה קורה עם שרית. בהצלחה בדרך החדשה.

Music4Life

New member
יאללה ניררררררר תכתוב משהו ../images/Emo8.gif

תגובה, משהו....
תגיד שקראת את כל השרשור הענק הזה שהוא רק בשבילך מותק

../images/Emo41.gifלניר../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

היי מה קורה? הייתי די בשוק כששמעתי שאתה עוזב..כאילו באמצע החיים מודיעים לנו שאתה עוזב
רציתי לאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך ושתצליח בכל אשר תעשה! אני לא יודעת אם אתה זוכר,אבל לפני כשנה וחצי אם לא יותר, הגעתי למשרד,כולי מתרגשת ואתה דיברתי איתי ושאלת אותי שאלות..הרגשתי כבר יותר נוח ופחות היתרגשות
לא נראה לי שאתה זוכר כי באו למשרד אלפים כמוני
בכל מקרה אני זוכרת אנחנו אוהבים אותך מאוד מאוד מאוד
ונשמח אם תבוא מידי פעם לביקור ותכתוב לנו מה קורה איתך

nir b27

New member
אין לי מילים...../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שלום לכולכם
. או שבעצם מגיע לכם יותר (ללא ספק) אז שוב שלום ל דודו,חן ,מושיק,דניאל,רעות,עינב,יפעת,אורנה,שי גרשון ,שי גרשון(2) ,שי שוהם,מאירה,צביה,לירן,אושרה,ניבה,הילה,דורית,רותם,לאה,חביבה,מור,ניקול,רועי, ועם שכחתי מישהו
.
טוב אז אין לי ממש מושג מה אני הולך לכתוב אבל אין ספק שבהחלט הגיע הזמן. לפני כ חמש שנים הגעתי לאי גי הפקות , אחד הדברים שמיד הבנתי הוא שיש לי עסק בנוסף לכל העבודה הרבה (והיתה) עם הרבה ילדים וילדות שרצו רק דבר אחד "לגעת" בשרית חדד. בכל אפשרות שקיימת ושלא , וכמו שהבנתי את הדבר הזה, מהר מאוד הבנתי שמאחורי כל מעריץ/ה עומד/ת אישיות מיוחדת שאותה הכרתי עם הזמן , מהר מאוד הפכתם לסוג של חברים שלי , שיחות על בסיס יומי , חלקכם אף שיתפתם אותי בחיים הפרטיים שלכם ,בהתלבטויות , באירועים השמחים וגם הפחות שמחים . לומר שהשתדלתי להיות סבלני זו לא המילה הנכונה כי באיזשהו מקום לא הייתי צריך, כזה אני וכל אחד ואחת מכם בשלב מסויים הפכתם לחלק בלתי נפרד מסדר היום שלי אם זה בטלפונים ,מיילים ,מסרים, פורומים , חלקכם אף SMS שלא נדבר על שיחות לבית שלי , היום במבט לאחור עולה בי מחשבה שאולי כל זה יחסר לי הקשר איתכם, אבל במחשבה שניה אני לא עוזב לשום מקום אני נשאר בארץ . לרובכם יש את דרכי ההתקשרות אליי ולמי שאין יהיה בסיום המכתב
את השירשור הגדול הזה קראתי כמה פעמים ואין לי מילים לבטא את מה שאני מרגיש כל פעם מחדש . מה שבטוח אתם יודעים להחזיר אהבה ולהעריך , את השירשור הזה הדפסתי ואני מתכוון לשמור לעוד הרבה זמן ואני רוצה להגיד לכם שזו אחת המזכרות היפות אם לא היפה ביותר שנשארו לי וישארו . בהזדמנות זו אני רוצה לשוב ולהודות לכולכם על הכל ובעיקר על ההערכה המדהימה ועל הוקרת התודה שאותה הבאתם לידי ביטוי בשרשור זה . להתראות, ולהתשמע . ניר הבטחתי ולכן אקיים המייל שלי שהוא גם המסנגר שלי [email protected] וכמובן ניתן לשלוח אליי מסרים באמצעות הניק הזה . שיהיה לכולכם חג פורים שמח ושבת שלום ניר

למעלה