../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif ניר....(במיוחד בשבילך) ממני.
וואי אני בהלם
אתה עוזב? כמו שאמרו פה לפניי, גם אני המומה לקום הבוקר, לפתוח את הפורום עם הודעה כזאת עצובה (אך גם שמחה).... וכמובן שאני הולכת להגיב, ולא 3 שורות. כי אתה חשוב לי.
ניר, תן לי רגע לארגן פה את המחשבות שלי ולהתחיל לכתוב לך משהו משמעותי מהלב, כמו שאני יודעת.
וואי, האמת שכואב לי לשמוע שאתה עוזב...אני לא בנאדם שקל לו ויודע איך להתמודד עם פרידות. בחיים יש המון פרידות, אם זה מחבר, או מחברה טובה, ממקום עבודה או מקרוב משפחה... והנה אני שוב נצבת בפני "פרידה" כלשהיא, וזה קשה לי....מאד...
מאז שהתחלתי מעריץ את שרית, הכרתי אותך דבר ראשון. וכבר על השנייה הראשונה ראיתי שיש לי עסק עם בחור מקסים, רגיש, מיוחד, חמוד, עם לב זהב, מתוק אמיתי
. נאמרו פה דברים מאד יפים ומצטערת עם זה יחזור על עצמו אבל כל אחד כותב לך אינדיוידואלית. אתה בחור מיוחד, אין ספק בכך...וגם אני כבר מסתכלת עלייך הרבה יותר מחבר צוות המשרד. אתה יותר כמו חבר של כולנו, סחבאק כזה
עם לב טוב שמוכן תמיד לעזור. ועל זה תמיד הערכתי ואהבתי אותך.
יצא לי להכיר אותך באופן קצת יותר קרוב ותמיד שמחתי לבוא למשרד ולראות ולדבר איתך. אני מכבדת על ההחלטה שלך לעזוב את המשרד וללכת בדרך חדשה. כל דבר בחיים מגיע לסיומו בשלב מסוים, ואני יודעת שאתה הולך בדרך חדשה שתתאים לך יותר, ושתמצא שם את עצמך בצורה אחרת וטובה. על זה אני שמחה..ומאחלת לך כל טוב, המון
, שתהיה תמיד מאושר במה שאתה עושה, בלי חרטות אף פעם. אני בטוחה שיהיה לך טוב. אני לא אשקר שכואב לי ה
כרגע, שזה מוזר לי...אבל אני יודעת מזה פרידות וזה קורה בחיים הרבה פעמים וזה חלק וצריך להתמודד עם זה. ברצוני להודות לך על הרבה דברים. על היחס החם שתמיד הראת לי...מההתחלה. תודה שהקשבת לי, שהייתי מוכן לעזור תמיד, על היחס החברותי והאישי שלך, על החיוכים שלך
ובאמת...על הכל. כולם אוהבים אותך ויש לזה סיבה מוצדקת בהחלט
אתה בחור נהדר...תותח אמיתי
אני מעריכה אותך מאד מאד כבנאדם, את העבודה המצוינת שעשית במשרד אין עליך
וואי אני אתגעגע..זה לא יהיה אותו דבר בלעדיך אז הגיע זמן לסיים את זה (כי אני יכולה למרוח את זה לנצח...) עצוב לי אך גם שמח לי....
המון
שוב בלי גבולות אני אוהבת אותך
, תשמור איתנו על קשר חמוד
ונתראה רק בשמחות
ממני,
ניבה קלזון
נ.ב - חכה חכה למכתב שלי..............