רגע לפני שנפרדים....

רגע לפני שנפרדים....

ניר בוסקילה- האיש
והאגדה
ביום שלישי הקרוב
(15.3)
עתיד לסיים
את תפקידו במשרד
. כולם כבר מכירים את ניר
שהיה חלק מכל מה שקשור לשרית חדד
בחמש השנים האחרונות
שלא לדבר על החלק שלקח בחיים של כולנו
המעריצים
. אם זה ביחס, בהבנה וברצון לעזור תמיד
הפרידה תהיה קשה
וניר פונה לדרך חדשה
וזה הזמן לאחל לו המון בהצלחה
בשם
כולנו
שאוהבים
ומוקירים אותו
. ניר, שיהיה בהצ
חה

דודו טל

New member
נירצ'...

טוב זה לא פרידה, זה רק התחלה של דרך חדשה, טובה ומשמעותית יותר עבורך. להגיד שזה לא יהיה אותו הדבר, ישמע מעט בנאלי, ובעיקר קיטשי, אבל זה נכון לחשוב שלפני שנתיים כשהרמתי טלפון בפעם הראשונה, היית קשוב, נחמד, ועם רצון ענק לעזור, תמיד היית שם, ותמיד עם אותו חיוך ענק, חיוך שקידם כל אחד שנקרה בדרכך. אז אחרי כל הלבטים, השיחות, והרצון בשינוי , זה כבר אוטוטו מגיע, וזה הזמן לאחל לך המון הצלחה גדולה, ולומר ש"משפחה לא בוחרים- וממשפחה לא נפרדים" שמור על קשר- על עצמך, על החיוך ועל קור הרוח. דודו טל.

חן חמי

New member
../images/Emo149.gifלניר החמודד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניר בוסקילה
ניר- דוד יקר,
אז נכון שפרידות הן תמיד קשות,
אבל פרידה, זאת תמיד התחלה חדשה,
התחלה של משהו טוב, חדש ומרענן,
בשנים האחרונות הספקתי להכיר אותך ולהבין שיש לי עסק עם בן אדם מיוחד, אדם עם לב זהב
- שאכפת לו, ויודע לתת את ההרגשה הכי טובה לבן אדם שאתה מדבר איתו.
בגדול- מה שרציתי שתדע- כבר אמרתי, אבל אין לי בעיה להגיד את זה שוב. אז בשבילי, ניר לא היית רק חלק מהמשרד של שרית חדד, בשביל העידכונים, היית חבר, ממש משפחה! {נחמד למי שהספיק לשכוח!!!!!!} הזכרון הכי מתוק שישאר לי ממך- זאת התקופה האחרונה בעצם שהתחברנו יותר והבדיחות שלנו ויציאות ה"קרש" שלי באמצע הלילה. סה"כ אני מאוד מאוד שמחה בשבילך- שהחלטת לעשות משהו טוב למענך, והפעם לא להתחשב באחרים, כמו שאתה תמיד עושה. אולי יהיה לי קצת קשה (אבל אני אתרגל), כי אני נורא אתגעגע
, למרות זאת יהיה הכי כיף לדעת שאתה מאושר, ומרגיש שאתה מצליח לממש את עצמך-שזה הכי חשוב בעצם. אז אני בטוחה שאתה יודע וזוכר- כמה אני מעריכה אותך, על העבודה שלך, על הסבלנות שלך, ובכלל על כל מי שאתה ועל כל מה שהיית! אז אולי אתה נפרד לשלום...
אבל ממני !
בחיים לא !!!!!!!
אוהבת אותך כ"כ
חמי :)

מושיק20

New member
לניר הדוד היקר

בשנה האחרונה זכיתי להכיר אותך מעבר לאותו ניר מהמשרד של שרית חדד. בנאדם סבלני, קשוב ומבין שנותן מעצמו ומוכן לעזור בכל רגע. אני חושב שלא הייתי זוכה להכיר אותך מקרוב בלעדי דודו. כשלפני יותר מחצי שנה פתחתי את הפורום. ללא היסוס מיד נרתמת לעזור ולתמוך ולהביא רעיונות וחידושים להרחבת הפורום
עכשיו כשאתה פונה לדרך חדשה, אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה
שיהיה לך רק טוב בכל דרך שתבחר.... אל תשכח שמשפחת נחמד איתך לאורך כל הדרך
אוהב המון
מושיק

לניר

אנחנו לא מכירים אישית, אבל שמעתי הרבה עלייך ומה שאתה עושה בשביל כל המעריצים בישראל אז אני רוצה לאחל לך רק טוב, ובהצלחה בהמשך!

Child Of Love

New member
נירוש מאמי שלי....../images/Emo99.gif

טוב אז ככה... כמעט כל מה שאני מרגישה ורוצה להגיד לך כבר נאמר... למה כמעט? כי אני לא חושבת שאפשר לתאר גם במיליארד מילים את מה שאני חשה עכשיו, ניר אי אפשר לתאר במילים עד כמה אתה חשוב לי ולכולנו ועד כמה אנו כה אוהבים אותך.... אני לא אשקר אבל אתה מאוד תחסר לנו.... החיוך שלך בכל פעם שאנו באים למשרד יחסר לנו, היחס, ההבנה, הרצון הטוב.... בשבילי אתה מזמן מזמן כבר לא רק זה ש"עובד באיי.ג'י" בשבילי אתה הרבה מעבר לזה.... אתה איש יקר... אני אוהבת אותך ברמות שקשה לתאר, אם בכלל אפשר. כמה שאתה אומר שאתה לא נפרד מאף אחד ועדיין תשאר בקשר זה לא יהיה אותו הדבר... ניר, אני מאוד יתגעגע
אבל ביחד עם זאת אני גם מאוד שמחה בשבילך
הגיע הזמן שתעשה את מה שטוב לך, אך ורק לך, בסופו של דבר זה החיים שלך ואתה תחייה אותם, ואני מאוד רוצה שתחייה אותם באושר וכמו שתמיד רצית, כמו שתמיד חלמת... וזה מגיע לך, מאוד. נירצ'וק נשמה... שיהיה לך המון בהצ
חה ואני מקווה שתמצא את מה שאתה הכי רוצה להיות, אתה מה שאתה הכי אוהב להיות. אני רוצה שתדע שאני מאוד גאה בזה שאני אחת מההמון שמכירים אותך, את ניר האמיתי. תמיד היית בשבילי בנאדם מיוחד ותמיד זה ישאר כך גם יתהפכו עולמות, אני באמת אוהבת אותך ואתה באמת כה חשוב לי. אני זוכרת את היום הראשון שהגעת למשרד.... אני זוכרת את היום הראשון שדיברתי איתך, שפגשתי אותך... קשה לשכוח כאלה רגעים כי לא בכל יום פוגשים אדם כה מיוחד ומקסים כמוך. אתה בנאדם שקשה מאוד לא לאהוב, אני לא חושבת שזה אפשרי בכלל, בכל מקום שאתה נמצא יש אנשים מסביבך שכה אוהבים אותך גם אם הם הכירו אותך רגע לפני. קל לאהוב אותך בנאדם.... יאווווווו אתה לא מתאר לעצמך כמה אני אוהבת אותך
... אז באמת נירניר אמן שיהיה לך המון מהכל, הכל מהכל, שיפתחו בפנייך אינספור דלתות, ותזכור שלכל מקום שתפנה, בכל דרך שתלך, בכל עתיד שתרצה לחיות בו אתה יכול העולם הזה נמצא בשתי ידייך.... ותמיד אבל תמיד יש אנשים מאחורייך שאוהבים אותך ורוצים את טובתך בלבד, אנשים שיהיו איתך בכל מקום, בכל מצב, בכל זמן וגם עכשיו. אני אוהבת אותך ותמיד איתך לנצח שרית- רעות קרואני... I LOVE YOU אגב שלחתי לך מייל....

ניר... ../images/Emo25.gif

קודם כל אני בהלם מהידיעה הזאת..
לא חשבתי שאני יקום בבוקר ואני יראה כזו הודעה
בקיצור ניר, אני רוצה לאחל לך שתיהיה לך המון הצלחה בכל מה שתבחר ותרצה לעשות
, אתה בן אדם מקסים ומגיע לך
אנחנו לעולם לא נשכח מה שעשית בשבילינו, את היחס שהענקת לנו ואת הרצון הרב לעזור לכולנו..
אוהבת אותך!, יפעת

tvshow2004

New member
ניר היקר בהצלחה בדרכך החדשה ../images/Emo13.gif

אתה אדם רגיש עם לב זהב תודה על התיחסותך ועזרתך האדיבה ורגישה בזמנים לא זמנים ואתה כבר מבין. לעולם לא אשכח אני מאחלת לך המון הצלחה בדרכך החדשה שבה תבחר

שי שוהם

New member
ניר ניר...

עצוב לי שאתה עוזב..
שהיה לך בהצלחה בחיים ובהמשך!..
שתהנה מכל רגע ורגע בחיים..
+++++++++++++++++++++++++++ הביטו אל האופק אל המקום בו מתחברים מים ושמיים. הביטו אל האופק ושאפו תמיד להגיע אליו, אל מקום החיבור. וכשתגיעו אליו, תגלו שבעצם נקודת האופק התרחקה, ושוב תביטו אל המקום בו מתחברים מים ושמיים ושוב תשאפו להגיע אליו. כי זו מטרת האדם, להתקדם הלאה, ולשאת מבט אל האופק

מאירה 1

New member
ניר פריצה קטנה לפורום ....

רק כדי להגיד, שיהיה לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחר ללכת, בכל מה שתבחר לעשות אני בטוחה שתתקבל בברכה בכל מקום חדש אליו תגיע עכשיו ובעתיד ואין לי ספק שתצליח. המון

ניר-

אני עדיין בשוק... ואני חושבת שזה המקום להגיד לך-תודה! תודה רבה על ה-כ-ל-!-!-! ובהצלחה בדרך החדשה...

אנחנו לא כ"כ מכירים אישית אבל...

שמעתי וראיתי אותך הרבה ידוע
י ולכולם שאתה הוא הבורג המרכזי שבמשרד אי.גי הפקות תמיד ידעת לארגן ולעשות דברים בשביל המעריצים לא בכל משרד הפקות של זמרים יש אדם כמוך שהוא ממש המקשר בין המעריצים לשרה, אז, שיהיה לך המון
בכל אשר תפנה, אני בטוח שבלעדייך יהיה קשה ואולי אפילו שונה...

לניר בוסקילהההההה מאושרהההה

לנירושששש מה המצב??? שהיה לך בהצלחה בהמשך הדררררךךךך בתו מנהל אישי שלי חחחח סתם.... אני מאווד יתגעגע סומכת עלייך שתמיד תהיה הטוב ביותר. אני מאווד מקווה שתעסוק במה שאתה אוהב אבל לפני כן מגיע לך חופשההה קצרה על העבודההה הקשה שעבדתםםם ברור שתחסר לכולנו ביחס החם ואהוב שלך מה שאין לרבים... אוהבת אותך מאווד מאודדדדדד אושרה הכוכבת חחח

לנירווששש שכחתי משהו

תגידי שאת מתכוונת. השתיקה שלך רועמת. איזה יום עצוב. תגידי מה את מתעלמת? תגידי שקר או אמת. תגידי משהו. תגידי, כי כמעט שכחתי מה זה רגש, כמו שלימדת אותי. לא מרגיש אפילו יום. תגידי, כי אולי נכון. לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות. תגידי, את לא שמה אודם לכבודי כמו מקודם. איזה יום עצוב. תגידי כי זה כמו מלכודת, לא צחקת כבר איזה חודש. תגידי משהו. תגידי, כי כמעט שכחתי מה זה רגש, כמו שלימדת אותי. לא מרגיש אפילו יום. תגידי, כי אולי נכון לא לפתח ציפיות, לא לפתח אשליות. תגידי שאת מתכוונת. השתיקה שלך רועמת. איזה יום עצוב. תגידי מה את מתעלמת? תגידי שקר או אמת. תגידי משהו. וכמובן איך אפשר בלי החלק הקטן של..... במטוס סילון לארצות הברית רק עם דיילת וענן. שתי דקות לנחות, שתי דקות להמריא, ובין שני אלה יש עוד זמן. אז אני פונה לפתע לדיילת, ואומר לה: "יש לי שאלה אחת להעביר: אם אפשר לחיות למטה, כאילו זה למעלה?" הרי היא ציפור שחיה באוויר.

ניר
לא נכוןןןן
ניר'וששששש

קודם כל אני לא מאימין אימאאאאאאאא ניר
דבר ראשון זה שיהיה לך המון המון בהצלחה בהמשך הדרךךךךךךךךךךך
ותודה לך על הכללללללל אתה התותח האמיתי
ולא נישכח אותך בחיים
אתה התותח אתה
ואיי אני לא מאמין נירוש שלנו עוזב
ניר בהצלחההההההההההההההההההההההה
אוהבים אותךךךךךךךך

למעלה