רגע לפני סיום

מ רמי ר

New member
רגע לפני סיום

הכל החל בשבת שעברה מקבל טלפון ממשה התותח מוגיע לי חד משמעית כי הים התעורר ויש הכל אבל הכל
גומברים בורים ביזרי לוקוסים הוא נשבע לי כי הוא ראה אפילו מושטים (סתם)

"הייתי בשבת לוקוס גדול אצלי עוד גומבר שברח ועוד תקיפה לא מזוהה"

כמובן שמייד אמרתי לו שיעזוב אותי כי שטפתי שטיפה יסודית של כל הציוד לפי פסח והורדתי את חלקו למרתף וכרגע אני מוקד בציוד לייט לקראת דייג מתוקים ולא בא להרטיב ציוד

משיקו לא מוותר וחשוב לציין כי זה חופש פסח ולא פשוט לעזוב את הבית וללכת לים ומחליטים יום ראשון ללכת שקיעה , כמובן שמגיעים לים חצי שעה ראשונה בית קברות לא ביזרי לא קפיצות התחלתי כבר להסתלבט על משה אולי הוא ראה דגים באיזה בבריכה בבית עובד
עוד חצי שעה עבודה החלפה מאסיבית ועיקשת של דמויים ג'יגים ניקלים פופרים לא עוזר כלום
ואז באיזור שבע נפתחו השמיים והתחלנו לקבל תקיפות מאסיביות של גומברים עבודה רק על דמויים מדגם "minnow" אורך 130 בצבע צהוב לבן עובדה עם הדמוי יחסית איטית כבר יש שקיע וחשיכה הדמוי יורד אפילו לעומק של מטר , מרחקי התקיפה השתנו בין 7 - ל30 מטר מהמזח והתוצאה החלקית לפניכם

שימו לב לגומבר שעבר ניתוח להסרת דמוי כאשר כל ה 13 ס"מ היו כבר בקבע יחד עם 3 משולשות משהו מטורף , התמונה צולמה אחרי משיכה חזקה של הדמוי מהקיבה

מ רמי ר

New member
המשך חופשת פסח

לאחר אותו יום ראשון לצערי אי אפשר ללכת לים ואנו מקבלים כל הזמן מסרים על דגים שיוצאים חבל פספוס בינתיים הים עולה ויורד ואז שבת זה כבר סוף החג המתיש הזה מת לצאת לנשום ים בערב אני שואל את משה אם הוא מצטרף לשעה וחצי לא יותר כי יש מחר לימודים וצריך להיות עם המשפחה ביום האחרון מושיקו כמעט בוכה בטלפון ואומר שהוא לא יכול אבל מתחנן בפני שאלך הוא כנראה ידע למה מושיקו מודיע שהוא מוותר ואני מחליט ללכת השעה כבר שש יוצא מהר ומשנה כיוון עדיין במרכז חפי תל אביב יפו, מתקשר מהר לביבי אומר לו שאני הולך לשעה וחצי ויצאתי לדרך קרוב אליו , מודיע לי שהוא הצטרף , אני כמובן מודאג כי ביבי לא יודע ללכת לים לשעה וחצי מקסימום לבוא לתת ייעוץ פחות משמונה שעות הוא לא פותח חכה גם לא לזרזור מגיע לחנייה מרכיב ציוד ביבי מצטרף ופוגשים ים בעייתי שניים עם שלוש חכות פרוסות על המזח בכיון הרצוי , רוח צפון מערבית חזקה מעצבנת עם ים מבורבר רצח , מתפצלים בלית ברירה , ראשית אני כמובן מרכיב את הרשת ביבי מעיר הערה שאני אופטימי מידי היום , טוב יש לי הרגשה טובה ומתחילים לעבוד עם ניקלים כבדים , אין ברירה הרוח והקשת בחוט עושה את החיים קשים אחרי רבע שעה אני מחליט שאיו ברירה אני מרכיב דמוי של השבוע ולתדהמתי למרות הרוח הוא עף ל 20 עד 25 מטר ולא מקבל קשת בחוט ומאפשר עבודה יציבה ורצופה עם תחושה של מצב הרוח חמש דקות של עבודה ויציאה של חוט מטורפפפפפפפפפת שם יד על השפולה בטוח שהיא פתוחה לגמרי רואה שהיא מכוונת סביר מבין שיש כאן פלמידה יפה לפי הזוית וריצה הראשונה של החוט בינתיים כמובן מסתבך בחכה החוף הפרוסה על המזח וצועק לביבי מהצד לעזרה דחופה , אני בלחץ ולא מרגיש איפה הדג רץ כי כל הזמן החכה מושכת לי את החוט וחשוך יחסית , מחליט לא לשחק איתה , בכל זאת סט שיכול למשוך גם 8 קילו ללא בעייה נועל קלאטש (בדרך כלל לא משחק בעת הבאת הדג) ומביא אותו עם החכה של הבחור אלי חתיכה יפה ביבי מעלה עם הרשת ויש דג נוסף , הדמוי הגיעה עם 2 קרסים שבורים , לא נורא

alonps

New member
זה ממש קורבן פסח

יפה מאד רמי, תפיסות מעולות ואפילו סיפור ופייט.
תמשיך להרביץ!

shragam

New member
אח אח אח איזה יופי של התעוררות

טוב לקרוא ולראות הדגים חוזרים.
בתאבון רמי

kfir2222

New member
יופי של דוחות ! נחמד לדעת שהפלמידות פה מתחיל

לדגדג לי באצבעות, כמה זמן לא נגעתי בציוד זרזור...

וריולה

New member
יופי של תפיסות רמי כל הכבוד אחלה מיקבץ

המשך כך
לבריאות .

עדי

asia7

New member
אקשן מהנה .

הבורים מציפים את החופים , גם הביזרי ....הגומברים יודעים את זה .

אחלה תפיסות , פלמידה זה יותר מאתגר מגומבר בטח בתקופה ואחריי שנה כזאת .

מצ"ב סנונית ראשונה לאלה שהנעימו לי את הדייג בקיץ הקודם ...

למעלה