רגע לא ברור

שיריה

New member
רגע לא ברור

הידיים על המקלדת... ואני לא מוצאת את המילים שכל החג והשבת דיברו בי כל כך ברור... מצחיק... זה תמיד מתחיל ככה... תקשורת בין עולמות, זה אמת? אשליה? או סתם כישרון? זוכרת את הלילה ההוא... קו 841 עושה את דרכו לצפון. יום עצוב היה לי, שאתה מגיע למקום ישן וחשוב, ומגלה שהכל השתנה כשלא היית, אתה מגלה שאתה כבר לא חלק. ואז... 3 לפנות בוקר ליד הכנרת, משב רוח עובר בי, משב כזה טוב. אוהב. ושוב טוב לי. אחרי 45 דקות הדירה נעולה. טלפון לחברה טובה שתפתח לי, היא לא נמצאת, היא ליד הכנרת, לפני 45 דקות היא ראתה את האוטובוס וצחקה... שמתאים לי כל כך להיות עליו. והמשב רוח הזה והטוב שפתאום הרגשתי... זה לא שפת גוף, זה אפילו לא מבט בעיניים. זה יותר מזה, כל כך הרבה יותר. זאת תקשורת בין נשמות. *** שנה לפני... משבר אמון ראשון. סוג של קשר שהיה אשליה... הייתי בטוחה שאכפת קצת מעבר לדברים השיטחיים והיום יומיים. טעיתי. תקשורת מעבר זה לא מה שחשבתי. עוד משהו שישמע מצחיק... אתמול יצאתי להגיד לך לילה טוב יצאתי מחוץ לעיר, והגעתי עד אלייך, וכל זה בלי לזוז ממיטה. וידעתי שאת חושבת עליי, וידעתי שאת כבר לא כועסת... וחייכתי. ןחשבתי... האם זו אשליה ? אני סתם מקשקשת שביבי מחשבות, זה בסדר לא להגיב, סתם רציתי להסביר לי, מהי תקשורת מעבר, תקשורת שהיא מעבר למילים לפעמים היא אפילו מעבר למבטים, אם היא כישרון ? אינטואיציה ? אמת, או סתם אשליה...

dance of life

New member
מ..

ה"סתם קשקושים" שלך פתחו לי את הבוקר.. יום מקסים שיהיה לכולם :)

שמיים וארץ

יש תקשורת בין נשמות. יש תקשורת בעולם הרוחני, תקשורת של רגשות. העולם הרוחני, הוא עולם של חלומות ודמיון. יש אומרים שהעולם הרוחני הוא הרבה יותר מהעולם החומרי, עד שכמאט חושבים שאין ממש חשיבות לעולם החומרי. כאילו שהוא איזשהוא תוצר לוואי של העולם הרוחני. יש אנשים שיש להם חוסר בעולם הרוחני, ויש אנשים שיש להם חוסר בעולם החומרי. אהבה מקשרת אותנו בעולם הרוחני. והגוף מקשר אותנו בעולם החומרי. לאהוב אדם בעולם הרוחני, למרות שאינך חיי איתו בעולם החומרי זה נחמד. גם לחיות עם אדם בעולם החומרי, שאינך אוהב אותו בעולם הרוחני זה נחמד. יש כל מיני רמות של אושר, ורמות שונות של אושר הן רמות שונות של קיום. אני אישית אהיה מסוגל להגיע לרמות מאוד גבוהות של אושר רק אם הייתי קשור לאדם שאני קשור אליו בעולם הרוחני, גם בעולם החומרי. וכיוון שאני לא במצב הזה, אני מנסה להיות מאושר כמה שאני מצליח. אז יש תיקשורת בין הנשמות. אבל אל תזניחי את העולם החומרי.

אני מאמינה שיריה...

שאם אוהבים חזק חזק... אבל ממש חזק.. התקשורת היא מעבר למילים....

למעלה