רגעים

יערית 1

New member
רגעים

יש רגעים בהם אני סוערת בתוכי כנחל סוער, יש שעות בהן מתפתל ליבי כנפתולי דרכים, יש ימים בהם מתערפלת דעתי כערפילי הבקר, יש דקות שדומעות עיניי כסכר ללא סוגר, ויש לילות של עלטה בהם רק אני אתה ואהבה.

שמים1

New member
רסיסים של ערגה ../images/Emo79.gif

ישנם רגעים בהם נשמתי מתנפצת לפניך , ארוגה בך בעבותות של אהבה. ואני עירומה בנפשי ובגופי רוטטת ברסיסים של ערגה. ברגעים אילו , אני לוכדת רסיסי אהבתך ונוצרת אותם בליבי לעד.

ריקי די

New member
רגע

בוא נשזור רגע בלבד, נמלא בו רק חלומות ונסגור. ובכל פעם שתבוא נפתח מעט את המכסה, נוציא חלום נשאף אותו כמו קסם ונתענג. רגע בלבד אתה ואני בתמימות של ילדים.

אורזת הרגעים

בעדינות מניחה רגע אחר רגע את כל האושר את כל השמחה את האהבה הגדולה היא דיי כבדה את התמימות שהייתה את הרוך את העדנה את גזרי החלומות בעדינות מקפלת ומכניסה לתוך המזוודה שעל המיטה ובכאב גדול נפרדת ממך חייבת להמשיך הלאה.....

mr_lonely

New member
זריחות

בואי ואקח אותך למקום של זריחות. הניחי ידך בידי, הצמידי גופך לגופי. בואי ואקח אותך להתחלות חדשות.

יערית 1

New member
בדרך אל האור

אם גשם יסער בלבבך, ודמעה במורד לחייך, שבילי אהבתי לך אפרוש בחיבוק אותך אעטוף. אם צינה תקרר ליבך, ותועה אתה בדרכך, פירורי נשיקות אפזר ילהטו כאור זוהר.

mr_lonely

New member
פתחי חלון

הסיטי וילון, פתחי חלון, הקשיבי למנגינה כמתוך חלום. מנגינת אוהבים וריחות רדומים. צלילים נושנים לימים חדשים.

יערית 1

New member
על כנפי הדמיון

על כנפי הדמיון גולשת, בים של רגשות נרעשת, שוחה לצליל שבילי ערגתך, צוללת במערבולת תשוקתך, שמש חורפית חובקת עננה, בליבי מרעידה נגינת אהבתך.

mr_lonely

New member
אהבה חולפת

אהבה החולפת כמימי נהר שקטה, מעמקי לבך אל לבי הנסער. מותירה אך קמצוץ במעופה. ואל נא ייקל הדבר בעינייך. לא רחקו הימים בהם חשתי כאבן שחוקה בעמקי נהר. כמוץ אשר תידפנו רוח. אל נא ייקל הדבר בעינייך.

יערית 1

New member
פסיעה

לפעמים אני פוסעת בשבילים של אהבה. לצידי הדרך מונחים הרהוריי, מלקטת ערגות, שוגה בחלומות, פורסת אליך במגע של תהיה.

mr_lonely

New member
דואגת

רוחות שקטות נושבות בערבות כשירת ים רגועה המתנגנת בערבים. חודרת אט אט לנשמתי, ממלאה חדרי לבי. והיא דואגת: אם תלך פתאום... ואל תכבה לי את האש... לו רק ידעה כמה מדורות הציתה בנפשי...

מתבשמת

New member
רסיסיי רוחות ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

תשוקתי זורמת, בוורידים צלולים. מרטיטה שמיי אדוות. תשוקתך כובשת, בזרמים סוערים, מרעידה סיפיי אמות. מתז רסיסים, לאויר נזרק. מסתחרר, לשושן טיפות. שואג מוילון, על קימור חלקלק, נרעד לדומיית הרוחות.

למעלה