רגעים של אמת

הדפסתי את זה וקראתי שוב ושוב

תשמע, אני אוהב אותך כפליים. לפעמים אני לא מרוכז מספיק בשביל לחצות את ההודעות שלך מבלי להשתגע, אבל הפעם חשתי שיש כאן משהו מעניין, שכתבת משהו חשוב. הדפסתי וקראתי בנינוחות (בשירותים, אם זה ממש מעניין אותך), ואני מרגיש נכה וורבלית, אני לא יכול להביע את הרגשות שלי כמוך, אני לא יכול אפילו להגיב כהוגן על ההודעה שלך. שבתאי, אתה גדול ובטוחני שעוד תגיע רחוק!

שבתאי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

אתה כותב מדהים, תרשה לי לא להתיחס להרגשה המסוימת שלך, כי בינינו אנחנו מרגישים כך יום אחד וביום שאני כבר כותבת לך תגובה מצב הרוח שלך יכול להשתנות מקצה לקצה. מי כמוני יודעת שיש ימים יפים ויש ימים קשים וככה זה. אבל מה שאני רוצה להגיד לך זה שיש לך לב רגיש, ויש לך כל כך הרבה רגשות ואתה יודע לזהות אותם ולכתוב עליהם בצורה מאד מיוחדת. לכן מה שעבר לי בראש שקראתי אותך היה : "הוא עוד יגיע רחוק" ובזה אני בטוחה! גזור ושמור ונפגש עוד כמה שנים. אלוהימית.

../images/Emo24.gif

את צודקת, הרגשות זה דבר חולף. הערבים אומרים "יום עסל יום באסל" בנתיים, הרשי לי להתרפק על רגעי האושר המתקתקים. (הרשתי לך לא להתיחס, את גם צ'כה להרשות לי
באי

מתיוון

New member
שבתאי הבטחתי לך אתמול לקרוא

ולהגיב מיצטער על האיחור בתגובה אבל זה פשוט גדול אני באופן כללי אוהב לקרוא את מה שאתה כותב ובענין הצבא אפילו שזה קצת משעמם אותך כדאי לך להשקיע בזה כי הצבא זה שלוש שנים מהחים אם לא יותר

וואלה מבין אותך

רק מקודם חשבתי עליך ועל זה שהבטחת לי להכנס לפורום ולהגיב ולא קיימת. "מנייק" סיננתי מבין שיני בארסיות, שקרן המנוול. ובכן, הוכחת שאתה לא שקרן גדול, הבטחת אתמול קיימת מאוחר, שקרן קטן מנייק קטן. סתאאאאאאאאאאאאאם בעניין הצבא, כשישעמם לי אני יתפנה וזוטות האלה, בנתיים אני עסוק בלחיות. להשתמע.

סיטרא

New member
שבתאי אחי היקר !

מוכר, מוכר וכאוב, גם אני רוצה להיות נאהב, מובן, מקובל, אהוב, אהוד ומה לא ! אך מה לעשות ובעידן שלנו כל אחד עסוק בענייניו, שנים יגעתי את מוחי בסוגיה זו, ועדיין אין לי כל שמץ מה לעשות, עצתי לך, צא מזה ויפהפיה שעה אחת קודם. בינתיים קבל
וגם
וגם |אייקון של פרצוף שעושה קטעים| זהו לבינתיים, סיטרא/שי ומה שביניהם.

למעלה