רגעים של אמת

רגעים של אמת../images/Emo24.gif

שלום ערב ליל רביעי, שום משהו מיוחד לא עבר עלי היום ובכל זאת אני נורא שמח. פתאום, בלי לדפוק בדלת, חדרו והציפו את לבי גלים עזים של אושר שמאיימים לקחת אותי אתם אל הלא נודע. דמעות סוררות החלו זולגות מעיני בקצב מואץ. ואני תמה מה קרה??? מה פתאום באה לי הטובה הזו? ואין תשובה. יותר משמעיקה עלי העובדה שאין תשובה, קצת לא כיף לי עם זה שאין מי שישיב. אבל לא נורא, אני מתמודד. אני מתנחם בכך שיש שאין להם מי לחלוק עמו רגעי צער, שזה יותר עצוב. בכלל, מי בעולם הזה ראוי שאחשוף בפניו את רגשותיי הפנמיים האלה, מי הוא ואיזה הוא אשר אפתח בפני את דלתי לבבי ואותיר לו לשוטט בחדריו המרועננים. מי הוא? רגעי האמת בהם שיתפתי את חברי איבדו קצת מזוהרם, אני מחפש איש טהור. איש שאחת לכמה דקות מתרעננים אצלו הנתונים. שכל רגע בחייו מכיל פוטנציאל לפתוח דף חדש. אני נכסף לאמת ליושר אישי בלתי תלוי, לעוצמה חסרת מעצורים לבור טוב ללא תחתית. לאהבה, לטוהר, ללב מזוכך, לאימא מחבקת ואוהבת שלא עוברים לה בראש חשבונאויות מפותלים. לא אני רוצה פשטות. אני רוצה לחבק לאהוב להעניק ללטף להשרות להשפיע ליצור לבנות לייצב ל.. אני צריך. רגעים אלה אותם אני חווה עכשיו היוו לדעתי רחם שיילד בסופו של דבר את האלוהים. הצורך להיות תלוי, ובעיקר מחובר לישות חסרת מעצורים שמתגמשת בהתאם לצרכים האישיים בעוד היא מקור ושורש הכל, הצליחה ובצדק להעביר את בני האדם על דעתם, כיף להם. אני מתנחם בכך שמחר בבוקר אוציא את דברי אלו שמקורם במעמקי לבי לאוויר העולם, אל הפורום, ושם, אולי ימצא מי שייהנה מרגע קטן של הזדהות. אוהב כל מה שזז שבתאי

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

רגע, אם אתה באמת חושב ש..."ובצדק" אז למה אתה לא חוזר בתשובה?

rigoletto111

New member
נראה לי שפשוט הוא עבר את הגיל

"אין לי מילים" - קראת את שאר כתביו של שבתאי צבי ולא הבנת?

מאותה סיבה שאני לא לוקח סמים.

אני לא לוקח סמים לא בגלל שאני רוצה לחיות הרבה והסמים מקצרים ימים, אין לי עניין בכמות. האיכות היא המעניינת. לכן אילו הייתי יודע שחיי יהפכו יפים יותר אם אשתמש בסמים, הייתי עושה זאת. רק מה? שלצערי, (לא בציניות) יש לי שכל. (פעם אמרתי שגם אם אחזור בתשובה, לא אתפלל "אתה חונן לאדם דעת" השכל רק דפק אותי בחיים) ולכן, קשה לי נורא לברוח מבעיות, זה עושה אותי הרבה יותר עצוב. אני מרגיש חלש, במקרה שאאבד את הטעם בלהילחם, לא אברח חלקית, ע"י סמים. אלא אברח לגמרי מכל הבעיות... (מישהו מבנינו עשה את זה לא מזמן) אותו דבר בלהאמין, אני יכול לחרפן לעצמי ת'ראש. לפעמים אני עושה את זה. אבל זה לשעשוע, הבריחה הזו מעיקה. בנתיים, אנחנו במלחמת הישרדות עקובה מדם, שרבים בה ההפסדים, אך גם רבים בה הנצחונות. ככה זה, בוקר אחד אני קם מבועס, ובבוקר השני צוהל מאושר. ככה זה, אני, הצלחתי להתרגל לעצמי. אחרים, כלל לא מכירים אותי. רק חברי הפורום מכירים בי כמעט כל אבן, כי הכל אני מקיא כאן. אילו המחשב היה אנושי, לא הייתי מפסיק לחבק אותו. אמא מסכנה אומרת שאני עוד יחזור...

noshka

New member
אוי שבי שבי'לה

תמיד ידעתי שאתה צדיק, התולעת הזו באמת צדקה באומרה "חיזקת אותי עם הסיפור שלך ולא הבנתי למה יצאת בשאלה..." האמת שאני כן מבינה, כי גם אותי הסיפור שלך חיזק מאוד, רק לך זה לא נראה כך כי אתה שוב, לא רואה את כל התמונה. אבל אני בטוחה שכשתזכה לחזור בתשובה והפעם שלמה, תבין שכל מה שעושה ה' לטובה הוא עושה. ותצליח לראות את היהדות באור אחר,לא כמו בפונוביז' שנראית בעינים של יוצא בשאלה כמו שדאנס בר נראה בעינים של דוס. אתה מחפש את ה' נשמה, רק שהמון כעסים צבורים מונעים ממך מלהכיר בקיומו, אבל אל דאגה, אם אתה באמת מתכוון לזה שאתה רוצה פשטות, למרות שעכשיו אתה לא כ"כ מבין מה זה, אתה תזכה לה. איך שלא יהיה ולא משנה מה העולם יגיד אני מאמינה בך ויודעת שתזכור אותי תמיד... אני פה מחזיקה לך אצבעות !!! שרי. ד"א : גם את האדם שיעניק לך את האהבה שאתה חפץ בה אתה תמצא, מאחלת שמהר.

מסוג המחמאות שאני לא אוהב...

כל המחמאות נוסח. "אתה לא באמת מה שאתה חושב שאתה, אתה הרבה יותר טוב מזה" שנואים עלי. ראיית ה'עצמי כמרכז' מעבירה אותך על דעתך ודעת קונך. מה אלו השטויות האלו? אני מחפש את ה'? מתי שמעת ממני כזה דבר??? גבירתי הנאווה, בדברייך אני קורא יותר מחמאות שאת מרעיפה על עצמך מאשר לי, את מחמיאה לי שאני דומה לך, שאני מאמין באמת בתוכי וכו' וכו' וכו' החוכמה היא לאהוב לחבב ולחבק אפילו אדם שהוא "לא דומה לך" את צריכה לעוות אותי כדי להזדהות אתי... אבל לעולם, את תגידי עלי שאני לא מערב רגש בשכל ולכן אני טועה. ואני יאמר לך "אין טועה" אין אמת, אין שום קו שצריך להיצמד אליו, יש "עשה מה שבא לך". אוהב אותך למרות... שבתאי

מני3

New member
האמנת שיש משהוא שאוהב את

האופנוע שלו יותר ממה שאתה את שלך?

ישן אחי .....יש כאלה כמה וכמה .

שלי לא עולה במעלית אבל אם היתה נכנס למעלית הוא לא היה רחוק מזה .

מני3

New member
מה זה , לא עולה? תלמד אותו לעלות,

לא ילמד? אל תוציא אותו לפיפי יומיים, אחרי זה תראה מה זה לא עולה?!

אתה סובל ממחלת המאה ה-20

המחלה הנפוצה ביותר במאה העשרים (גם ב-21) היא הבדידות. זה קשה. זה טורדני. זה יכול להמשך שנים. הפתרון הטוב ביותר לכך הוא אהבה. גם אם אתה מיואש מהדבר הזה אני מבטיח לך שאם באמת תשקיע תמצא מישהי. גם אם היא לא נסיכת חלומותייך אט אט תשדרג את עצמך בחיים. לא חייבים להתחיל מהטופ. דבר נוסף שיכול להועיל הוא עיסוק מעניין ומאתגר בחיים. תנסה למצוא עבודה מאתגרת ולא סתם עבודה רק בשביל הכנסה. פתרון טוב יותר יכול להיות לימודים שבמאת האחוזים ישפרו את ההרגשה באופן משמעותי. בכל מקרה אני מקווה שהשביזות תעזוב אותך בהקדם האפשרי!

מקנא בך משלי שועלים!!!

אתה יש לך תשובות ברורות לכל דבר בחיים, הכל מסודר ומתויק אצלך במגירות הנכונות ובתשובות מתאימות רציניות להחריד. ובדר"כ אתה אפילו טורח לציין מספר אופציות לפתרונות אפשריים מהספר. איזה כיף שהכל כל כך ברור ופשוט בחיים. כמה נעימים חייך.. עוד לא ברור לי לגמרי אם אתה מרובע שלא יאמן או סופר מתוחכם וציני הפוך על הפוך. מת להכיר אותך אישית.

../images/Emo7.gifחבל.

אני בקושי יכול לשמוח
עשרים שני חייתי בשקר, עד שאתה באת והארת את עני בהצעה שתהפוך את חיי ותשנה אותם מהקצה אל הקצה. איפה היית קודם??? אחי, אתה חי בסרט.

../images/Emo7.gifחבל.

אני בקושי יכול לשמוח
עשרים שני חייתי בשקר, עד שאתה באת והארת את עני בהצעה שתהפוך את חיי ותשנה אותם מהקצה אל הקצה. איפה היית קודם??? אחי, אתה חי בסרט.

למעלה