רגעים של אושר

שיריה

New member
רגעים של אושר

פעם אחת, באמצע הפעולה, עובר ילד קטן ושואל... סליחה, ראיתם אולי פרה ? ואיש אחד עם מלא תלתלים דופק על הדלת של החדר שלי אני פותחת... ואוי... התלתלים מסורקים! ראיתם פעם איש עם תלתלים מסורקים ? מדיטציה.... כשאני אומרת שהם צריכים לדמיין שהם בים, עם מי ומה שהם הכי אוהבים... וילד שבפידבק אומר: תודה לשיריה שהראתה לנו דברים גסים. ודיסקו, שהעפתי את כל הבנים. כי אני לא רוקדת כשבנים מסתכלים. וחיבוק גדול מהגברת שהכי רציתי לראות. ושירים בגשם. ותיגידם תיגידם. איש אחד שמעריך ואוהב למרות שעצבתי מחדש את הגיגית, ושרפתי לו שמיכה. שיחות מלאות שמחה, כל רגע של תקשורת למרות כל המחיצות. כל נגיעה, כל מבט כל חיוך ואהבה למרות הכאב והאכזבה. כל התגברות על מכשול הגאווה. היו רגעים של אושר וסיפוק, הם טוו חוטים שהקיפו את התמונה. הבחירה היא שלי. לאן להסתכל. רגע של אושר, עכשו. כשהצלחתי להבין את כל זה.

הנה הם באים ...

הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח
קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים.. ימים של שקט.. הנה הם באים של ימים שקט , כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח את רוח ציפורים
הנה הם באים ימים של שקט ... תצא אל החלון לראות כי כלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות
, נצא זוגות זוגות
נביט אל השמים ונחכה ביחד ליונה הנה הם באים ימים של שקט.. אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט נצא אל החלון לראות כי כלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות
, נצא זוגות זוגות
נביט אל השמים נחכה ביחד ליונה הנה הם באים.. שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש כאן קשת
אפשר לקום סוף העולם עבר הנה הם באים ימים של שקט ... נצא אל החלון לראות כי קלו כבר המים אולי כבר באופק אדמה זוגות זוגות
נצא זוגות זוגות
נביט אל השמים נחכה ביחד ליונה הנה הם באים ימים של שקט ... הנה הם באים .... נצא אל החלון לראות ... הנה הם באים ימים של שקט ...
שירו'ש אני מקווה שבכל אחד מרגעי האושר הקטנים שלך , תיקחי איתך אל העתיד את הימים של השקט שלך, השקט הנפשי ... אוהבת עד בלי סוף!!!

ה מוזה

New member
עלי שלכת

אניהו תיאר כאן בצורה מדהימה את הרגע הזה ,הכמעט בלתי נתפס השניה הזו כשהעלה נושר מן העץ רגע של חסד ,רגע של צמיחה , רגע של שינוי כל אותם רגעים הם שלנו כל אותם רגעים הם בחירה לראות אותם להעריך אותם או לתת לרוח הנושבת לסחוף אותם כעלי שלכת "בהתחלה, כשהעלה ייבש אך הוא על העץ הוא נחשב לחי. אחרי שהוא נופל הוא הופך לעוד אחד מיני רבים של עלים מתים על הכביש. כל שנשאר - למי שיכול עדיין להפיק מכך הנאה - הוא לדרוך עליהם ולשמוע את קולות הפצפוץ שמזכירים לי כל כך סתיו בילדות. אבל אותן 3 שניות שהעלה ניתק מן העץ ונופל אל המדרכה. אותן 3 שניות שאנשים לא שמים לב לקיומם כי הם - בדיוק כמו דברים אחרים - פשוט נמצאים שם. אותן 3 שניות הן ה ש ל כ ת."(אניהו)
למדני אלוהי / לאה גולדברג למדני אלוהי ברך ובתפלל, על סוד עלה קמל על נגה פרי בשל, על החירות הזאת לראות, לחוש, לנשום. לדעת, לייחל, להכשל. למד את שפתותי ברכה ושיר הלל בהתחדש יומך עם בוקר ועם ליל לבל יהיה עלי יומי היום כתמול שלשום, לבל יהיה יומי עלי הרגל. לכתוב על הבחירה הזו , להתפלל אליה לייחל לה ..זה כאין וכאפס מול ה- לחוש את זה להבין את זה להפוך את המילים לדרך חיים ואת הצלחת . עשית ללב שלי חיוך כתבתי כאן הרבה מילים יודעת שאת תביני את כל מה שבין השורות
שיהיו לך רק רגעים שכאלו

כמה

טוב לראות את שמך פה
רגעים של אושר התווספו לך לתרמיל החיים - ניצרי אותם

אבל אני לא הבנתי...

אבל אני לא הבנתי בכלל...... לא הבנתי מה את רוצה להגיד בכל ה...דבר הזה פה למעלה..... ורק כקראתי את התגובות אז אמממממ הבנתי שכל מה שכתבת זה אמממממ רגעים כאלה של אושר הרגעים של האושר שלך ורק רציתי להגיד לך שזה מאד מאד מבאס ודופק לך את כל היום כשמדברים על רגעים של אושר כי זה מזכיר לך את הרגעים המאושרים בחיים שלך ולכל אחד מאיתנו יש רגעים מאושרים אבל זה מזכיר לך שזה היה ונגמר......ואז זה ממש הורס לך את המצב רוח דעת ש.. הרגעים האלו לא יחזרו אף פעם, ואתם אוקיי הם תמיד יהיו בזיכרון אבל כאילו תחשבי על זה, זה נגמר זה לא יחזור אין מצב וכאילו יהיו עוד רגעים כאלה אבל אותם רגעים כמו שהיו !!! לא יהיו לעולם שוב..... קיצר בכלל לא הבנתם מה אני רוצה ממכם .. כי אדם הגיוני לא יחשוב בצורה הזאת, שנראה לי רק אני חושבת בה אז אל תנסו להבין.....בצע דילוג רק חבללללללל שירה חבלללללל שאת מזכירה לי את הרגעים האלההההההה שהיו ולאאאאאא יחזרווווווו לעולםםםםםםםםםםםםםםם !

שיריה

New member
../images/Emo67.gif

angel, אני באמת לא אדם הגיוני...
(אבל לא צריך להלחץ בגלל זה...) זה בכלל לא הורס לי את המצב רוח להזכר ברגעים הקטנים של אושר, להפך... המצב רוח שלי השתפר פלאים מאז שהחלטתי להזכיר לעצמי אותם. פתאום... אני לא כ"כ עצובה... פתאום אני מאושרת! פתאום טוב לי עם מה שאני עושה. וזה... זה כל הקסם! ועוד רגע של קסם... נזכרתי בו כשהגעתי הביתה. קופים קופצים! (אל תנסו לדמיין אותם כשאתם עושם מדיציה)

ה מוזה

New member
Angel

צודקת . יש כאב שנמהל לו בזכרונות של רגעים מאושרים הכאב שנותר לו עטוף גם באושר עצום . והבחירה היא שלנו - האם להתמקד בכאב הגעגוע או בעובדה שהיינו ברי מזל , כל כך ברי מזל לחוות את אותם רגעי אושר קסומים ההגיון לא ממש מתפקד בבחירה הזו הרגש העמוק ביותר הוא זה שמוביל אותנו להודות לאותם רגעים ..ולשחרר אותם כמו עפיפון מדהים שמביטים בו בחוף הים הוא משאיר בנו רגע אחד קסום העפיפון כבר נעלם לו עם משבי הרוח אך משהו ממנו נשאר איתנו ..אותו הרגע . ויש בזה קסם שמילים לא יכולות להכיל כן.רגעים נגמרים . ואחרים מתחילים .. ואת אלו שנגמרו , הבחירה היא שלך האם להזיל עליהם דמעה על שהיו ואינם או לשמוח שנפלו בחיקך
ברוכה הבאה

moran500

New member
כולכם מגיבים כ"כ יפה...

שאף פעם כבר לא נשאר לי מה לומר.... איך אפשר להגיב פה שיש תגובות כאלה טובות?!?

dance of life

New member
כמה זמן לא כתבת פה

והנה את חוזרת בשביל להפיל פנינות חכמה שכאלה! וואו ילדונת עשית לי את היום! ימים כל כך מרים בחיי, וממש הארת את המנהרה כולה, לא רק את הקצה שלה...! את ומוז.. יאללה ואור ירח, ואי"ב... ואניהו, ו.. כולם פה, פשוט כולם אתם הרגעים הקטנים היפים שלי, אתם גם הגדולים. שיריה תודה ענקית על כל אות ומילה שכתבת פה! ג'וליה.

למעלה