רגעים קטנים של נחת ....

רגעים קטנים של נחת ....

אחרוג ממנהגי האהוב ובמקום לקטר בא לי לשתף אתכן ברגע קטן של נחת. אתמול הלכתי להוציא בצהריים את עומר מהגן .(בדרך כלל עושה את זה רק פעמיים בשבוע ואז מגיעה ממש בדקה האחרונה כשכל הילדים ישנים .. הגעתי מוקדם מהרגיל חצי שעה לפני האמהות המקדימות ( לפני ששאר הילדים מתארגנים לשנת צהריים) ... הצצתי מהחלון וראיתי את עומר וחבורתו משחקים להם בכיף , מתגלגלים מצחוק... הגננתי יושבת על השטיח איתם וכולם נקרעים מצחוק, מציגים איזו הצגה לפני הגננת ועומר דקלם איזה מונולוג "הבוקר נפלא וארצי נהדרת כל כך מתחשק לי לטבול בכנרת "... היה לי חבל להרוס להם את הכיף אבל רציתי להוציא את עומר מוקדם ( היו לי ענינים ... ) אז נכנסתי . עומר לא רצה ללכת הביתה ( מעליב ?!) ויותר מזה הילדים לא רצו שהוא ילך .. והתחילו לשכנע אותי שישאר עוד קצת.... הגננת אמרה לי שהוא פשוט אהבת חייה ... ויותר מזה הילדים הרוסים עליו. וכל היום רבים מי ישחק איתו , מי חבר שלו יותר טוב ומי ישב לידו בארוחת הצהריים. גיליתי שיש לו 3 מעריצות שרבות בינהן מי מתחתנת איתו . יצאתי משם ממש גאה. .....

אילתית 2

New member
איזה כיף באמת רגעי אושר

שתזכו להמון המון רגעי אושר ונחת שכאלו

ורגע שלנו../images/Emo79.gif

אתמול הייתי עם איתן בהצגה "חגיגת השירים של דתיה" הצגה מעולה
משחק נהדר, שירים אהובים, ופשוט נהננו. בזמן ההצגה איתן ישב מרותק אבל בשירסיום שהיה מחרוזת של שירים הוא התחיל למחוא כפיים ולשיר את השירים הרגע של אושר היה כשהגענו הביתה ואיתן ראה את אבא. הוא רץ אליו וסיפר לו שהוא היה בהצגה והתחיל לשיר את "באמצע היום הצבע האדום..." ופשוט ידע את כל המילים ואת התנועות...
בחודש האחרון הדיבור שלו פשוט השתפר במאות אחוזים וממש כיף לראות את זה. בשבוע האחרון הוא גם שר כל הזמן את שירי חנוכה
ותבינו שעד לא מזמן הוא היה שר בהברות של אה, אי , או ופתאום יש מילים ואפשר להבין...

בוליפלג

New member
מענג למדי../images/Emo13.gif ומזתומרת 'איזה מונולוג'../images/Emo2.gif

הרי מדובר בסיפור האלמותי: "גברת קרש ומר מארוך' מתוך פרפר נחמד
גנים רבים משלבים את הסיפור הזה בהקשר של חג חנוכה. גם רוני מדקלמת אותו מראשית ועד תום
מצ"ב לרענון הזכרון" פרפר נחמד (זריקת נוסטלגיה לימי הילדות..
)

הכרתי את המונולוג... לא ידעתי שהוא מדקלם אותו

הופתעתי. בחגיגות חנוכה הילדים העלו הצגה ועומר חוץ מלעמוד לא פתח את הפה.. ה"איזה " מונולוג לא היה למה אלא לאיך ...

אני קוראת לאיתן כל הזמן את הספר הזה../images/Emo45.gif

אחד האהובים עלי ואני גם מספרת אותו באותה טונוטציה כמו בפרפר נחמד אני באמת רוצה לנסות למצוא את כל הפרקים המשובחים של פרפר נחמד ואולי גם רחוב סומסום. אולי אני צריכה לפנות לרשות השידור ולבדוק האם הם מוכרים...

היות ואין לנו כבלים, אני יכולה לעדכן אותך

שבערוץ 1 כל יום בצהריים יש פרפר נחמד. אני פשוט מקליטה להם (כן, כן, יש לנו עוד וידאו - גם דיוידי, לא לדאוג...)

הוידאו שלנו שבק חיים לא מזמן../images/Emo10.gif

ובצהרים אנחנו לא בבית
אבל אם יש לך קלטת.... אז אני אשמח להמיר אותה לDVD

בוליפלג

New member
טמה דעתך להקליט ולהפוך את זה לדי.וי.די..היש

בידך את הטכנולוגיה הזו גם??

אם אני אקבל עותק של הקלטת המהוללת

אז בכיף
אישית אין לי בבית אבל אני מכירה אנשים שמכירים אנשים

UmaGuza

New member
יש לי 3 קלטות מקוריות של פרפר נחמד

ירשנו אותן מהאחיין שלי, שומרת בגלל הערך הנוסטלגי אבל אין לי כל כך מה לעשות איתן מעבר לזה
אשמח להעביר אותן אליך, אם יש לך אפשרות להמיר ל-DVD.

למעלה